Νέα

Θρησκευτικη χουντα. Εως ποτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kazabuburas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
θες να σου εξηγήσω την διαφορά μεταξύ ελευθερίας και ανοχής? :think:
Yπάρχει το ένα δίχως το άλλο;;;;

Γίνεται κανείς να είναι ελεύθερος χωρίς να τον ανέχεσαι,του το επιτρέπεις;;;

Aν δεν έχουν τζαμιά θα συνεχίσουν να μαζεύονται σε δρόμους και θα κλείνουν και θα σκούζετε...θα γεμίζουν στάδια και πάλι θα σκούζετε...αποφασίστε τι στον πούτσο θέλετε.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Yπάρχει το ένα δίχως το άλλο;;;;

Γίνεται κανείς να είναι ελεύθερος χωρίς να τον ανέχεσαι,του το επιτρέπεις;;;

Aν δεν έχουν τζαμιά θα συνεχίσουν να μαζεύονται σε δρόμους και θα κλείνουν και θα σκούζετε...θα γεμίζουν στάδια και πάλι θα σκούζετε...αποφασίστε τι στον πούτσο θέλετε.
να φύγουν :)

Επισκέπτης
Προφανώς όσοι πέρασαν από κέντρο χτές θα πρόσεξαν τους ισλαμοφασίστες που φώναζαν αλαχ αλαχ και οι αριστεροί τους κοιτούσαν σαν μαλάκες έτσι?
Αυτό επίσης που παρατήρησα είναι ότι τους έχουν κάνει πέρα οι λάθροι διότι δεν τους έχουν ανάγκη πλέον.
Ανάμεσα σε τρείς χιλιάδες οι αριστεροί ήταν περίπου 100 και αρκετοί έσπασαν μετά τα επεισόδια γιατί φοβήθηκαν και ξενέρωσαν.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Αφού οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι άθεοι! Ποια άλλη πλευρά?
Αν πας να πεις κάτι ψάχνουν το προφίλ σου και σου λένε να μην έχεις άποψη γιατί έγραψες αυτά στις κριτικές σου.

Ποια άλλη άποψη βαρέθηκες να ακούς?
Αν θυμάμαι καλά μόνο ο foufoutos γράφει τη άλλη άποψη (αν δεν κάνω λάθος, μην τον χαρακτηρίσω και τσαμπα) και καμια φορά εγώ... που με κατακεραύνωσαν πως δεν μπορώ να γράφω για τη θρησκεία απο τη στιγμή που κάνω αυταρχικά.
Το ότι αμαρτάνεις - αν το κάνεις - δεν πάει να πει πως δεν έχεις και επιγνωση της ηθικής.

Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι άθεοι, όπως και όλη η ελληνική κοινωνία. Κρατανε απο τη θρησκεία αυτα που τους βολεύουν..τις γιορτές, τις αργίες, το τζέρτζελο. Αυτα που πειγράφεις είναι μια παλια εποχή που ζήσαμε εμείς, αλλά σβήνει πια.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε πειραξε. Κάποιοι γουστάρουν να παντρεύονται, να βαφτίζονται, να θάβονται, να πηγαίνουν εκκλησία. Κυρίως γέροι μεινανε, που και αυτοι στην ηλικία σου είχαν τις ίδιες αποψεις με εσενα..αλλά πριν τα στερνα κλάσανε μεντες απο τις τυψεις και τις αμφιβολίες και το ρίξανε στην προσευχή.
Σε πειράζει που πληρώνονται οι παπάδες? Μην ανησυχείς, λίγοι μεινανε. Ισχύει και για αυτους ότι και στους δημοσίους υπαλλήλους... 1 έρχεται 5 φεύγουν...
Εδώ πληρώνονται στρατιωτικοι που δήθεν μας φυλάνε, υπάλληλοι που δήθεν είναι δημοσιοι λειτουργοι , γιατροι που δήθεν μας κάνουν καλα πλουτίζοντας.

Το μένος σου για την εκκλησία ξεπερνάει τον κομπλεξισμό, εκτός και εαν έχεις βιώσει προσωπικές τραυματικές εμπειρίες σχετικες με το χώρο.

Κάνει και καλα η εκκλησία. Δεν είναι μονο οι παπαδες με τα χρυσάφια και τις κοιλαρες. Υπάρχουν και παπαδες που οργανώνουν σισιτια, βοηθάνε τον κόσμο, στις ενορίες στηρίζονται μικρά οικογενειακά εισοδήματα και νοικοκυριά.
Και εσυ λες για το αρνι του Πάσχα και τα γκομενάκια...
Ποια γενια της ελπιδας βλέπεις? Τις διαλυμένες οικογένειες? Αν βασιζόταν σε κάτι η ελληνική κοινωνία ήταν ο θεσμός της οικογένειας που διατηρούσε τη συνοχή της στηριζόμενη σε ήθη και έθιμα απο βγαλμένα απο τη ιστορία και τη θρησκεία (τις παραδόσεις της εκκλησίας). Τωρα ποια συνοχή βλέπεις? Που την είδες την ελπίδα που ανατέλλει?

Και το έχω ξαναπεί. Ολοι εδώ σαν την αλεπου στο μυθο του Αισώπου... "ομφακες εισι".. Οτι δεν μπορούμε να το φτάσουμε, ότι μας ελέγχει συνειδησιακά...προσπαθούμε να το ευτελίσουμε στα ματια μας και στα μάτια των άλλων... Για να του δώσουμε μια αξία μικρότερη απο την δική μας... την ήδη μηδαμινή και ανύπαρκτη δική μας αξία...
Ας τα πει και κάποιος μια φορά! όσοι πιστεύουνε πια το κρύβουνε, γιατί είναι όπως
οι πολλοί χρήσιμοι άθεοι λένε είμαστε "πρόβατα". εγώ ξέρω πως μπορεί άνθρωποι κάποτε,
επικύνδυνοι να κάηκαν, προχωρήσαμε όμως μπροστά, τώρα που αυτοί γίνανε ήρωες,
ή και θύματα πάμε πίσω η τέχνη πέθανε, ο πολιτισμός πέθανε και αυτός,
η θρησκειά άλλαξε θέση με τον νεο-παγανισμό της λατρείας του εαυτού και του
λεφτού. πλέον έχει δημιουργηθεί ότι η "άλλη άποψη" είναι αυτή που προβάλεται
παντού ,στις σειρές, στις διαφημίσεις, στις ταινίες, κλπ
και η κοινωνική αποδεκτή, παλιομοδίτικη, συνηθισμένη άποψη στο βρόντο.
αλλά ξέρω ότι σε μια κριτική ανέφερα για ποδολαγνεία οπότε δεν πρέπει να μιλάω......

The End

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα να διατυπώσω μια ερώτηση στους συνομιλητές που βιάζονται να κρίνουν και να ταυτίσουν την αθεϊα με την αριστερά. Εγώ που είμαι άθεος (όπως και τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς μου εδώ και 3 γενιές) και έχω υπηρετήσει κανονικότατα την πατρίδα μου αλλά δεν είμαι αριστερός είμαι εξ ορισμού λιγότερο πατριώτης από εσάς; Η καταγωγή της οικογένειάς μου από την λακωνική Μάνη που εκχριστιανίστηκε μόλις τον 9ο αιώνα (υπό αυτοκρατορική πίεση) με καθιστά λιγότερο Έλληνα από τους χριστιανούς ορθόδοξους; Αναμένω τις απαντήσεις σας.

OP
OP
kazabuburas

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
δεν φταίει κανένα κράτος αν οι γέροι σου σε βαφτίσανε, ούτε επειδή η γιαγιά σου σε έστελνε παπαδάκι...

Μα οχι...φυσικα και δεν φταιει...κανενα κρατος που τα παιδακια βαφτιζονται χριστιανοι!
Απο την στιγμη που το κρατος δεν εχει κανενα προβλημα να δινει δικια του(μας) γη στην εκκλησια ειναι πληρως ανεξαρτητο απο την εκκλησια. Γι αυτο και δεν τους φορολογει κιολας....τους αγνοει για να εξαφανιστουν μονοι τους! Πως ειναι δυνατον σε μια χωρα σαν την δικια μας το κρατος και η εκκλησια ναναι ενα και το αυτο? :2funny:

Αλλωστε το πε και ο πρωθυπουργος δειχνοντας οτι αυτα τα δυο δεν εχουν καμια σχεση: 'Με την βοηθεια της παναγιας θα ξεπερασουμε την κριση'
:2funny:  :2funny:  :2funny:
Η...παναγια θα βοηθησει. Εμεις σαν κρατος δεν χρειαζεται να κανουμε απολυτως τιποτα  :dancing:

και σε ότι αφορά τα θρησκευτικά προαιρετικά είναι πλέον... με μια δήλωση του γονιού το παιδί απαλλάσεται..

Μα ναι...δεν υπαρχει κανενα προβλημα!
Ενα εξαμηνο περιπου νωριτερα μια φιλη μου ενημερωθηκε απο τον γιο της(8 χρονων) οτι το σχολειο τους πηγε εκκλησια. Την στιγμη που η ιδια ειχε κανει αιτηση εξαιρεσης για το παιδι απο το μαθημα. Την επομενη πηρε τον διευθυντη και του ειπε 2 φωνηεντα ωστε κατι τετοιο να μην επαναληφθει. Αν ξαναπηγαιναν εκκλησια τοτε απλα να αφηναν το παιδι να παει σπιτι εκεινη την μερα. 1 μηνα αργοτερα εν ωρα μαθηματος θρησκευτικων, τα παιδακια ειχαν παρει στο ψιλο την δασκαλα τους ρωτωντας την ολη την ωρα ποτε θα πανε εκκλησια(για να μην κανουν μαθημα). Ξερεις ποια ηταν η απαντηση της δασκαλας?
'θα ρωτησουμε την μαμα του ορεστη(το ονομα του παιδιου) να δουμε αν μας αφηνει'.

Γι αυτο τι εχεις να πεις? Ελα λιγο στην θεση του πιτσιρικα και στην θεση της μανας του.
Κατα τ αλλα δεν υπαρχει κανενας ρατσισμος κοινωνικος ακομα κι οταν κανεις αιτηση εξαιρεσης.

και όσο για τις αγάμητες θεολόγες.. και ο Θεοφίλου θεολόγος είναι...

ααα ναι και για τους παπάδες που κανουν διαδηλώσεις..

εδώ κάνουν διαδηλώσεις τα πάκια, οι αναρχομπάχαλοι και οι χρυσαύουλοι.. δικαίωμα εχει κάθε πολίτης να κάνει διαδήλωση...

........συντριπτικα τα επιχειρηματα σου. Ο αρχιεπισκοπος της χωρας ειναι...απλος πολιτης σε αυτη τη χωρα ε? Okeyyyyyyyyyy.....  :2funny:

Αυτο λεω και γω. Οτι λες παπαριες. Ολοκληρο κειμενο με ποσα παραδειγματα αυτου που τονισα, εσυ σχολιασες 4-5 απο αυτα(στ αλλα τι να πεις...ξερεις οτι ειναι ετσι οποτε την εκανες με ελαφρα και δεν σχολιασες) και αυτα με ...φοβερα επειχειρηματα.

Ρισπεχτ  :2funny:

OP
OP
kazabuburas

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Nομίζω ότι ήθελες να γράψεις Ιουδαϊστές και όχι Ινδουιστές, μιας και οι δεύτεροι είναι οπαδοί του Ινδουισμού που βρίσκεται στην ΝΑ Ασία και όχι σε Μέση Ανατολή (Ισραήλ βασικά), όπου λατρεύεται ο Ιουδαϊσμός.

Σωστος.
Εχεις δικιο. Τα μπλεξα. Πολλες ειναι οι θρησκειες οι πουτανες  :2funny:

OP
OP
kazabuburas

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
το κείμενο μου έδωσε την εντύπωση μιας χρονολογικής καταγραφής της ζωής του συγγραφέα... υποθέτω πως η καταγωγή του είναι από κάποιο λιγότερο αστικό μέρος, από τα παραδείγματα που αναφέρονται.

Αθηναιος ειμαι  :grin:
Κραταω απο Λακωνια απο την πλευρα της μανας και απο Χανια απο την πλευρα του πατερα.
Και οχι δεν καταστραφηκα, ειμαι μια χαρα  :grin:
Το κειμενο απλα αντιπροσωπευει οτι με αηδιαζει περισσοτερο σε αυτην την χωρα. Ο καθενας παθαινει τις λεγομενες...βολβοστροφες του με διαφορετικα πραγματα. Εμενα η βολβοστροφη ερχεται  οταν παει η συζητηση στην θρησκεια γενικα  :2funny:

Αν πάντως αυτό το κείμενο είναι σκόρπιες σκέψεις, έχει ταλέντο ο τύπος!!!

ΥΓ. Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι και για κοινωνικές χούντες!!!

Ναι θα μπορουσε ανετα ο τιτλος ναναι οπως λες. Απλα ειχε συγκεκριμενο χαρακτηρα(θρησκεια) το θεμα γι αυτο επελεξα αυτο που βλεπεις.

Και ευχαριστω.  :grin: Οταν κατι με απασχολει πολυ, ποτε δεν το βαζω σε ταξη. Βγαινει απο μονο του. Χειμαρρωδης φαση. Εχει τα καλα της εχει και τα κακα της. Στην συγκεκριμενη περιπτωση το ευχαριστηθηκα  :grin:

OP
OP
kazabuburas

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Αφού οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι άθεοι! Ποια άλλη πλευρά?
Αν πας να πεις κάτι ψάχνουν το προφίλ σου και σου λένε να μην έχεις άποψη γιατί έγραψες αυτά στις κριτικές σου.

Ποια άλλη άποψη βαρέθηκες να ακούς?
Αν θυμάμαι καλά μόνο ο foufoutos γράφει τη άλλη άποψη (αν δεν κάνω λάθος, μην τον χαρακτηρίσω και τσαμπα) και καμια φορά εγώ... που με κατακεραύνωσαν πως δεν μπορώ να γράφω για τη θρησκεία απο τη στιγμή που κάνω αυταρχικά.
Το ότι αμαρτάνεις - αν το κάνεις - δεν πάει να πει πως δεν έχεις και επιγνωση της ηθικής.

Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι άθεοι, όπως και όλη η ελληνική κοινωνία. Κρατανε απο τη θρησκεία αυτα που τους βολεύουν..τις γιορτές, τις αργίες, το τζέρτζελο. Αυτα που πειγράφεις είναι μια παλια εποχή που ζήσαμε εμείς, αλλά σβήνει πια.

Αχεμ....η αλλη αποψη αφορα την κοινωνια φιλε. Τα βιβλια της, τις αναφορες της στις εφημεριδες ποσα χρονια τωρα. Δεν ηταν συγκεκριμενα για το site  :grin:
Στο site συγκεκριμενα δεν ξερω αν αλλος εθιξε ποτε αυτα που εθιξα εγω(δεν το ψαξα, δεν ξερω). Αν εχουν επισημανθει και απο αλλον, ας σβηστει το thread. Κανενα προβλημα  ;)
Οσο για την αντιθετη αποψη εδω μεσα, ειμαι πληρως ενημερος του ποιος την εκφραζει και αυτος δεν εισαι εσυ. Αλλο ειναι το παλικαρι. Σε λιγο  >:cheesy:

Το μένος σου για την εκκλησία ξεπερνάει τον κομπλεξισμό, εκτός και εαν έχεις βιώσει προσωπικές τραυματικές εμπειρίες σχετικες με το χώρο.

Και το έχω ξαναπεί. Ολοι εδώ σαν την αλεπου στο μυθο του Αισώπου... "ομφακες εισι".. Οτι δεν μπορούμε να το φτάσουμε, ότι μας ελέγχει συνειδησιακά...προσπαθούμε να το ευτελίσουμε στα ματια μας και στα μάτια των άλλων... Για να του δώσουμε μια αξία μικρότερη απο την δική μας... την ήδη μηδαμινή και ανύπαρκτη δική μας αξία...

Να σου πω....πλακα μας κανεις? Το μενος μου για τη εκκλησια βγαζει κομπλεξισμο ε? Και ολα αυτα τα ωραια που εκανε και κανει η εκκλησια(προσπαθειες για απαγορευσεις συναυλιων, γκαλερι, ταινιων, βινλιων) τι βγαζει?
Γιατι στον στρατο οι παπαδες εχουν βαθμο, θα μας πεις?
Οι ανθρωποι του θεου κυκλοφορουν με λιμουζινες, δεν πληρωνουν τιποτα πουθενα και καθε τρειθς και λιγο βγαινουν και στα καναλια να τα χωσουν για οτι τους κατεβει. Κατα τ αλλα εγω ειμαι κομπλεξικος.
Κανει συσιτια η εκκλησια? Μπραβο να τους δωσουμε μεταλλιο! Απο την τσεπη τους τα πληρωνουν?

Και τι ακριβως δεν μπορουμε να φτασουμε? Τι μας ελεγχει συνειδησιακα? Για πες. Η εκκλησια?
Ναι αυτο ειναι. Δεν μπορεσα ποτε να φτασω στο υψος αυτων που την εκπροσωπουν οποτε αποφασισα να τους τα χωσω. :grin:
Και δεν ξερω αν η αξια μου ειναι μηδαμινη ή οχι, ξερω ομως σιγουρα οτι ειναι κατα πολυ μεγαλυτερη απο αυτους που εκπροσωπουν το 'ποιμνιο'. Οι οποιοι ειναι υπο του μηδενος. Οχι μονο η δικια μου, αλλα ολων.
Τρια επαγγελματα δεν συγχωρουνται(εννοειται απο εμενα, δεν μιλαω για ολους). Βουλευτης, αστυνομικος και ιερεας. Αυτα.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Θα ήθελα να διατυπώσω μια ερώτηση στους συνομιλητές που βιάζονται να κρίνουν και να ταυτίσουν την αθεϊα με την αριστερά. Εγώ που είμαι άθεος (όπως και τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς μου εδώ και 3 γενιές) και έχω υπηρετήσει κανονικότατα την πατρίδα μου αλλά δεν είμαι αριστερός είμαι εξ ορισμού λιγότερο πατριώτης από εσάς; Η καταγωγή της οικογένειάς μου από την λακωνική Μάνη που εκχριστιανίστηκε μόλις τον 9ο αιώνα (υπό αυτοκρατορική πίεση) με καθιστά λιγότερο Έλληνα από τους χριστιανούς ορθόδοξους; Αναμένω τις απαντήσεις σας.

την καταγωγή γιατί την αναφέρεις;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Αθηναιος ειμαι  :grin:
Κραταω απο Λακωνια απο την πλευρα της μανας και απο Χανια απο την πλευρα του πατερα.
Και οχι δεν καταστραφηκα, ειμαι μια χαρα  :grin:
Το κειμενο απλα αντιπροσωπευει οτι με αηδιαζει περισσοτερο σε αυτην την χωρα. Ο καθενας παθαινει τις λεγομενες...βολβοστροφες του με διαφορετικα πραγματα. Εμενα η βολβοστροφη ερχεται  οταν παει η συζητηση στην θρησκεια γενικα  :2funny:

Ναι θα μπορουσε ανετα ο τιτλος ναναι οπως λες. Απλα ειχε συγκεκριμενο χαρακτηρα(θρησκεια) το θεμα γι αυτο επελεξα αυτο που βλεπεις.

Και ευχαριστω.  :grin: Οταν κατι με απασχολει πολυ, ποτε δεν το βαζω σε ταξη. Βγαινει απο μονο του. Χειμαρρωδης φαση. Εχει τα καλα της εχει και τα κακα της. Στην συγκεκριμενη περιπτωση το ευχαριστηθηκα  :grin:

δεν είπες όμως σε ποιό μέρος μεγάλωσες, αυτό νομίζω έχει τη σημασία του στην ιστορία σου...

OP
OP
kazabuburas

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
αυτη ειναι η ελλαδα

ΕΛΛΑΔΑ =  ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Aξιες που εχουν βαλθει να αλλοιωσουν ντοπιοι και εισαγωμενοι

ΕΛΛΑΔΑ =  ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ

σε οποιον αρεσει

οποιος δεν αντεχει το θεαμα να παει να νοικιασει μενανδρου ή σοφοκλεους

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Αγοραρε! Χελιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!
Την ξεπερασες την χτεσινη σου τσαντιλα ή οχι? Δεν θα με πηγαινες πιπα-κωλο οπως εγραψες?  :grin:
(αφου βεβαια εξοριζες ολους τους λαθραιους και τους τιμωρουσες με ολους τους τροπους που περιεγραψες χτες- εισαι καλος χριστιανος εσυ και δεν εχεις καθολου αρνητικες σκεψεις για τους συνανθρωπους σου)  :grin:
Α...και που σαι. Σου χω νεα. Ειναι πλεον πολλοι αυτοι που δεν τους αρεσει αυτο που περιγραφεις.  :grin:
Και δεν ειναι εισαγωμενοι. Ντοπιοι ειναι. Συντομα θα ειναι αρκετα περισσοτεροι(δεδομενου οτι η γενια των παππουδων μας σιγα σιγα φευγει)
Να υποθεσω οτι ετοιμαζεσαι να μετακομισεις μενανδρου? :grin:
Ναι μεινε! Πλακα θα εχει.

Δεν εχω τιποτα με τον χριστο. Αν υπηρχε, σιγουρα δεν θα τον αντιπροσωπευες εσυ με αυτα που γραφεις. Θα ηταν οπως τον περιεγραψε ο καζαντζακης στο βιβλιο του.
Με αυτον τον χριστο θα μπορουσαν να ταυτιστουν ολοι(ακομα και οι αθεοι οπως εγω  :grin:)
Αλλα τι λεω τωρα? Ο καζαντζακης που ΑΦΟΡΙΣΕ η πανσοφη εκκλησια μας?
Αυτη η ντροπη της ελληνικης φυλης? Ασε μωρε με τον ανυπαρκτο. Του κανε και ταινια το σκηνοθετακι ο σκορσεζε! Παρεπιπτοντως ησουν απεξω απ την Ελλη το '89 με τους αλλους παπαδες, γριες κλπ που χτυπαγαν οσους εμπαιναν να δουν την ταινια? Αν πεις οχι, μου χαλας την εικονα που χω φτιαξει για σενα  :grin:

Πλακα θα χε παρεπιπτοντως να υπηρχε οντως χριστος και να εβλεπε αυτα που γραφεις για τους πακιστανους πχ. Πληρης εφαρμογη των...χριστιανικων πιστευω!  :2funny:
Εμενα γαμα με. Ειμαι αθεος, απιστος. Θα με στελνε αλλου κι αλλου........  >:cheesy:
Με σενα θα χε πλακα τι αποψη θα σχηματιζε   :2funny:  :2funny:  :2funny:

Να σε αφησω τωρα. Θα χεις ετοιμασιες για την μετακομιση στην μενανδρου.  :grin:

OP
OP
kazabuburas

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
δεν είπες όμως σε ποιό μέρος μεγάλωσες, αυτό νομίζω έχει τη σημασία του στην ιστορία σου...

Απο τα 2 εως τα 6 σε χωριο, καμια ωρα απο την Σπαρτη(ο TheEnd απ οτι ειδα ειναι και αυτος με καταγωγη απο Λακωνια-ελα ρε πατριδα!  :grin:) Αλλα η ιστορια αναφεροταν σε χριστιανικες γιορτες(πασχα) που κατεβαινα απο Αθηνα στα επομενα χρονια. Γιατι μεχρι τα 6 δεν θυμαμαι και πολλα πραγματα(σιγουρα παντως δεν πηγαινα στο Ιερο, παραημουν μικρος  :grin:) γυρω απο αυτο το ζητημα. Τιποτα βασικα. Μονο να παιζω μπαλα με ενοιαζε  :P
Δεν βλεπω τι σημασια εχει, αλλα οριστε  :)

OP
OP
kazabuburas

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
τον τσιμπησε μια μυγα σαββατιατικα και ειπε να ανοιξει θεμα

τωρα που την ειδε την χουντα... θα φταιει το μυγοτσιμπημα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να το και το αλλο τρελλο αγορι! Χερακι χερακι με τον foufouto οπως παντα  :grin:
Την μπακαλισα της γειτονιας σου την εβγαλες φωτογραφιες? Για να την βαλεις στις 'ελληνιδες διασημες' ντε  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom