Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Μια τελευταία απάντηση από εμένα γιατί το θεωρώ γελοίο και μόνο που το συζητάμε!Ας πάμε λοιπόν με το σκεπτικό σας και ας υπολογίσουμε όλα τα αθλήματα!Λίγα ποστ πιο πάνω  ο boidopoutsa σας αναφέρει ότι η ομάδα του έχει 52 Ευρωπαικές κούπες!!!Με ποια λογική είναι η ομάδα σας κορυφαία στον κόσμο και όχι η Τσσκα????? :think:
Για να μην μιλήσουμε για τους εγχώριους τίτλους που απ' ότι έχω διαβάσει ο Πάο έχει τους περισσότερους!Άρα με την λογική σας ο Παναθηναικός είναι ο κορυφαίος σύλλογος στην Ελλάδα! :grin:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Καλα ρε παιδια μην τσακωνεστε για αυτο το θεμα.
Παντως λιγο πολυ ολοι εχουν δικιο

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μια τελευταία απάντηση από εμένα γιατί το θεωρώ γελοίο και μόνο που το συζητάμε!Ας πάμε λοιπόν με το σκεπτικό σας και ας υπολογίσουμε όλα τα αθλήματα!Λίγα ποστ πιο πάνω  ο boidopoutsa σας αναφέρει ότι η ομάδα του έχει 52 Ευρωπαικές κούπες!!!Με ποια λογική είναι η ομάδα σας κορυφαία στον κόσμο και όχι η Τσσκα????? :think:
Για να μην μιλήσουμε για τους εγχώριους τίτλους που απ' ότι έχω διαβάσει ο Πάο έχει τους περισσότερους!Άρα με την λογική σας ο Παναθηναικός είναι ο κορυφαίος σύλλογος στην Ελλάδα! :grin:
διαφωνώ σε αυτό απόλυτα γιατί ο ΠΑΟ έχει πάρει λιγότερους τίτλους στο Κούμ Κάν...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Βρε φίλε , ο Πηλαδάκης και ο Μπότος έχουν στήσει πάρτι τώρα , τι μου λες ... ποιος λογικός θα έδινε τα λεφτά που ζητούσαν.. γελάει όλος ο κάμπος. Γερή κονόμα λέμε.
Οταν κατέβει ο Κλέιτον , ας του δείξουν και τα καλά κωλόμπαρα  :2funny: :2funny:

θα ρωτήσει το Λουτσιάνο.... να του τα πει και στη γλώσσα του.....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
8-2-81 μονο για ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kokoss7

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Έλα Σκόρδα, Πόσα θέλεις για τον Αβρααμ; ΠΟΣΑ;;; Αχαχαχαχαχα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
κοψε την πρασινη και το ντερμπι,δηλαδη αυτους τους τιτλους που διαβασες σου φανηκαν σωστοι?
αυτοι υπολογιζουν πανελληνιο πρωταθλημα αν ενας πυγμαχος τους παρει πρωτη θεση στην κατηγορια του
δηλαδη σε ενα αθλημα υπολογιζουν 10 πρωταθληματα την ιδια χρονια,χωρια που υπολογιζουν κατι τραμπολινα και κατι ανωμαλους δρομους
cska και ολυμπιακος ειναι οι κορυφαιοι αθλητικοι συλλογοι στον κοσμο,δεν μπορω να σκεφτω αλλους τοσο πολυσυλλεκτικους συλλογους

Επισκέπτης
κοψε την πρασινη και το ντερμπι,δηλαδη αυτους τους τιτλους που διαβασες σου φανηκαν σωστοι?
αυτοι υπολογιζουν πανελληνιο πρωταθλημα αν ενας πυγμαχος τους παρει πρωτη θεση στην κατηγορια του
δηλαδη σε ενα αθλημα υπολογιζουν 10 πρωταθληματα την ιδια χρονια,χωρια που υπολογιζουν κατι τραμπολινα και κατι ανωμαλους δρομους
cska και ολυμπιακος ειναι οι κορυφαιοι αθλητικοι συλλογοι στον κοσμο,δεν μπορω να σκεφτω αλλους τοσο πολυσυλλεκτικους συλλογους
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παπάρα στο έχω πει και στο ξαναλέω, βγάλε πρώτα τους πρωταθλητές σου σε κάθε άθλημα και όχι από μεταγραφές και μετά μίλα! Μέχρι και στο υποβρύχιο τάβλι μεταγραφές κάνεις! Η cska τους βγάζει απο τις υποδομές της και όχι απο μεταγραφές!

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Άντε να δούμε πότε θα φτάσουν το μεγαλείο του Ολυμπιακού και της CSKA οι υπόλοιποι σύλλογοι..

Π.χ. Η Ρεάλ Μαδρίτης.... :think: :think:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ΡΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Κ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ?
ψαχτε στο wikipedia να δειτε ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟΥΣ Κ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παπάρα στο έχω πει και στο ξαναλέω, βγάλε πρώτα τους πρωταθλητές σου σε κάθε άθλημα και όχι από μεταγραφές και μετά μίλα! Μέχρι και στο υποβρύχιο τάβλι μεταγραφές κάνεις! Η cska τους βγάζει απο τις υποδομές της και όχι απο μεταγραφές!
βγαζω και απο τα σπλαχνα μου πρωταθλητες,εσυ περιμενες απο μια χωρα 10 εκατομμυριων να πρωταγωνιστει σε τοσα αθληματα διεθνως (ατομικα και ομαδικα) και να ειναι ολοι απο τις ακαδημιες της?
για πες μας το μαντσεστερακι ποσους ενδεκαδατους εχει απο ακαδημιες?
σ'αρεσαν τα βιντεακια που σου εστειλα?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ΡΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Κ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ?
ψαχτε στο wikipedia να δειτε ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟΥΣ Κ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ...
εσυ μορφωμενε πρεπει να ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου αν η wikipedia τελικα ειναι αξιοπιστη η οχι?
γραφικε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
εσυ μορφωμενε πρεπει να ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου αν η wikipedia τελικα ειναι αξιοπιστη η οχι?
γραφικε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

βρε ΠΑΠΑΡΑ,θα μας πεις τωρα οτι ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ οτι εχετε παραπανω τιτλους,που εχουμε κοντα 700 κ εχετε ουτε ΚΑΝ 300 ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ κ(αι ΟΧΙ ΑΤΟΜΙΚΑ οπως τους προσμερτατε κ υπολογιζετε ακομα κ ατομικο πρωταθλημα subbuteo)?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
βρε ΠΑΠΑΡΑ,θα μας πεις τωρα οτι ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ οτι εχετε παραπανω τιτλους,που εχουμε κοντα 700 κ εχετε ουτε ΚΑΝ 300 ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ κ(αι ΟΧΙ ΑΤΟΜΙΚΑ οπως τους προσμερτατε κ υπολογιζετε ακομα κ ατομικο πρωταθλημα subbuteo)?
παπαρας εισαι εσυ κλωνε,μετρα τους τιτλους σου και ποσταρισε τους να δουμε ολοι ποιοι και που ειναι οι 700?
εγω θα σου ποσταρω τους δικους μου και θα δουμε την αληθεια

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
η ουσια ειναι οτι στην ελλαδα ειμαστε ο μεγαλυτερος συλλογος μακραν του δευτερου αδελφια οτι και να λενε οι αλλοι...ουτε απο wikipedia ουτε απο ερευνες ουτε απο τιποτα....το βλεπεις το νοιωθεις το ζεις...αλλωστε και οι αλλοθρησκοι το ξερουνκαι το ζουν στο πετσι τους, το νοιωθουν καθε μερα, γι αυτο σκουζουν αλλα εμας στα παπαρια μας...στον κοσμο ειμαστε σιγουρα στους τρεις πρωτους...και αν βαλουμε και κριτηρια δημογραφικα δεν το συζηταμε καν...μην ασχολειστε...καλησπερα σ ολους....

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βρε φίλε , ο Πηλαδάκης και ο Μπότος έχουν στήσει πάρτι τώρα , τι μου λες ... ποιος λογικός θα έδινε τα λεφτά που ζητούσαν.. γελάει όλος ο κάμπος. Γερή κονόμα λέμε.
Οταν κατέβει ο Κλέιτον , ας του δείξουν και τα καλά κωλόμπαρα  :2funny: :2funny:
δηλαδή αν ο Πηλαδάκης με τον Μπότο στήσανε πάρτι για τον Κλέιτον οι Αργεντινοί για την Μόνικα Μπελούτσι που σας φόρτωσαν πρέπει να μεταφέρουν στην Αργεντινή το καρναβάλι του Ρίο...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δηλαδή αν ο Πηλαδάκης με τον Μπότο στήσανε πάρτι για τον Κλέιτον οι Αργεντινοί για την Μόνικα Μπελούτσι που σας φόρτωσαν πρέπει να μεταφέρουν στην Αργεντινή το καρναβάλι του Ρίο...
σου στειλαν εισητηρια για αργεντινη η θα μεινεις εδω για το ριο-αντιριο? :jerking:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
1 498 τίτλοι:
2 Πινγκ - Πονγκ ( 112 ) :grin:
3 Στίβος ( 59 )
4 Μπάσκετ ( 48 )
5 Ποδόσφαιρο ( 41 )
6 Βόλλευ ( 47 )
7 Οπλομαχία ( 27 )  :grin:
8 Πυγμαχία ( 27 )
9 Καταδύσεις ( 26 )
10 Τοξοβολία ( 15 ) 
11 Κολύμβηση ( 13 )
12 Σκοπόβολη ( 9 )
13 Σκάκι ( 8 ) :grin:
14 Άρση Βαρών ( 6 )
15 Μοντέρνο Πένταθλο ( 2 )   :grin:
16 Πάλη ( 2 )
17 Γυμναστική ( 1 )
18 Θαλάσσιο Σκι ( 1 ) :grin:
19 Ποδοσφαίριση ( 1 ) :grin:
20 Ποδηλασία 51

Υ.Γ. Τo άθροισμα βγαίνει λάθος... Δεν ξέρω γιατί... :think:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Eσεις ουτε τα διοδια της γεφυρας Ριο-Αντιριο δεν εχετε να πληρωσετε και περνατε απεναντι με τις παντοφλες,
Φιλε αν ειναι να σου δωσω δανεικα!!!!!!!!!!!!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
1 498 τίτλοι:
2 Πινγκ - Πονγκ ( 112 ) :grin:
3 Στίβος ( 59 )
4 Μπάσκετ ( 48 )
5 Ποδόσφαιρο ( 41 )
6 Βόλλευ ( 47 )
7 Οπλομαχία ( 27 )  :grin:
8 Πυγμαχία ( 27 )
9 Καταδύσεις ( 26 )
10 Τοξοβολία ( 15 ) 
11 Κολύμβηση ( 13 )
12 Σκοπόβολη ( 9 )
13 Σκάκι ( 8 ) :grin:
14 Άρση Βαρών ( 6 )
15 Μοντέρνο Πένταθλο ( 2 )   :grin:
16 Πάλη ( 2 )
17 Γυμναστική ( 1 )
18 Θαλάσσιο Σκι ( 1 ) :grin:
19 Ποδοσφαίριση ( 1 ) :grin:
20 Πόλο
21 Συγχρονισμένη Κολύμβηση
22 Τζούντο
23 Χάντμπολ
24 Χόκεϊ Επί Χόρτου   :grin:
εσυ εχεις χιουμορ τουλαχιστον
παντως αυτο που ελεγα και πριν το βλεπουμε στην λιστα σου στον στιβο
γραφεις 59 τιτλοι και οντως μπορει να εχεις 59 πανελληνιες νικες
ομως μιλαμε για πρωταθληματα(πρωτιες στο συνολο σαν ομαδικη βαθμολογια) και σιγουρα 59 δεν εχεις γιατι πολυ απλα δεν εχουν γινει καν 59 πρωταθληματα στον στιβο
αν προσμετρησω εγω τις νικες στην κολυμβηση πχ σαν τιτλους τοτε ξεπερναω τους 1000 για πλακα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom