Νέα

Θράσος.... από τους οικονομικούς μετανάστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΟΛΟΙ γνωριζουμε οτι οι λεγομενοι ''οικονομικοι μεταναστες'' εχουν κατακλυσει την χωρα
(για να μην πω οτι κοντευουν να την καταλαβουν)

Αλλοι πετυχαινουν και ΜΠΡΑΒΟ τους ...
αλλοι παλι προσπαθουν χωρις αντικρυσμα να κανουν κατι με το καλο
αλλοι με το αγριο και αλλοι με παρανομους τροπους.....

Ολοι γνωριζουμε την παρουσα κατασταση στο κεντρο της Αθηνας και γυρω περιοχων και την σταση που τηρει η πολιτεια απεναντι τους

Σημερα λοιπον εκτελωντας δρομολογιο διανομης λαχειων σε πελατες μου απο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ μερια(οπου απο την Ιπποκρατους και κατα μηκος της Πανεπιστημιου μετα τις 12:30 γινεται το αδιαχωρητο απο ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙΝΔΟΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΤΛ μικροπωλητες οπου εκμεταλευονται την αλλαγη βαρδιας ? της δημοτικης αστυνομιας)
Κυριολεκτικα εμποδιζουν την ελευθερη διελευση των πεζων αφου πιανουν ΟΛΟ το πεζοδρομιο και αφηνουν ενα ΜΟΝΟΠΑΤΙ αναμεσα ισα να περασει ενας πεζος εχοντας βασικη προυποθεση να εχει καλη ισορροπια(ορθογραφικο λαθος)

Μιλησα με ενα συναδελφο μου προχωρημενης ηλικιας για την κατασταση αυτη....

Μου ειπε λοιπον οτι αφου τον εκλεισαν βαζοντας τον στην μεση και κυριολεκτικα κρυβοντας τον ....
αυτος (ο συναδελφος) τους ειπε αρχικα με ευγενεια να αφησουν ενα κενο ωστε να φαινεται η πραγματεια του και στη συνεχεια αρχισε να φωναζει μπας και φυγουν αφου ειδε οτι δεν χαμπαριαζουν πηγε να σπρωξει εναν για να κανει πιο περα και τι του ειπαν ??????

ΕΣΥ ΓΕΡΟΣ ΦΥΓΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΔΩ !!!!!!!
Αν αυτο δεν ειναι ΘΡΑΣΟΣ τι ειναι ?
Και μιλαμε για γερο που ειναι ΧΡΟΝΙΑ εκει ....

ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ

Προπερσυ παλι στην Ομονοια οπου μαζευοντουσαν (τωρα οχι ευτυχως)
οταν μας εκλεισαν αντιδρασε η μητερα μου και ενας Αλβανος σηκωσε και ΧΕΡΙ
ευτυχως με την παρεμβαση γνωστων εκει τριγυρω χωρις να γινει τιποτα
(αχ και να ημουνα εκει δεν θα τον παιρνανε ΖΩΝΤΑΝΟ απο τα κουλαδια μου)

Θεωρω λοιπον οτι αυτη η κατασταση πρεπει να σταματησει εδω πριν εχουμε ακομη μεγαλυτερο προβλημα με δαυτους

Μπορειτε να λετε την γνωμη σας ωστε αν καποιος διαβαζει εδω
απο του υπευθυνους της δημοτικης η και της πολιτειας να κανουν κατι ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ (ανθρωποι ειναι) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.332
Πόντοι
17.885
ούτε εγώ τους θέλω αλλά δεν πρόκεται να γίνει τίποτα.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
ΟΛΟΙ γνωριζουμε οτι οι λεγομενοι ''οικονομικοι μεταναστες'' εχουν κατακλυσει την χωρα
(για να μην πω οτι κοντευουν να την καταλαβουν)

Αλλοι πετυχαινουν και ΜΠΡΑΒΟ τους ...
αλλοι παλι προσπαθουν χωρις αντικρυσμα να κανουν κατι με το καλο
αλλοι με το αγριο και αλλοι με παρανομους τροπους.....

Ολοι γνωριζουμε την παρουσα κατασταση στο κεντρο της Αθηνας και γυρω περιοχων και την σταση που τηρει η πολιτεια απεναντι τους

Σημερα λοιπον εκτελωντας δρομολογιο διανομης λαχειων σε πελατες μου απο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ μερια(οπου απο την Ιπποκρατους και κατα μηκος της Πανεπιστημιου μετα τις 12:30 γινεται το αδιαχωρητο απο ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙΝΔΟΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΤΛ μικροπωλητες οπου εκμεταλευονται την αλλαγη βαρδιας ? της δημοτικης αστυνομιας)
Κυριολεκτικα εμποδιζουν την ελευθερη διελευση των πεζων αφου πιανουν ΟΛΟ το πεζοδρομιο και αφηνουν ενα ΜΟΝΟΠΑΤΙ αναμεσα ισα να περασει ενας πεζος εχοντας βασικη προυποθεση να εχει καλη ισορροπια(ορθογραφικο λαθος)

Μιλησα με ενα συναδελφο μου προχωρημενης ηλικιας για την κατασταση αυτη....

Μου ειπε λοιπον οτι αφου τον εκλεισαν βαζοντας τον στην μεση και κυριολεκτικα κρυβοντας τον ....
αυτος (ο συναδελφος) τους ειπε αρχικα με ευγενεια να αφησουν ενα κενο ωστε να φαινεται η πραγματεια του και στη συνεχεια αρχισε να φωναζει μπας και φυγουν αφου ειδε οτι δεν χαμπαριαζουν πηγε να σπρωξει εναν για να κανει πιο περα και τι του ειπαν ??????

Και μιλαμε για γερο που ειναι ΧΡΟΝΙΑ εκει ....

ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ

Προπερσυ παλι στην Ομονοια οπου μαζευοντουσαν (τωρα οχι ευτυχως)
οταν μας εκλεισαν αντιδρασε η μητερα μου και ενας Αλβανος σηκωσε και ΧΕΡΙ
ευτυχως με την παρεμβαση γνωστων εκει τριγυρω χωρις να γινει τιποτα
(αχ και να ημουνα εκει δεν θα τον παιρνανε ΖΩΝΤΑΝΟ απο τα κουλαδια μου)

Θεωρω λοιπον οτι αυτη η κατασταση πρεπει να σταματησει εδω πριν εχουμε ακομη μεγαλυτερο προβλημα με δαυτους

Μπορειτε να λετε την γνωμη σας ωστε αν καποιος διαβαζει εδω
απο του υπευθυνους της δημοτικης η και της πολιτειας να κανουν κατι ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ (ανθρωποι ειναι) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ

πιο πολλές και πιο θρασείς είναι οι καφετέριες που καπηλεύονται τα πεζοδρόμια και τις πλατείες και κάθε διαθέσιμη σπιθαμή χώρου για να προσφέρουν την υπερτιμημένη μεταλλαγμένη καφεϊνη.

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
πιο πολλές και πιο θρασείς είναι οι καφετέριες που καπηλεύονται τα πεζοδρόμια και τις πλατείες και κάθε διαθέσιμη σπιθαμή χώρου για να προσφέρουν την υπερτιμημένη μεταλλαγμένη καφεϊνη.

Πιστευω οτι η καθε αποψη πρεπει να ειναι σεβαστη αλλα νομιζω οτι η δικη σου ειναι τελειως ασχετη με το θεμα

Αν δεν σου αρεσει ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΙΣ την μεταλλαγμενη καφε'ι'νη και τελος

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ούτε εγώ τους θέλω αλλά δεν πρόκεται να γίνει τίποτα.

Και εσυ δεν καταλαβες ....

δεν γραφω πουθενα να φυγουν οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ .....

να μαζευτουν τα ΖΩΑ λεω .......

Ας μην ειμαστε ΚΑΙ ρατσιστες (δεν ειναι ολα τα δακτυλα το ιδιο)

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Πιστευω οτι η καθε αποψη πρεπει να ειναι σεβαστη αλλα νομιζω οτι η δικη σου ειναι τελειως ασχετη με το θεμα

Αν δεν σου αρεσει ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΙΣ την μεταλλαγμενη καφε'ι'νη και τελος

το επίκεντρο δεν είναι η καφεϊνη στα παραπάνω.

PEOKLHS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Μην κατηγορειτε τους μεταναστες,γιατι θα μου στεναχωρησετε τα στελεχη του ΣΥΡΙΓΓΑ.

Netuser

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Είμαστε όλοι μετανάστες.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Και εσυ δεν καταλαβες ....

δεν γραφω πουθενα να φυγουν οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ .....

να μαζευτουν τα ΖΩΑ λεω .......

Και ομως θα επρεπε να φυγουν γιατι ειμαστε πολυ διαλακτικοι απεναντι τους με αποτελεσμα να ερχονται ολο και περισσοτεροι. Ναι δεν ειναι ολοι το ιδιο αλλα δεν υπαρχει αλλος τροπος.

Επισκέπτης

Με αλλα λογια ο μπαρμπας ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕ πρωτος,χωρις να δεχτει την στα ισα ανταποδωση.

Πουλακια μου...για να ριχνετε κανα πουτσο καλες ειναι οι αλλοδαπες,ετσι?Αλλα οποιος πει τιποτα...Βιτριολισμος αλα Κουνεβα...Α,ναι ξεχασα...εσεις ειστε πολιτισμενοι,ας αναλαβουν οι μπατσοι να τους γαμησουν...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

σωστα
το κωλοδαχτυλο υπερεχει παντα :2funny:
και που εισαι ακομα τυπε μου
σε λιγο δεν θα τολμας να τους κοιταξεις
το πιο εντονο προβλημα το δημιουργουν οι αλβανοι πολωνοι ρουμανοι
τα πακιστανια μπορει να ειναι αντισεξουαλικα,αντιτουριστικα,ανθυγεινα αλλα μεχρι στιγμης χεζονται

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ......

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ

Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι μόνιμα κεφαλαία, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.tv/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=2.msg914#new]κανόνες του forum[/url].

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.

Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.

Ευχαριστώ

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Με αλλα λογια ο μπαρμπας ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕ πρωτος,χωρις να δεχτει την στα ισα ανταποδωση.

Πουλακια μου...
για να ριχνετε κανα πουτσο καλες ειναι οι αλλοδαπες,ετσι?
Αλλα οποιος πει τιποτα....
Βιτριολισμος αλα Κουνεβα...
Α,ναι ξεχασα...εσεις ειστε πολιτισμενοι,ας αναλαβουν οι μπατσοι να τους γαμησουν...

Φιλε μου δεν νομιζω να καταλαβες την φαση

Ναι ο μπαρμπας στα χρονια του πηγε και χειροδικησε αλλα στην αρχη τους ειπε να κανουν λιγο χωρο να φαινεται η πραγματεια του

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΧΕΙΟΠΩΛΗΣ

που τα πουλαει

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ

ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΕΡΔΟΥΣ (11%)

Η ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΩΘΕΙ αρα ειναι δικα του ....

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ .....ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ

Ενω τα πραγματα που πουλανε οι μικροπουλητες
εχουν απεριοριστη ημερομηνια ληξης

Λογικο ειναι λοιπον αφου εγινε το περιστατικο ΤΡΙΤΗ που κληρωνει το λαχειο να γινοταν τετοια φαση

ΑΦΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .....

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
εδω σ'αυτην την χωρα που ηρθαν οι οικονομικοι και καθε λογης μεταναστες αν δεν ειχαν θρασος το διδαχτηκαν απο τους κατοικους αυτης εδω της χωρας,αν ειχαν το αναβαθμισαν :grin: :grin: :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Πουλακια μου...για να ριχνετε κανα πουτσο καλες ειναι οι αλλοδαπες,ετσι?Αλλα οποιος πει τιποτα...Βιτριολισμος αλα Κουνεβα...Α,ναι ξεχασα...εσεις ειστε πολιτισμενοι,ας αναλαβουν οι μπατσοι να τους γαμησουν...

Τόσο η Κούνεβα καλή της ώρα όσο και ο παππούς ζήτησαν το αυτονόητο: Να εφαρμοστεί ο Νόμος...
Ο παππούς τη γλίτωσε φθηνά, η Κούνεβα πάλι όχι...

Μαύρο εμπόριο στη μία περίπτωση, μαύρη εργασία στην άλλη...

Φυσικά για να είμαστε δίκαιοι, ο παππούς θα έπρεπε να ζητήσει το λόγο και από τον Ελληνάρα που διακινεί μέσω των πακιστανομαυροκινέζων τις μαϊμούδες του...

Από εκεί και πέρα, σε όποιον αρέσει η εικόνα καράτσι, ίσλαμαμπαντ, ή μπουρκίνα φάσο που παρουσιάζουν κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας (έξω από την ασοεε να δείτε τί γίνεται- άσυλο γαρ...) ας πάει να ζήσει εκεί, παρέα με τους - ελπίζω σύντομα επαναπατρισθέντες- λαθρομετανάστες...

Επισκέπτης
Φιλε μου δεν νομιζω να καταλαβες την φαση
Την φαση την περιεγραψες γλαφυροτατα και την αντιληφθηκα ΠΛΗΡΩΣ...

Η νοοτροπια που εχεις οχι μονο εσυ αλλα παρα πολλοι απεναντι στους οικονομικους μεταναστες ειναι πασιγνωστη και το θεμα που ανοιξες την εκφραζει ΞΕΚΑΘΑΡΑ,τα περι ποσοστων ειναι τριχες και μαλιστα απο τις κατσαρες.
ΑΦΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .....
Ειπαμε...τα δικα σας χερια πρεπει να μεινουν καθαρα,αλλοι θα την κανουν την βρωμοδουλεια...

Και για την φαση με την Κουνεβα που προανεφερα ΜΟΚΟ καναν ολοι στην ΗΣΑΠ για οτι γινοταν και οταν επαιξε ο βιτριολισμος"εξεφρασαν την οδυνη τους"...ΑΡΚΙΝΤΙΑ ΠΑΤΕΡΑ,λεω 'γω...Να σε καψω Γιαννη,να σε αλειψω λαδι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εδω σ'αυτην την χωρα που ηρθαν οι οικονομικοι και καθε λογης μεταναστες αν δεν ειχαν θρασος το διδαχτηκαν απο τους κατοικους αυτης εδω της χωρας,αν ειχαν το αναβαθμισαν :grin: :grin: :grin:

E o λόγος που έρχονται εδώ από όλα τα μέρη της γης δεν είναι ότι είναι η πλούσια χώρα με την ισχυρή και βαριά βιομηχανία και τις πολλές θέσεις εργασίας. Αλλά ότι επιτέλους βρίσκει καθένας μια γωνιά να κάνει ότι θέλει.

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
καλα αυτοί οι προοδευτικοί που βγήκαν να στην πουν φιλέ αχαχουχα και να διαφωνίσουν
δεν πάνε να δούνε πως είναι τα μισά προάστεια του Παρισιού που δεν τολμάς να περάσεις από
τους μαύρους που 8α σε φάνε ζωντανό και θέλουν να γίνει το ίδιο και στην Αθηνα.

Πρέπει να υπάρχει αστυνόμευση παντού γιατί άμα 8α ζορίσουν και άλλο τα πράγματα 8α γίνουμε
ζούγκλα.
Απλό είναι το πράγμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom