troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.058
- Πόντοι
- 5.506
ανετα και εχει φαει πολυ πουστριλικη απο εμας εδω....ειναι παιχτουραΓκος MVP
ανετα και εχει φαει πολυ πουστριλικη απο εμας εδω....ειναι παιχτουραΓκος MVP
ειναι καλος τελευταια μην ειμαι αδικος.Γκος MVP
Ρε παίδες αυτόν που παραθέτω καταλαβαίνει κανείς τί γράφει;
Γιατί κάνει μαλακίες ολκής,αλλά όταν είναι σοβαρός είναι εκτελεστής-ορχήστραανετα και εχει φαει πολυ πουστριλικη απο εμας εδω....ειναι παιχτουρα
Κάνε με Διαχειριστή εδώ στο Στοίχημα για να δίνω κανένα προγνωστικό σε τακτικότερη φάση.
Άν έχεις αντιρρήσεις, ανοίγω αύριο ψηφοφορία (φανερή μάλιστα) να ψηφίσει όλος ο λαός!
Πολλαπλασίασε 2.43 με το 3.74 να δεις/δείτε πόσο κοντά είναι στο 10 καθώς και 2.43 με 8.39 στο 20...
Τόσο το 1-0 αλλά και το 2-0 δεν είχαν ως τελικά σκορ ινδικές τιμές (τα έχω εξηγήσει κατά κόρον τι είναι - ρωτήστε τη Μάγκυ έλεος) αλλά ως γινόμενα ημιτόνων/συνημιτόνων είχαν
Το 3-1 (ως τελικό) είχε μια (έστω μικρή) πιθανότητα να βγει και η μέση τιμή του ήταν γύρω στο 15 (κοντά κάπως στο 13)...
Τώρα το ότι δεν βγήκε, ε είναι και θέματα συγκυριών, δεν θα αρχίσουμε τι και πώς και αλλιώς και αλλιώτικο και πασαλιμανιώτικο...
Ώρα για ξεκούραση, τέσπα με αυτά ΠΡΟΣΟΧΗ και πάντα παίζουμε όσα μας περισσεύουν, ασχέτως γνώσεων, λογισμικού, βάσεων δεδομένων.
Αστο να παει στο διαολο...Ρε παίδες αυτόν που παραθέτω καταλαβαίνει κανείς τί γράφει;
Πιες και ενα για εμενα ρε αδερφι.
λαιλαπα σημερα ρε πουστη....
αντε να κοιμηθης
παω για ποτο
Φαντάζεσαι να ξεφυγει δυο τρεις βαθμους απο αεκ και βαζελο και να ριξει μεσα και Παπακανελλο;Τωρα μετα απο ψυχραιμη αναλυση εχω να πω οτι ο Μουζα ειναι σα να βγηκε απο εργοστασιο. Δεν εχει να διδαχτει απολυτως τιποτα. Μονο να δυναμωσει το σωμα του. RESPECT.
Αυτοί πού αμφισβητούσαν τον Μπαρτζώκα και τον Γκος, παρακαλούνται να δώσουν το παρόν
Ωραία μέρα σήμερα
Έχω την εντύπωση πως μπορούμε πλέον να διαλέξουμε αντίπαλο στο μπάσκετ και κυρίως να αποφύγουμε και ο κόουτς θα αρχίσει τις μαλακιες του δεν διαλέγουμε κτλ
ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΜΗΣΙ ΘΕΛΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ.