-Πόσο χρονών είσαι παππού;
-98
-Έλα, πες μου το μυστικό σου.
-Έναν κρύο χειμώνα στην Θεσσαλονίκη έπαθα ριξη εντέρου από έναν Νιγηριανό.
-Για την μακροζωία σου εννοούσα.
-Ααα...πολλά φρούτα, λαχανικά και λίγο κρασί κάθε μέρα.
-Πόσο χρονών είσαι παππού;
-98
-Έλα, πες μου το μυστικό σου.
-Έναν κρύο χειμώνα στην Θεσσαλονίκη έπαθα ριξη εντέρου από έναν Νιγηριανό.
-Για την μακροζωία σου εννοούσα.
-Ααα...πολλά φρούτα, λαχανικά και λίγο κρασί κάθε μέρα.
Κλασσικό fake news. Κανένα στοιχείο, καμιά υπογραφή στο άρθρο. Η είδηση δεν αναπαράγεται από κανένα μεγάλο site, παρά μόνο από συγκεκριμένα...του κώλου.
Και σε όλα αυτά τα παπαρο-site (που είναι και λίγα) είναι copy-paste. Το συνηθισμένο κολπάκι για views και συνεχή αναπαραγωγή για διαφήμιση της πηγής. Αλλά όταν υπάρχουν ευήκοα ώτα για τέτοιες μπαρούφες, λογικό να τα εκμεταλλεύονται επιτήδειοι.
Κλασσικό fake news. Κανένα στοιχείο, καμιά υπογραφή στο άρθρο. Η είδηση δεν αναπαράγεται από κανένα μεγάλο site, παρά μόνο από συγκεκριμένα...του κώλου.
Και σε όλα αυτά τα παπαρο-site (που δεν είναι λίγα) είναι copy-paste. Το συνηθισμένο κολπάκι για views και συνεχή αναπαραγωγή για διαφήμιση της πηγής. Αλλά όταν υπάρχουν ευήκοα ώτα για τέτοιες μπαρούφες, λογικό να τα εκμεταλλεύονται επιτήδειοι.
Τυπε οσοι έχουν λιγο μυαλο ξέρουν οτι κατα 90% ειναι μουφα η ιστορια, εγω την ανέβασα καθαρα για τον χαβαλέ, οχι οτι δεν μπορει να πάθει κάποιος ζημιά απο αγριο πρωκτικο αλλα να ειναι και απο Νυγιριανο εε βρωμάει οτι ειναι παραμύθι απο μακριιά.
Και σε όλα αυτά τα παπαρο-site (που είναι και λίγα) είναι copy-paste. Το συνηθισμένο κολπάκι για views και συνεχή αναπαραγωγή για διαφήμιση της πηγής. Αλλά όταν υπάρχουν ευήκοα ώτα για τέτοιες μπαρούφες, λογικό να τα εκμεταλλεύονται επιτήδειοι.
Τύπε τα χεις ισοπεδώσει όλα... Σε λίγο θα μας πεις ότι κ το μπαλκόνι που κρέμεται στη Συγγρού είναι fake..
Έλα Παναγία μου.. μη δούμε ένα σοβαρό θέμα αμέσως να το απαξιωσουμε...