You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θρέντ μόνο για εργένηδες....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 832
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Πλαστικουρα εννοης?δε με χαλάνε ρε γέρο, αλλά η αριστερή βγαζει μάτι οτι είναι απο santa barbara
Black Dog
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δε με χαλάνε ρε γέρο, αλλά η αριστερή βγαζει μάτι οτι είναι απο santa barbara
Aβαφη ριζα?
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
γυφτούραΠλαστικουρα εννοης?
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ναι αλλα στην πρωτηγυφτούρα
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.403
- Πόντοι
- 736
Πρόεδρε , μου άρεσε η χθεσινή σου κίνηση , εσύ είσαι άλλωστε πιο πολιτισμένος ( Λόρδος λόγω της μακράς διαμονής σου στο Ηνωμένο Βασίλειο). Εγώ εάν έπαιρνα χαμπάρι ότι δεν θα έτρωγα τσιτσι , πάλι για γέλιο, θα έκανα καμιά καφρίλα. Ξέρεις εμείς οι εργένηδες πάμε χαλαρά, το μοναστήρι να είναι καλά , οι συναγωνιστές παντρεμένοι εάν βρουν την ελευθερία τους για λίγο τρελαίνονται εάν τελικά δεν γαμήσουν , ( πήγαν τζάμπα οι ελεύθερες ώρες από την σύζυγο !! ) .
Εμείς εάν δεν κάτσει τίποτα δεν γαμιέται θα κάτσει , αύριο , μεθαύριο την άλλη μέρα κ.τ.λ
Εγώ βγήκα με μια φίλη μου , που ό άντρας της είχε πάει να ψηφίσει επαρχία , τα είπαμε αργά μετά τις 22.00 , εγώ ήθελα να βγούμε και να περάσουμε καλά , ενώ αυτή αγχωνόταν εάν τελικά θα μην πάει τζάμπα η έξοδος !!! Δεν την αφήνει ο δικός της και πολύ πολύ να βγαίνει ... βιαζόταν δε να πάμε στο σπίτι μου όσο το δυνατόν γρηγορότερα μην της κάνει τηλεφωνική έφοδο. Δεν έχω και εγώ παράπονο αλλά δεν διασκέδασα όσο θα ήθελα έξω ... > Κρίμα γιατί ήταν ιδιαίτερα σέξι ντυμένη και περιποιημένη.
Εμείς εάν δεν κάτσει τίποτα δεν γαμιέται θα κάτσει , αύριο , μεθαύριο την άλλη μέρα κ.τ.λ
Εγώ βγήκα με μια φίλη μου , που ό άντρας της είχε πάει να ψηφίσει επαρχία , τα είπαμε αργά μετά τις 22.00 , εγώ ήθελα να βγούμε και να περάσουμε καλά , ενώ αυτή αγχωνόταν εάν τελικά θα μην πάει τζάμπα η έξοδος !!! Δεν την αφήνει ο δικός της και πολύ πολύ να βγαίνει ... βιαζόταν δε να πάμε στο σπίτι μου όσο το δυνατόν γρηγορότερα μην της κάνει τηλεφωνική έφοδο. Δεν έχω και εγώ παράπονο αλλά δεν διασκέδασα όσο θα ήθελα έξω ... > Κρίμα γιατί ήταν ιδιαίτερα σέξι ντυμένη και περιποιημένη.
Στον πολεμο υπαρχουν παντα απωλειες... Αλλωστε ο γαμος, αν δεν υπαρχουν παιδια, ειναι ενα λαθοςτελικα αξιζει να εισαι εργενης??γιατι και ο george clooney παντρευτηκε.και αυτος ειχε και ολο το πακετο ενος εργενη.φιλια!!
που διορθωνεται ευκολα και γρηγορα...!
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.403
- Πόντοι
- 736
Στον πολεμο υπαρχουν παντα απωλειες... Αλλωστε ο γαμος, αν δεν υπαρχουν παιδια, ειναι ενα λαθος
που διορθωνεται ευκολα και γρηγορα...!
Συντάσσομαι 1000% μαζί σου !!
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.403
- Πόντοι
- 736
Ναι αλλά εμείς είμαστε το μοναδικό θρεντ , που έχει Πρόεδρο Λόρδο
Τα γεροντοπαληκαρα ειναι οι βετερανοι των εργενηδων!!! Ψημενοι στον πολεμο και δοκιμασμενοι!!Συμφωνω εργενηδες, χωρισμενους, αλλα και γεροντοπαλληκαρα!!!!
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.403
- Πόντοι
- 736
Τα γεροντοπαληκαρα ειναι οι βετερανοι των εργενηδων!!! Ψημενοι στον πολεμο και δοκιμασμενοι!!
Σοφοί δηλαδή
Φιλε Ματζεστικ, εργενης δεν σημαινει μπακουρι, φυσικα εχουμε σχεσεις, απλα δεν ειμαστε του γαμουκαι δλδ ρε φιλε σε ολες τις γιορτες σε ολες τις οικογενειακες στιγμες μεχρι τα 70μηντα σου που θα ειστε?με το ρωσσιδακι σπιτι?εκτος απο το γαμησι μπορει να προσφερει τιποτα αλλο γιατι και στην τελικη το γαμησι δεν ειναι το παν σε μια ζωη.οταν θα πηγαινεις σε ενα παρτυ η σε ενα σπιτι κ θα βλεπεις ολους τους γνωστους κ φιλους με της γυναικες τους και εσυ θα εισαι μονος θα νιωθεις ωραια??Χριστουγεννα??πρωτοχρονια?? πασχα??που θα εισαι δικε μου???στην Κασσανδρας??
και της μακρας συμβιωσης...
Αλλωστε στις γιορτες δεν προσκαλουντε μονο οι παντρεμενοι, αλλα οι ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ μας, φιλοι η συγγενεις
παντρεμενοι η οχι...
Εργενης και ο παντρεμενος δεν ειναι εχθροι, ουτε "λεπροι" ο ενας για τον αλλο.
Η μανα ειναι η μοναδικη αναντικαταστατη γυναικα στη ζωη του εργενη!Λάθος...μεγάλο λάθος....έχεις χεράκια να φτιάξεις κρεατόπιτα...και αν δε μπορείς παίρνεις έτοιμη
Αλλωστε ο εργενης ειναι για μακαρονια, πατατες, αυγα, κρεατικα...κλπ (μη το κανουμε κα μαστερ-σεφ το θρεντ)
ενω η μανουλα ειναι για τα παραδοσιακα αγαπημενα του καθενος.
Αν ποτε "πεσω" θα ειναι απο φαγητο...
Συμφωνω απολυτα, αλλο οι οικογενεια και αλλο οι φιλοι, υπαρχει χωρος και χρονος και για τα δυο.φιλε δεν ειναι κανεις gay αν βαζει πανω απ'ολα τους κολλητους...εκτος αν εχει γνωρισει τη γυναικα της ζωης του,τη γυναικα που θα ζησει διπλα της...αλλα κ παλι τοτε οι καλοι φιλοι ποτε δεν πρεπει να ξεχνιονται...η ζωη θελει ισορροπια κ να μοιραζεσαι το χρονο σου αναλογα...υπαρχουν πχ καποιοι τυποι που εκμεταλλευονται τους φιλους τους για να βρουν καμια γυναικα κ μολις την βρουν εξαφανιζονται...αυτοι ειναι χειροτεροι κ απο gay...αυτοι ειναι πουστρακια του κερατα αν θελεις να μαθεις
Αλλωστε οι γκομενες ερχοντε και παρερχοντε, οι φιλοι μενουν και αυτος ισχυει για ολους, οχι μονο
για τους εργενηδες.
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.403
- Πόντοι
- 736
Συμφωνω απολυτα, αλλο οι οικογενεια και αλλο οι φιλοι, υπαρχει χωρος και χρονος και για τα δυο.
Αλλωστε οι γκομενες ερχοντε και παρερχοντε, οι φιλοι μενουν και αυτος ισχυει για ολους, οχι μονο
για τους εργενηδες.
Ισχύει ,μόνο για τους εργένηδες φίλε , εάν είσαι παντρεμένος και η γυναίκα σου δεν γουστάρει κάποιον φίλο σου , αργά ή γρήγορα θα σου χαλάσει την επαφή. Εκτός εάν και ο φίλος είναι παντρεμένος και γίνει φίλη με την γυναίκα του.
RESPECT!!!Όχι φίλε μου της παραχώρησα την μεζονέτα που μέναμε , το smartaki και όλο τον κοινό τραπεζικό λογαριασμό ... Για να ζω φτωχότερος αρκετά πλέον , απολαμβάνοντας στο νέο σπίτι μου, μόνο τον ήχο της σιωπής ή τα βογγητά από κάνα τυχερό !
Δεν το μετάνιωσα ποτέ VIVA LA LIBERTA !!!!!
Νιώθω ότι το τίμημα της ηρεμίας και της ελευθερίας μου, τελικά ήταν μικρο !
Επισκέπτης
Η μανα ειναι η μοναδικη αναντικαταστατη γυναικα στη ζωη του εργενη!
Αλλωστε ο εργενης ειναι για μακαρονια, πατατες, αυγα, κρεατικα...κλπ (μη το κανουμε κα μαστερ-σεφ το θρεντ)
ενω η μανουλα ειναι για τα παραδοσιακα αγαπημενα του καθενος.
Αν ποτε "πεσω" θα ειναι απο φαγητο...
Από τη στιγμή που είσαι εργένης,πρέπει να φάει σουτ η μάνα σου....ένας εργένης πρέπει να είναι και καλός μάγειρας,αλλιώς μάπα το καρπούζι
Επισκέπτης
Ρε παιδιά,θέλω να αλλάξω ονοματεπώνυμο και να το κάνω Μάριος Μαρίου,που να απευθυνθώ;
Θα μου πει κανείς;
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
οχιΘα μου πει κανείς;
Ταιλάνδη!!!και δλδ ρε φιλε σε ολες τις γιορτες σε ολες τις οικογενειακες στιγμες μεχρι τα 70μηντα σου που θα ειστε?με το ρωσσιδακι σπιτι?εκτος απο το γαμησι μπορει να προσφερει τιποτα αλλο γιατι και στην τελικη το γαμησι δεν ειναι το παν σε μια ζωη.οταν θα πηγαινεις σε ενα παρτυ η σε ενα σπιτι κ θα βλεπεις ολους τους γνωστους κ φιλους με της γυναικες τους και εσυ θα εισαι μονος θα νιωθεις ωραια??Χριστουγεννα??πρωτοχρονια?? πασχα??που θα εισαι δικε μου???στην Κασσανδρας??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 90
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 840
- Εμφανίσεις
- 66K
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις