axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
ΟΛΟΙ γνωριζουμε οτι οι λεγομενοι ''οικονομικοι μεταναστες'' εχουν κατακλυσει την χωρα
(για να μην πω οτι κοντευουν να την καταλαβουν)
Αλλοι πετυχαινουν και ΜΠΡΑΒΟ τους ...
αλλοι παλι προσπαθουν χωρις αντικρυσμα να κανουν κατι με το καλο
αλλοι με το αγριο και αλλοι με παρανομους τροπους.....
Ολοι γνωριζουμε την παρουσα κατασταση στο κεντρο της Αθηνας και γυρω περιοχων και την σταση που τηρει η πολιτεια απεναντι τους
Σημερα λοιπον εκτελωντας δρομολογιο διανομης λαχειων σε πελατες μου απο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ μερια(οπου απο την Ιπποκρατους και κατα μηκος της Πανεπιστημιου μετα τις 12:30 γινεται το αδιαχωρητο απο ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙΝΔΟΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΤΛ μικροπωλητες οπου εκμεταλευονται την αλλαγη βαρδιας ? της δημοτικης αστυνομιας)
Κυριολεκτικα εμποδιζουν την ελευθερη διελευση των πεζων αφου πιανουν ΟΛΟ το πεζοδρομιο και αφηνουν ενα ΜΟΝΟΠΑΤΙ αναμεσα ισα να περασει ενας πεζος εχοντας βασικη προυποθεση να εχει καλη ισορροπια(ορθογραφικο λαθος)
Μιλησα με ενα συναδελφο μου προχωρημενης ηλικιας για την κατασταση αυτη....
Μου ειπε λοιπον οτι αφου τον εκλεισαν βαζοντας τον στην μεση και κυριολεκτικα κρυβοντας τον ....
αυτος (ο συναδελφος) τους ειπε αρχικα με ευγενεια να αφησουν ενα κενο ωστε να φαινεται η πραγματεια του και στη συνεχεια αρχισε να φωναζει μπας και φυγουν αφου ειδε οτι δεν χαμπαριαζουν πηγε να σπρωξει εναν για να κανει πιο περα και τι του ειπαν ??????
ΕΣΥ ΓΕΡΟΣ ΦΥΓΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΔΩ !!!!!!!
Αν αυτο δεν ειναι ΘΡΑΣΟΣ τι ειναι ?
Και μιλαμε για γερο που ειναι ΧΡΟΝΙΑ εκει ....
ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ
Προπερσυ παλι στην Ομονοια οπου μαζευοντουσαν (τωρα οχι ευτυχως)
οταν μας εκλεισαν αντιδρασε η μητερα μου και ενας Αλβανος σηκωσε και ΧΕΡΙ
ευτυχως με την παρεμβαση γνωστων εκει τριγυρω χωρις να γινει τιποτα
(αχ και να ημουνα εκει δεν θα τον παιρνανε ΖΩΝΤΑΝΟ απο τα κουλαδια μου)
Θεωρω λοιπον οτι αυτη η κατασταση πρεπει να σταματησει εδω πριν εχουμε ακομη μεγαλυτερο προβλημα με δαυτους
Μπορειτε να λετε την γνωμη σας ωστε αν καποιος διαβαζει εδω
απο του υπευθυνους της δημοτικης η και της πολιτειας να κανουν κατι ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ (ανθρωποι ειναι) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ
(για να μην πω οτι κοντευουν να την καταλαβουν)
Αλλοι πετυχαινουν και ΜΠΡΑΒΟ τους ...
αλλοι παλι προσπαθουν χωρις αντικρυσμα να κανουν κατι με το καλο
αλλοι με το αγριο και αλλοι με παρανομους τροπους.....
Ολοι γνωριζουμε την παρουσα κατασταση στο κεντρο της Αθηνας και γυρω περιοχων και την σταση που τηρει η πολιτεια απεναντι τους
Σημερα λοιπον εκτελωντας δρομολογιο διανομης λαχειων σε πελατες μου απο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ μερια(οπου απο την Ιπποκρατους και κατα μηκος της Πανεπιστημιου μετα τις 12:30 γινεται το αδιαχωρητο απο ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙΝΔΟΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΤΛ μικροπωλητες οπου εκμεταλευονται την αλλαγη βαρδιας ? της δημοτικης αστυνομιας)
Κυριολεκτικα εμποδιζουν την ελευθερη διελευση των πεζων αφου πιανουν ΟΛΟ το πεζοδρομιο και αφηνουν ενα ΜΟΝΟΠΑΤΙ αναμεσα ισα να περασει ενας πεζος εχοντας βασικη προυποθεση να εχει καλη ισορροπια(ορθογραφικο λαθος)
Μιλησα με ενα συναδελφο μου προχωρημενης ηλικιας για την κατασταση αυτη....
Μου ειπε λοιπον οτι αφου τον εκλεισαν βαζοντας τον στην μεση και κυριολεκτικα κρυβοντας τον ....
αυτος (ο συναδελφος) τους ειπε αρχικα με ευγενεια να αφησουν ενα κενο ωστε να φαινεται η πραγματεια του και στη συνεχεια αρχισε να φωναζει μπας και φυγουν αφου ειδε οτι δεν χαμπαριαζουν πηγε να σπρωξει εναν για να κανει πιο περα και τι του ειπαν ??????
ΕΣΥ ΓΕΡΟΣ ΦΥΓΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΔΩ !!!!!!!
Αν αυτο δεν ειναι ΘΡΑΣΟΣ τι ειναι ?
Και μιλαμε για γερο που ειναι ΧΡΟΝΙΑ εκει ....
ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ
Προπερσυ παλι στην Ομονοια οπου μαζευοντουσαν (τωρα οχι ευτυχως)
οταν μας εκλεισαν αντιδρασε η μητερα μου και ενας Αλβανος σηκωσε και ΧΕΡΙ
ευτυχως με την παρεμβαση γνωστων εκει τριγυρω χωρις να γινει τιποτα
(αχ και να ημουνα εκει δεν θα τον παιρνανε ΖΩΝΤΑΝΟ απο τα κουλαδια μου)
Θεωρω λοιπον οτι αυτη η κατασταση πρεπει να σταματησει εδω πριν εχουμε ακομη μεγαλυτερο προβλημα με δαυτους
Μπορειτε να λετε την γνωμη σας ωστε αν καποιος διαβαζει εδω
απο του υπευθυνους της δημοτικης η και της πολιτειας να κανουν κατι ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ (ανθρωποι ειναι) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ