Το βλέπουμε διαφορετικά....... φίλε μου....Το σύστημα αναφοράς δεν αλλάξει απλά κάποιες μεταβλητές. Δημιουργεί νέα θεωρία....
>το μονο που προστιθεται στον κινουμενο ειναι ενα διανυσμα της θεσης του ως προς τον χρονο...
Αυτό το λες το μόνο; Δλδ το ότι έχεις πλέον τετραδιάστατο και όχι τρισδιάστατο σύστημα είναι μια απλή αλλαγή;
Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις.... Αλλά να θυμάσαι......Οσο μεγαλώνεις η γνώση μεταφέρεται σε πιο φιλοσοφικό από απλά πρακτικό/μαθηματικό φυσικό επίπεδο.
Και όπως λέει και ο Αινστάιν
"Imagination is more important than knowledge"
Αραγε έχεις ποτέ σου αναρωτηθεί ΓΙΑΤΙ το είπε αυτό; Και πίστεψέ με δεν το είπε για να περάσει η ώρα.....
Υ.Γ. Τα μαθηματικά είναι το εργαλείο της φυσικής, και η φυσική το εργαλείο της φιλοσοφίας ;)
>Τελος παντων επειδη εισαι απολυτος και γνωστης "γενικοτητων" κι οχιλεπτομεριων δεν εχει νοημα η κουβεντα μας!!!
Εγώ απόλυτος; Εγώ προσπαθώ απλά να σε πείσω ότι ολόκληρη η θεωρία της σχετικότητας ξεκίνησε από την αλλαγή στο σύστημα αναφοράς...
Α και μιας και μιλάς για λεπτομέρειες......που τις ξέρεις καλά.... Ο Αινστάιν επειδή δεν ήταν καλός στον τανυσματικό λογισμό έβαλε άλλον να μεταφέρει πολλές από τις σκέψεις/θεωρίες του της γενικευμένης θεωρίας της σχετικότητας στον τανυσματικό λογισμό. Οπως άλλωστε είπαμε, τα Μαθηματικά είναι εργαλείο και όχι αυτοσκοπός της φυσικής.......