teddyKGB
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2017
- Like
- 28
- Πόντοι
- 1
Θεσσαλονίκη έως το Σάββατο για όποιον προλάβει την Έλλη
Σίγουρα; το listing είναι για Πάτρα.Θεσσαλονίκη έως το Σάββατο για όποιον προλάβει την Έλλη
αναγραμματισμος
χτεσινη επισκεψη στην Αμαντα καθαρα σε παθητικο ρολο με ολεσ τησ απαρετητεσ προφυλαξεισ κ με κοστοσ στα 50 γιουργια εβγαλα τα γουστα ....το εν λογο τεμαχιο δε παιζεται τα κανει ολα κ συμφαιρει κ φυσικα τ ατου εκτοσ την εμφανιση ειναι οτι ποτε δε κοιταξε τη ωρα ...θα την επισκεφτω κ παλι σιγουρα..
.μια ερωτηση συναδελφε η αμαντα ηταν η παθ στην συναντηση η εσυ ?χτεσινη επισκεψη στην Αμαντα καθαρα σε παθητικο ρολο με ολεσ τησ απαρετητεσ προφυλαξεισ κ με κοστοσ στα 50 γιουργια εβγαλα τα γουστα ....το εν λογο τεμαχιο δε παιζεται τα κανει ολα κ συμφαιρει κ φυσικα τ ατου εκτοσ την εμφανιση ειναι οτι ποτε δε κοιταξε τη ωρα ...θα την επισκεφτω κ παλι σιγουρα..
τ φιλιά μου στο μωρό ...μια ερωτηση συναδελφε η αμαντα ηταν η παθ στην συναντηση η εσυ ?
αυτη ....μια ερωτηση συναδελφε η αμαντα ηταν η παθ στην συναντηση η εσυ ?
οταν λες τα κανει ολαχτεσινη επισκεψη στην Αμαντα καθαρα σε παθητικο ρολο με ολεσ τησ απαρετητεσ προφυλαξεισ κ με κοστοσ στα 50 γιουργια εβγαλα τα γουστα ....το εν λογο τεμαχιο δε παιζεται τα κανει ολα κ συμφαιρει κ φυσικα τ ατου εκτοσ την εμφανιση ειναι οτι ποτε δε κοιταξε τη ωρα ...θα την επισκεφτω κ παλι σιγουρα..
Μαγκες εγω δεν τρελαινομαι,ειναι αρκετα πλαδαρη..Κοιτα να δεις σουξε η μικρη
Ελεος ρε φιλε με το gypsy kings!Η Λόλα για 4 μέρες Θεσσαλονίκη
αν μου πεις ακριβως το βραδυ που περασες μπορω να σου απαντησο και εγω ! vasilakiΚυριοι μια μικρη βοηθεια, πριν λιγα βραδια μετα απο πολυ καιρο καταφερα να εντωπισω την Νινα. Νταξει η κοπελα είναι απίστευτα ωραια με τρομερό σωμα. Αλλα μολις της μιλησα ηταν θεοξινη κ νευριασμενη, την πετυχα σε κακη μερα ή παντα ετσι είναι?
Προφανως και δεν το δοκιμασα εκείνο το βράδυ με τετοια συμπεριφορά
Μαλλον ετσι ειναι...εμενα με το γεια χαρα με εστειλε..Κυριοι μια μικρη βοηθεια, πριν λιγα βραδια μετα απο πολυ καιρο καταφερα να εντωπισω την Νινα. Νταξει η κοπελα είναι απίστευτα ωραια με τρομερό σωμα. Αλλα μολις της μιλησα ηταν θεοξινη κ νευριασμενη, την πετυχα σε κακη μερα ή παντα ετσι είναι?
Προφανως και δεν το δοκιμασα εκείνο το βράδυ με τετοια συμπεριφορά
τα μοναδικα ατομα που εχω τετοια συμπεριφορα ως συνηθως ειναιΜαλλον ετσι ειναι...εμενα με το γεια χαρα με εστειλε..
εμεινε κατι?τα μοναδικα ατομα που εχω τετοια συμπεριφορα ως συνηθως ειναι
τα ατομα τα οποια τα βλεπω να δερνοβολανε πανω κατω ατελειωτες ωρες ....
τα ατομα που θα μου την πουν για το τι λεφτα παιρνω
τα ατομα που θα μου ζητησουν βιογραφικο τι ειμαι τι δεν ειμαι
τα ατομα τα οποια τα εχω πετυχει με πρεζονια
τα ατομα τα οποια ερχονται 4-5 μεσα σε ενα αμαξι
και τα ατομα που θα καταλαβω οτι ειναι τερμα παθητικα ...