SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΕΑΝ ΚΑΠΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΝΕΡΓΑΣΤΗ ΜΑΖΗΜΑΣ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΤΗΛ:6972164085-6972164138
ΕΑΝ ΚΑΠΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΝΕΡΓΑΣΤΗ ΜΑΖΗΜΑΣ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΤΗΛ:6972164085-6972164138
ξεχασες να βάλεις και τη Νάνσυ....Καλιμερα σε ολουσ,σιμερα θα ειναι κονταμασ για να σασ χαλαροσουν με ενα απολαβστικο μασαζ,ΕΒΑ,ΖΩΗ,ΒΙΚΤΟΡΙΑ,ΡΕΝΑ,να εχετε καλο σαβ/κηριακο για καθε πλιροφορια τηλ:6972164085-6972164138 φιλακια πολα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ευκαριστο μωρακη μου βλεπο οτη με θελετε ακομα
δηλαδή είσαι διαθέσιμη?:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ευκαριστο μωρακη μου βλεπο οτη με θελετε ακομα
Καλιμερα σε ολουσ,σιμερα θα ειναι κονταμασ για να σασ χαλαροσουν με ενα απολαβστικο μασαζ,ΕΒΑ,ΖΩΗ,ΒΙΚΤΟΡΙΑ,ΡΕΝΑ,να εχετε καλο σαβ/κηριακο για καθε πλιροφορια τηλ:6972164085-6972164138 φιλακια πολα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
τί μαγειρέψατε σήμερα στο φκκ σας?έχετε στρόγγανοφ ας πούμε?
σωστός ο Πάθος όταν θες να λέγεσαι fkk πρέπει να προσφέρεις και ότι προσφέρει ένα fkk
ΑΝΑ,ΒΙΚΤΟΡΙΑ,ΕΒΑ τωρα και και αργοτερα ΟΛΓΑ,ΤΑΝΙΑ,ΒΙΚΙ,ΓΙΟΤΑ μια ελενιδα καινουρια σιγα-σιγα πεδεσ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δεν αφήνετε τις μαλακίες λέω εγώ!Ειδα τον τίτλο και λέω εγινε κανενα θαύμα.....FKK ATHENS MY ASS είστε εσεις......Ιερόσυλοι..........
λογικά η πρώην Θ81 και πρώην Σ29.............