moikan3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
για αλικη εχουμε τιποτα;αν γαμιεται λεει !!!μια χαρα
για αλικη εχουμε τιποτα;αν γαμιεται λεει !!!μια χαρα
Καλημερα μαγκες ,ειμαι νεος και στα γουστα και στο φορουμ . Μια φορα εχω παει σε τρανς ,ξεπετα φανηκε, μονο πιπα εδωσα και εφυγα . Κ αλλη μια βολτα σε μια κροςς ανετα κ ωραια , με εγλυψε τον εδωσα και γεια σας . Ψαχνω για τρανς κουκλα και ευχαριστη που να τα κανει ολα αν υπαρχει διαθεση και απο τους δυο ,ωστοσο ψαχνω κυριως για παθητικη . Ιωαννα και Ρια απο τρανς και Αμαντα απο κροςς ειναι οι τοπ επιλογες προς το παρον και 8α 8ελα θελα την γνωμη των πρεσβυτερων γιαυτες . Η Ιωαννα εντωμεταξυ ειναι το στυλ της γυναικας που θα παντρευομουν , αν ειναι καλη να φοβαμαι μην γινω μονιμος κατοικος ?
πριν ρωτησουμε κατι καλο θα ειναι να ριχνουμε καμια ματια 2-3 σελιδες του θεματος...για να παιρνουμε τις απαντησεις που θελουμε...Ψηνομουν να δοκιμασω μεχρι που βρηκα οτι ολες οι φωτο της ειναι της Lena Leraine
www.google.gr/search?q=Lena+Leraine&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJyLyl3rvXAhVH46QKHRaIAMMQ_AUICigB&biw=1024&bih=637]https://www.google.gr/search?q=Lena+Leraine&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJyLyl3rvXAhVH46QKHRaIAMMQ_AUICigB&biw=1024&bih=637[/url]
Μονο και μονο απο αυτο, τρωει ακυρο >
οπως και καλο θα ηταν οταν γραφουμε στο τοπικ (τραβεστι-τρανς θεσσαλονικη) να μην γραφουμε για κρος εχει τοπικ (ημερησια ενημερωση για CD)ενημερωτικα παντα το λεωπριν ρωτησουμε κατι καλο θα ειναι να ριχνουμε καμια ματια 2-3 σελιδες του θεματος...για να παιρνουμε τις απαντησεις που θελουμε...
Είναι συνέχεια κλειστό το κινητό. Σε συνδυασμό με τις φωτογραφίες υποψιάζομαι απάτηΓι αυτήν τι ξέρουμε ;
οι φωτο ειναι απο γνωστο τραβελι του εξωτερικου. Γκουγκλαρε lena leraineΕίναι συνέχεια κλειστό το κινητό. Σε συνδυασμό με τις φωτογραφίες υποψιάζομαι απάτη
ε φτιαξε ενα εσυΕνημερωτικα οταν θα υπαρχει θεμα κρος θεσσαλονικη πολυ ευχαριστως θα γραψω εκει....
Δεν το ειχα σκεφτει για να ειμαι ειλικρινεις επιφυλασσομαι... ;) ;) ;)ε φτιαξε ενα εσυ
γνωριζουμε τιποτα???
Την είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια.Αυτό που βλέπεις θα πάρεις.Αρκετά αδύνατο κορμάκι και δεκτικη στο γαμήσι.Ήταν μόνο παθητική αν και στην αρχή το εργαλείο σηκώθηκε στα γλυψίματα και προκαταρτικά μετά δεν είχε τόσο τέλεια στύση.Τουλάχιστον δεν βιαζόταν καθόλου και υπήρχε άνεση χρόνου.Κοινώς δεν τρελάθηκα γιατί δεν μαρέσουν και τόσο αδύνατα αλλά αυτό είναι κάτι προσωπικό και μπορεί με σένα να είναι διαφορετικά.Να πας να μας πεις και συ την άποψη σου. ;)
οκ σιγουρα ..… κανονισεΔεν το ειχα σκεφτει για να ειμαι ειλικρινεις επιφυλασσομαι... ;) ;) ;)