You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημερα Αδελφια!!!!
ΜΑΓΚΕΣ οπαδοι του [glow=red,2,300]ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΥ[/glow] και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!!!
του [glow=red,2,300]Θ Ρ Υ Λ Ο Υ[/glow] του Ελληνικου Αθλητισμου!!!
ΜΑΓΚΕΣ οπαδοι του [glow=red,2,300]ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΥ[/glow] και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!!!
καλημερα μαγκεςΚαλημερα Αδελφια!!!!
Καλημερα Αδελφια!!!!
ΜΑΓΚΕΣ οπαδοι του ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΥ και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!!!
του Θ Ρ Υ Λ Ο Υ του Ελληνικου Αθλητισμου!!!
Οταν το θετεις σε επιπεδο συλλογου, αδερφε chris1976 θα το θετεις σωστα... Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... Και ποδοσφαιρο και μπασκετ και βολευ και πολο και στιβος και κολυμβηση με Ολυμπιονικες κ.λ.π. Ολα αυτα μαζι με τον ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΛΑΟ αποτελουν ενα συλλογο... Για ολoυς τους υπολοιπους στον κοσμο ο συλλογος προσδιοριζεται: ποδοσφαιρικος, μπασκετικος κ.λ.π. Καμια αλλη ομαδα που να πρωταγωνιστει σε τοσα τμηματα...
Επισκέπτης
καλημερα πρεζοχουλιγκανουπαλληλοι..
οι μαλακες μας βλεπουν παΝΤΟΥ..
εφιαλτης τους εχουμε γινει..
μεγαλη πικρα λεμε..
πολυ κλαμα..
εχουν καταντησει τελειως γραφικοι..
ουτε το σαλιο μου δεν ξοδευω για παρτη τους..
μεγαλη πικρα λεμε..
πολυ κλαμα..
Επισκέπτης
+7..Οταν το θετεις σε επιπεδο συλλογου, αδερφε chris1976 θα το θετεις σωστα... Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... Και ποδοσφαιρο και μπασκετ και βολευ και πολο και στιβος και κολυμβηση με Ολυμπιονικες κ.λ.π. Ολα αυτα μαζι με τον ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΛΑΟ αποτελουν ενα συλλογο... Για ολoυς τους υπολοιπους στον κοσμο ο συλλογος προσδιοριζεται: ποδοσφαιρικος, μπασκετικος κ.λ.π. Καμια αλλη ομαδα που να πρωταγωνιστει σε τοσα τμηματα...
σωστος ο παικτης..
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο Αδελφε!!!!!Οταν το θετεις σε επιπεδο συλλογου, αδερφε chris1976 θα το θετεις σωστα... Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... Και ποδοσφαιρο και μπασκετ και βολευ και πολο και στιβος και κολυμβηση με Ολυμπιονικες κ.λ.π. Ολα αυτα μαζι με τον ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΛΑΟ αποτελουν ενα συλλογο... Για ολoυς τους υπολοιπους στον κοσμο ο συλλογος προσδιοριζεται: ποδοσφαιρικος, μπασκετικος κ.λ.π. Καμια αλλη ομαδα που να πρωταγωνιστει σε τοσα τμηματα...
το εχω ξαναπει και εγω!!
ο Μ Ε Γ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Ο Σ Αθλητικός οργανισμός στον ΚΟΣΜΟ !!! και από τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ με ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ σε ΤΡΙΑ ομαδικά Σπορ !!!
και με Πληθώρα ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ στις Τάξεις του !!!!!
ο [glow=red,2,300]Θ Ρ Υ Λ Ο Σ[/glow] του Ελληνικου και ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ Αθλητισμου !!!!!!
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα Αδελφέ !!!καλημερα πρεζοχουλιγκανουπαλληλοι..
μεγαλη πικρα λεμε..
πολυ κλαμα..
Εγώ απαξιώνω να απαντήσω σε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ……
Δεν Υπάρχουν ούτε σαν ομάδες , ούτε σαν Οπαδοί. Ούτε σαν Ατομα…….
Τελειωμένες Υποθέσεις……
Επισκέπτης
γιατι ξερεις & αλλους συλλογους με ευρωπαικα σε 3 ομαδικα σπορ???και από τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ με ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ σε ΤΡΙΑ ομαδικά Σπορ !!!
Επισκέπτης
Καλημέρα και απο εμένα!
Χαίρομαι που είστε μετριόφρονες, χωρίς υπερβολές στα λεγομενά σας!
chris το είδες το τελευταίο απο lost?
Πως πέθανε ο Λοκ?
Πως πέθανε ο Λοκ?
Επισκέπτης
ποιες ακριβως ειναι οι υπερβολες ρε χοντρουλιακα???Καλημέρα και απο εμένα!
Πως πέθανε ο Λοκ?
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
εγώ ξέρω πως έριξα 3 φούτσους σε 2 βουλγάρες εχθές και τσαλαφρωσα
Επισκέπτης
O Μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος στον κόσμο?ποιες ακριβως ειναι οι υπερβολες ρε χοντρουλιακα???
Αγαπάτε την ομάδα σας και καλά κάνετε αλλά κάπου ας διατηρείτε και ένα μέτρο σε βαρύγδουπες δηλώσεις!
Επισκέπτης
ξερεις να διαβαζεις???ο Μ Ε Γ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Ο Σ Αθλητικός οργανισμός εγραψε ο αρχιπρακτορας..που διαφωνεις οταν διατηρει τοσα τμηματα & μαλιστα μεγαλουργει σε ολα???O Μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος στον κόσμο?
Αγαπάτε την ομάδα σας και καλά κάνετε αλλά κάπου ας διατηρείτε και ένα μέτρο σε βαρύγδουπες δηλώσεις!
Α, ρε αδερφια... Παντου προσκυνανε το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΛΑΟΥ...
Απο τους tifosi της Ρομα... Και ουτε θα ξαναπεσει τετοια βαθμολογια για την εξεδρα των φιλοξενουμενων οπαδων στο olympico... Εκτος και αν ξανατυχουμε μαζι τους... ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!!
www.asromaultras.it/vistiaroma0607.html]http://www.asromaultras.it/vistiaroma0607.html[/url]
Αριστερα στα σχολια και η βαθμολογια των οπαδων... Μαντεψ' τε ποια εξεδρα ζηλεψαν μεχρι σημερα...
Απο τους tifosi της Ρομα... Και ουτε θα ξαναπεσει τετοια βαθμολογια για την εξεδρα των φιλοξενουμενων οπαδων στο olympico... Εκτος και αν ξανατυχουμε μαζι τους... ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!!
www.asromaultras.it/vistiaroma0607.html]http://www.asromaultras.it/vistiaroma0607.html[/url]
Αριστερα στα σχολια και η βαθμολογια των οπαδων... Μαντεψ' τε ποια εξεδρα ζηλεψαν μεχρι σημερα...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
τελικα...ο hades ποιανού κλώνος είναι; (απο περιεργεια ρωτάω...)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Όλοι στο Μιλάνο , στην Βαρκελώνη , στο Μόναχο , στο Μάντσεστερ , στην Ρώμη , στην Μαδρίτη , κλπ αναρρωτιούνται τι πρέπει να κάνουν για να φθάσουν σε φήμη τον Ολυμπιακό!
Εντάξει ρε παιδιά, όλοι στις καρδιές μας θεωρούμε την ομάδα μας ως την μεγαλύτερη του κόσμου...ως εκεί όμως!
Εντάξει ρε παιδιά, όλοι στις καρδιές μας θεωρούμε την ομάδα μας ως την μεγαλύτερη του κόσμου...ως εκεί όμως!
Επισκέπτης
ποιος μιλησε για φημη ρε δοκιμε ανθυποπρακτορα???γιατι παραποιεις αυτα που γραφουμε???βασει αποτελεσματων(κυπελλα-μεταλλια),δικαιουμαστε να λεμε οτι ειμαστε ο μεγαλυτερος αθλητικος οργανισμος του πλανητη απο την στιγμη που οχι απλα διατηρουμε τοσα τμηματα,αλλα σε πολλα απο αυτα μεγαλουργουμε διεθνως..Όλοι στο Μιλάνο , στην Βαρκελώνη , στο Μόναχο , στο Μάντσεστερ , στην Ρώμη , στην Μαδρίτη , κλπ αναρρωτιούνται τι πρέπει να κάνουν για να φθάσουν σε φήμη τον Ολυμπιακό!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Εντάξει αν μιλάτε για πινγκ-πονγκ , τάβλι , μακροβούτι και μακρυά γαιδούρα πάω πάσο!ποιος μιλησε για φημη ρε δοκιμε ανθυποπρακτορα???γιατι παραποιεις αυτα που γραφουμε???βασει αποτελεσματων(κυπελλα-μεταλλια),δικαιουμαστε να λεμε οτι ειμαστε ο μεγαλυτερος αθλητικος οργανισμος του πλανητη απο την στιγμη που οχι απλα διατηρουμε τοσα τμηματα,αλλα σε πολλα απο αυτα μεγαλουργουμε διεθνως..
Αν δεν κάνω λάθος όμως ο βάζελος έχει τους περισσότερους τίτλους σε όλα αυτά τα συναρπαστικά "αθλήματα" !
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις