sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Εχεις γουστο...ιταλικα μιλας?στην πανω η αριστερη..... ;)
Εχεις γουστο...ιταλικα μιλας?στην πανω η αριστερη..... ;)
Ti εγινε ρε ματζεστικ,τι ξεπουλησες ,τυπε σε βλεπω να τα χωνεις στα ρουμανακια....οι ρουμανες οι ωραιες ειναι στο Σταρ live για ελατε σημερα το βραδυ να δειτε τι θα γινει.......
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Το θρεντ μόνο για εργένηδες προσκαλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση τα μέλη του , με θέμα αλλαγή επωνυμίας.
Τα μέλη παρακαλούνται να καταθέσουν τις προτάσεις τους , εντός τριημέρου από την ανάρτηση της παρούσης.
Ρε γκιταρ οχι,λεγαμε να ονομασουμε το κλαμπ των εργενιδων bbc apo burdela bachelor club ala to bbc yparxei eidi,burdela bikers club,so we had to change it...Να αλλάξεις επώνυμο θες;;;
Ρε γκιταρ οχι,λεγαμε να ονομασουμε το κλαμπ των εργενιδων bbc apo burdela bachelor club ala to bbc yparxei eidi,burdela bikers club,so we had to change it...
... so BBG from Βurdela Βachelor Group
... so BBG from Βurdela Βachelor Group
Αλλο μπακουρης αλλο εργενης...[size=16pt]I [/size][size=20pt]♥[/size] [size=16pt]BACOURIS CLUB[/size]
[size=6pt](Για τους παλιούς)[/size]
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=90637.15]déjà vu... [/url]Γεία σου πρόεδρε!!
Κλαρινο ακου σκηνικο που παιχθηκε χθες βραδυ...παω μονοςαργοστολι στο κλαμπ,ετσι μου την καρφωσε,καθομαι μπαρ και κοζαρο,απεναντ μου 3 ξανθα μουνια,η μια εξ αυτων μιλαμε δεν σηκωσε ματι απο πανω μου,εντονο καρφωμα,επαιζα και εγω αλλα ποτε δεν κανω το πρωτο βημα περιμενω,δεν ξερω δεν μου βγαινει.
Οι περισοτερες μου την πεφτουν οι ιδιες...ενιγουει
Κατα τις 3 σκανε 2 ρωσιδια,ειχα πιει και τα ποτα μου καθονται διπλα μου και αρχισαμε το μπλα μπλα...
Τα ριχνω στην μια..αρχισε ναι αλλα οχι ακομη μπουρου μπουρου,λεω δεν γαμιεται τα ριχνω στην αλλη και αρχισαν οι ζηλιες απο την πρωτη και της λεω στην ψυχρα αφου δεν μου καθεσε τι θελεις να κανω? μου λεει γουσταρω αλλα οχι σημερα να σου δωσο τηλ. και μαλακιες,της λεω οχι δεν το θελω το τηλ.σου...οι αλλες οι ξανθιες απεναντι ειχαν σκυλιασει
Στο τελος δεν γαμησα,αλλα γαμηθηκα στο γελιο με την ολη φαση.....
Οχι ρε σε κανονικο κλαμπ η μουν με πιπινια,τα ρωσιδια ηταν απο πιανο μπαρ σχολασαν και ηρθαν...πώς γίνεται να στην πεφτουν πάντα ΜΟΝΟ ξένες δεν το 'χω καταλάβει. Μήπως αντί για κλαμπ ήσουν σε κωλόκλαμπο; ;)