Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα αδελφια...βοθρε συμφωνω μαζι σου τα χω πει τοσες φορες αλλωστε...απο ελλαδα μονο ο καρντοσο και αυτος αν εκανε στον ισπανο...σιγα μη σωσουμε τους μπουγατσοκιμαδες παλι...δεν πιστευω να κανει καμμια μαλακια και να χρυσοπληρωσει το αντιγραφο ανατολακη...ελεος με τους μαλακες...παντως καθυστερουμε και δεν μ αρεσει πεμπτη δεν ξεκιναμε προετοιμασια?στο βασικο σταδιο αν δεν ειναι οι μεταγραφες και οι διεθνεις τι θα κανουν ακριβως?λετε να σουταρουν τον λουα?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα Αδελφια Οπαδοι του ΘΡΥΛΟΥ!!!!
Vothre Συμφωνω και το εχω πει εδω και καιρο...λιγοι ειναι οι Παιχτες απο το Ελληνικο Πρωταθλημα που Μπορουν να σταθουν στον Ολυμπιακο.....
Βασικα απο ΟΛΕΣ τις Ομαδες εγω Εναν Γουσταρω ....απο την Τριπολη τον Καρτντοσο και δεν ειμαι και Σιγουρος αν θα "επιανε" στον
Ολυμπιακο....
Τελος παντων οι Μεταγραφες στην Μπαλα "ψηνονται"
αλλα στο Μπασκετ οι Αγγελοπουλοι εχουν Βαλθει να μας ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ??????
Ρε τι κανουν τα ατομα?????
Μετα απο Παπαλουκα , Βουισιτς , Χαλπεριν τωρα ΠΑΡΚΕΡ????
με 82 Παιχνιδια ΒΑΣΙΚΟ στο NBA????
Oi Αγγελοπουλοι θελουν να ξανακανουν το Μπασκετ  Αθλημα των "Ψηλων".....

Αντε Καλημερες.......

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερα Αδελφια Οπαδοι του ΘΡΥΛΟΥ!!!!
Vothre Συμφωνω και το εχω πει εδω και καιρο...λιγοι ειναι οι Παιχτες απο το Ελληνικο Πρωταθλημα που Μπορουν να σταθουν στον Ολυμπιακο.....
Βασικα απο ΟΛΕΣ τις Ομαδες εγω Εναν Γουσταρω ....απο την Τριπολη τον Καρτντοσο και δεν ειμαι και Σιγουρος αν θα "επιανε" στον
Ολυμπιακο....
Τελος παντων οι Μεταγραφες στην Μπαλα "ψηνονται"
αλλα στο Μπασκετ οι Αγγελοπουλοι εχουν Βαλθει να μας ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ??????
Ρε τι κανουν τα ατομα?????
Μετα απο Παπαλουκα , Βουισιτς , Χαλπεριν τωρα ΠΑΡΚΕΡ????
με 82 Παιχνιδια ΒΑΣΙΚΟ στο NBA????
Oi Αγγελοπουλοι θελουν να ξανακανουν το Μπασκετ  Αθλημα των "Ψηλων".....

Αντε Καλημερες.......
οταν εγω πριν κανα μηνα ελεγα οτι ξερω πολυ καλα οτι αυτα που θα δουμε απο αγγελοπουλους φετος δεν θα τα χουμε ξαναδει κατι ηξερα ε?......ρε σεις ο γιωργος δεν ασχολειται με τιποτ αλλο παρα με ολυμπιακο και οταν χασαμε πρωταθλημα εκλαιγε...αυτο μονο θα πω και φτανει...ο θειος δεν μας τα λεει καλα...

Επισκέπτης
καλημερα & καλη εβδομαδα χουλιγκανοπρεζακηδες..
τι ζορι τραβατε ρε με τις μεταγραφες..αφου στο τελος ο θειος θα παρει ΠΑΛΙ αυτους που πρεπει..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
O Καρντοσο και εμενα μου αρεσει ΑΛΛΑ οχι πανω απο 1,5 μυρια γιατι αλλο ΘΡΥΛΟΣ και αλλο Τριπολη και επιπλεον ειναι 29-30 αν ηταν παικτουρα δε θα τον ειχαν μυριστει στην Αργεντινη!!!!!!!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
τι ζορι τραβατε ρε με τις μεταγραφες..αφου στο τελος ο θειος θα παρει ΠΑΛΙ αυτους που πρεπει..
Χουλιγκανοπρεζακιας ειμαι αλλα ο Θειος παιρνει αυτους που πρεπει μονο για Ελλαδα εγω ΘΕΛΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΥΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
που χαθηκες εσυ..ναι αλλα φετος πλεζουρα η χρονια αρχιζει νωρις και μαλιστα με τσουλου...βοθρε ετσι ειναι απλα ο καρντοζο ειναι σκληρος και  τσαμπουκαλης και θελουμε ενα τετοιο ακομα και για αλλαγη..εξαλλου τον ειδαμε και μετα ματια μας...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα Αρχηγε Χαθηκαμε !!!!
Εννοειται οτι Θειος θα κανει πολλα ΜΠΑΜ φετος..... απλα "Καποιοι" εχουν χασει τα αποκλειστικα......
O Καρντοσο και εμενα μου αρεσει ΑΛΛΑ οχι πανω απο 1,5 μυρια γιατι αλλο ΘΡΥΛΟΣ και αλλο Τριπολη και επιπλεον ειναι 29-30 αν ηταν παικτουρα δε θα τον ειχαν μυριστει στην Αργεντινη!!!!!!!!!!!!
Συμφωνω Απολυτα !!!!
Χουλιγκανοπρεζακιας ειμαι αλλα ο Θειος παιρνει αυτους που πρεπει μονο για Ελλαδα εγω ΘΕΛΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΥΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να εισαι Σιγουρος οτι και αυτος το ιδιο Θελει.....

Επισκέπτης
με ειχε στειλει ο θειος ειδικη αποστολη για μετεκπαιδευση στην ανωτατη χουλιγκανοπρακτικη..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
που χαθηκες εσυ..ναι αλλα φετος πλεζουρα η χρονια αρχιζει νωρις και μαλιστα με τσουλου...βοθρε ετσι ειναι απλα ο καρντοζο ειναι σκληρος και  τσαμπουκαλης και θελουμε ενα τετοιο ακομα και για αλλαγη..εξαλλου τον ειδαμε και μετα ματια μας...
Συγαυρε η Φανελα και τα αποδυτηρια του Θρυλου δεν ειναι για οποιον και οποιον,και εχουμε και τους τσατσους πχ Φως που θελει να διωξει τον Λουα!!!!!!!
Να ερθειο ο καρντοσο μεχρι 1,5 αλλα και αλλο ενα αμυντικο χαφ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ που να βγαζει και καμια μπαλια,αλλα ακομα θελω αριστερο χαφ επιπεδου Γκαλλετι (ο Τζολε στον Παγκο 36+),2 σεντερ μπακ(γρηγορους και να ξερουν μπαλα),σεντερ φορ (ο Νταρκο ειναι 35) και ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΡΑ ο Αντωνακης δεν ειναι σε φορμα πια!!!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αφου ο ΘΕΙΟΣ θελει ευρωπαικη ΚΟΥΠΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ,γιατι ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ το αξιζει.
Η ΟΜΑΔΑ πρεπει να ειναι ΠΑΝΤΑ οπωσ μετα το ΜΑΤΣ με την ΒΕΡΝΤΕΡ να γαμαει και να δερνει,γιατι τα

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ 8-2-81,μονο για ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ολοι παντως λενε για 2 ονοματα απο ισπανια...δηλαδη ενα κετρωο (αμ.χαφ?)και ενα ακομα η αριστερο χαφ η επιθετικο...να δουμε γιατι και εγω πιστευω πως θελουμε 2 σεντερ μπακ και οχι ενα(εκκρεμει του ζουλιο σεζαρ που απ οτιι λεγεται δυσκολα θα φυγει γιατι ο μανατζερ του εχει και το αλλο βραζιλιανακι που μας κουβαλησε ο ριβαλντο και θελει πολλα...) και σιγιυρα θελουμε ενα αμυντ.χαφ ενα αριστερα (λετε να γινει κανα μπαμ με ριερα?τρελλη παιχτουρα σταμπαρισμενος απο νοβα...)και εναν μπροστα...αν φερει 2 και αβρααμ (γαμω το κερατο μου ας ζητησει ο σκορδας 5 μυρρια) οι αλλοι που λεμε?αν και κατι μεσαμου λεει κατι οτι θα γινουν μπραφ οπως με κοβατς που δενπηρε κανεις χαμπαρι τιποτα ετσι και τωρα θα σκασουν στα κουλα...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Θυμασαι το μπραφ Τατση γτπ μεταγραφη,παντως βλεπω παλι να μενουμε χωρις αριστερο χαφ γιατι ο Τζολε το δουλευει υπογειως μαζι με το κολληταρι του τον ΝικολοΦΩΣ ρε ουστ...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Θυμασαι το μπραφ Τατση γτπ μεταγραφη,παντως βλεπω παλι να μενουμε χωρις αριστερο χαφ γιατι ο Τζολε το δουλευει υπογειως μαζι με το κολληταρι του τον ΝικολοΦΩΣ ρε ουστ...
ο παιχτουρας αλεκος τατσης ειχε βαλει και γκολακι στο μπολτον σε φιλικο οταν ειχε πρωτοερθει.... :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ο παιχτουρας αλεκος τατσης ειχε βαλει και γκολακι στο μπολτον σε φιλικο οταν ειχε πρωτοερθει.... :2funny: :2funny: :2funny:
Πιο μεγαλη καραφλα απο την δικη μου ειχε αυτος ,οπως και ο αλλος ο παικταρας ο μαυρος απο τον πανιωνιο

Επισκέπτης
ρεεεεεεεεεε..εξοφληση γραμματιων ηταν σε καρρα & μπεο..ξεκολλατε..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Το θεμα ειναι να μην δειξει,
και κατι παικτακια επιπεδου πατσα,παντου ανεξαρτητα ποσο φιλοτιμοι δειχνουν να αποσυρθουν...οπως Σισιδες,Νουνιες
και γεροντοκορες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom