Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
Εχετε πιει το γάλα από τα βυζιά της γκόμενάς σας(ή συζυγου) καθώς της τα ρουφάγατε;Το παρέχουν σαν υπηρεσία τπτ εσκορτ;
Κυριακάτικο?
αρα μονο αν ειναι συζυγος η αλλη και εχει γεννησει προσφατα..οκ ευχαριστω για την απαντηση!Καταρχας για να κατεβασει γαλα η γυναικα πρεπει να εχει ανεβασμενες τιμες σε καποιες ορμονες που δεν θυμαμαι ακριβως ποιες ειναι...
Αυτο για να συμβει πρεπει ειτε να παρει χαπια ειτε να μεινει εγκυος. Για να απαντησω στην ερωτηση οχι δεν εχει τυχει.
Όχι τύπε , αλλά τις κερνάμε εμείς τσουτσουνόγαλα καθώς μας ρουφάνε τον παργαλάτσο .Εχετε πιει το γάλα από τα βυζιά της γκόμενάς σας(ή συζυγου) καθώς της τα ρουφάγατε;Το παρέχουν σαν υπηρεσία τπτ εσκορτ;
όπως λέει και ο Χαγιάτε σ αυτό το σημείο νομίζω οτι έχειΕχετε πιει το γάλα από τα βυζιά της γκόμενάς σας(ή συζυγου) καθώς της τα ρουφάγατε;Το παρέχουν σαν υπηρεσία τπτ εσκορτ;
Γιατί δεν βγάζουν τα δικά τους?ξερω οτι μερικες που εχουν μεγαλη παραγωγη το καταψυχουν και το πουλανε σε ντουκια bodybulders
Είχα με το ζόρι βάλει στη γλώσσα μου μια δυο σταγόνες για να δοκιμάσω από τη γυναίκα μου όταν θήλαζε το γιο μας απο περιέργειαΕχετε πιει το γάλα από τα βυζιά της γκόμενάς σας(ή συζυγου) καθώς της τα ρουφάγατε;Το παρέχουν σαν υπηρεσία τπτ εσκορτ;
Μήπως το δίνουν και στη ΜΕΒΓΑΛ τύπε;ξερω οτι μερικες που εχουν μεγαλη παραγωγη το καταψυχουν και το πουλανε σε ντουκια bodybulders
Καθηστερημένο κυριακάτικο ...Εχετε πιει το γάλα από τα βυζιά της γκόμενάς σας(ή συζυγου) καθώς της τα ρουφάγατε;Το παρέχουν σαν υπηρεσία τπτ εσκορτ;
Εχω ακουσει οτι αν δε σταματησει να θηλαζει δε σταματαει ποτε το γαλαΚαταρχας για να κατεβασει γαλα η γυναικα πρεπει να εχει ανεβασμενες τιμες σε καποιες ορμονες που δεν θυμαμαι ακριβως ποιες ειναι...
Αυτο για να συμβει πρεπει ειτε να παρει χαπια ειτε να μεινει εγκυος. Για να απαντησω στην ερωτηση οχι δεν εχει τυχει.
Για να δίνεις τέτοια επική απάντηση πρέπει να εχεις διαβάσει πολύ ΜπουκόφσκιΌχι τύπε , αλλά τις κερνάμε εμείς τσουτσουνόγαλα καθώς μας ρουφάνε τον παργαλάτσο .
Μετράει ως απάντηση στην απορία σου ?
Τώρα που το σκέφτομαι υπάρχουν κάτι ομαδικές τύπου "Μανούλες του FB", μπες και παίξε μπάλα με καμιά χωρισμένη μανούλααρα μονο αν ειναι συζυγος η αλλη και εχει γεννησει προσφατα..οκ ευχαριστω για την απαντηση!