Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
Λένε ότι είναι παρθένος τουριστικός παράδεισος.Δεν
Δεν το εξήγησε, προφανώς όλα τα παραπάνω που είπες. Πέρασαν σκληρό κομμουνισμό.
Δεν ξέρω…
Λένε ότι είναι παρθένος τουριστικός παράδεισος.Δεν
Δεν το εξήγησε, προφανώς όλα τα παραπάνω που είπες. Πέρασαν σκληρό κομμουνισμό.
Άρα έπραξε ενδεδειγμένα ο κούκλος πρώην γκόμενος της Νόβα (τώρα οκ ο χαρακτηρισμός; )Αν δεν εισαι μπροστα να ξερεις τι εγινε,μην κρινεις.
Μπορει να του ειπε απλα φιλε στη σειρα σου και ο αλλος να τον εβρισε.
Κατι πολυ πιθανο γιατι απο οτι διαβαζω καλο κουμασι ειναι..
Οποτε καθε ανδρας που σεβεται τα παντελονια που φοραει,φερθηκε καταλληλως.
Τωρα αν ο αλλος κουβαλαει μαχαιρι,ενταξει ο αλλος δεν ειναι κατακαθι
να κουβαλαει επισης.
Οποτε αντι να βριζεις τον ανθρωπο..χοντρομπαλας,κοιλαρα κλπ καλυτερα να
βριζεις το αλλο το μουνοπανο που βγαινει βραδυατικα με μαχαιρι στη τσεπη.
ρε τυπε δεν παει ετσι...νταξει το ιδανικο ειναι να εισαι δαλαι λαμα και να εισαι ζεν σε ο,τι και να γινει...αλλα δεν εχουμε ολοι καθαρα τα τσάκρα μας και ευθυγραμισμενους τους πλανητες μας για να μην αντιδρουμε και ποτε στην ζωη μας...Άρα έπραξε ενδεδειγμένα ο κούκλος πρώην γκόμενος της Νόβα (τώρα οκ ο χαρακτηρισμός; )
όταν ο άλλος του πήρε τη σειρά και έπρεπε να περιμένει 2' για ένα ζαμπόν-τυρι-μπέικον-λουκάνικο-πατάτες-ρώσικη!!
Πήγε με τη ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ πιο πέρα να τον "κανονίσει" που τόλμησε τέτοιο πράμα, άφοβα γιατί "τον είχε".
Ε...ο άλλος έβγαλε μαχαίρι και τον γάζωσε για να μην τις φάει από την ντουλάπα.
Ακριβώς έτσι να κάνεις κι εσύ όταν κάποιο μουνόπανο χαράματα θα σου πάρει τη σειρά για ένα μπιφτέκι και δεν μπορείς
να κρατήσεις τη λιγούρα σου 2 λεπτά παραπάνω...
Έμοιαζε με την Τζούλια η νεαρά άραγε;Ρε μαλακές ο μπάρμπας πήγαινε και του την έμπαινε του πιτσιρικα .... ε μια δυο ,θόλωσε ο μικρός.
αυτά παθαίνεις όταν το παίζεις μάγκας,την επόμενη φορά θα το σκεφτεί καλυτερα
Αχου το καημένο θόλωσε επειδή του ζητησε κάποιος να κανει το αυτονόητο να σεβαστεί την ουρα. Θα μου πεις ποιος να του μάθει τι σημαίνει η λεξη σεβασμος αμα προέρχεσαι απο μπουρδελοοικογένεια.Ρε μαλακές ο μπάρμπας πήγαινε και του την έμπαινε του πιτσιρικα .... ε μια δυο ,θόλωσε ο μικρός.
Πιο ηληθια εξευτελιστικη ιστικη ραγιαδικη οπτική δεν έχω ακούσει. Δηλ. Όταν θα είμαστε σε μια σειρά οποίος περνάει σαν γύφτος μπροστά σου θα περιμένεις υπομονετικά γιατί αλλιώς θα σε μαχαιρώσει...Δεν είπα να ψάχνεις φασαρίες αλλά πηγές στο απέναντι άκρο...Άρα έπραξε ενδεδειγμένα ο κούκλος πρώην γκόμενος της Νόβα (τώρα οκ ο χαρακτηρισμός; )
όταν ο άλλος του πήρε τη σειρά και έπρεπε να περιμένει 2' για ένα ζαμπόν-τυρι-μπέικον-λουκάνικο-πατάτες-ρώσικη!!
Πήγε με τη ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ πιο πέρα να τον "κανονίσει" που τόλμησε τέτοιο πράμα, άφοβα γιατί "τον είχε".
Ε...ο άλλος έβγαλε μαχαίρι και τον γάζωσε για να μην τις φάει από την ντουλάπα.
Ακριβώς έτσι να κάνεις κι εσύ όταν κάποιο μουνόπανο χαράματα θα σου πάρει τη σειρά για ένα μπιφτέκι και δεν μπορείς
να κρατήσεις τη λιγούρα σου 2 λεπτά παραπάνω...
Δε ξέρω ποιος είναι καημένος και ποιος όχι. Ξέρω ομως το αποτέλεσμα .από ότι φαίνεται ο μικρός είχε υποχωρήσει και ο μπάρμπας κόλλαγε τη μούρη του πάνω τουΑχου το καημένο θόλωσε επειδή του ζητησε κάποιος να κανει το αυτονόητο να σεβαστεί την ουρα. Θα μου πεις ποιος να του μάθει τι σημαίνει η λεξη σεβασμος αμα προέρχεσαι απο μπουρδελοοικογένεια.
Και εγω ξερω οτι ενα μαλακισμένο πηγε να φαει μια σειρά και οταν του εγινε παρατήρηση έβγαλε μαχαιρι και κάρφωσε 15 φορες εναν τύπο που απλος ζήταγε να σεβαστεί την σειρα που περίμενε αυτος και κάποιοι αλλοι.Δε ξέρω ποιος είναι καημένος και ποιος όχι. Ξέρω ομως το αποτέλεσμα .από ότι φαίνεται ο μικρός είχε υποχωρήσει και ο μπάρμπας κόλλαγε τη μούρη του πάνω του
Μάλλον δεν είδες το βίντεο.Και εγω ξερω οτι ενα μαλακισμένο πηγε να φαει μια σειρά και οταν του εγινε παρατήρηση έβγαλε μαχαιρι και κάρφωσε 15 φορες εναν τύπο που απλος ζήταγε να σεβαστεί την σειρα που περίμενε αυτος και κάποιοι αλλοι.
Ρε φίλε έτσι είναι όταν το παρατραβάςπαντως αυτο με την μουρη κολλημενη ισχύει .. τωρα δεν ξερω αν αυτο ηταν το σημειο που του "στριψε" του αλλου και το πήγε όλα για όλα
σημαινει οτι γίνεται εσκαλειτ το γεγονος ρε τυπε..Τι σημαίνει ρε τυποι με την μουρη κολλημένοι;; Οτι πρεπει να βγει μαχαίρι;; Μερικοί πατε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.
Οχι τυπε βγάζω την Beretta και την αδειάζω επάνω τουσημαινει οτι γίνεται εσκαλειτ το γεγονος ρε τυπε..
εσυ στα μουρη με μουρη τι κάνεις ; του δινεις γλωσσοφιλο ?
Ρε εγκεφαλικά ανάπηρε 15 του έριξε τι μας λες τώρα. Το ποιος έφταιγε δεν είναι το θέμα,δεν σκοτώνεις για κάτι τέτοιο.Ρε μαλακές ο μπάρμπας πήγαινε και του την έμπαινε του πιτσιρικα .... ε μια δυο ,θόλωσε ο μικρός.
Ρε βλάκα εσύ έτσι κανείς, βγάζεις μαχαίρι και πας να σκοτώσεις; Τί διαβάζουμε ρε,να γίνουμε ζούγκλα τότε.Μάλλον δεν είδες το βίντεο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε φίλε έτσι είναι όταν το παρατραβάς
Ωχ. Μαμά φοβάμαιΟχι τυπε βγάζω την Beretta και την αδειάζω επάνω του
Από μλκιες άλλο τίποτα εδώ μεσαΡε βλάκα εσύ έτσι κανείς, βγάζεις μαχαίρι και πας να σκοτώσεις; Τί διαβάζουμε ρε,να γίνουμε ζούγκλα τότε.