Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Ο λογος περι τας ηλικιας των τρανς ειναι ενα θεμα ,απο αυτα που δηλωνουν στης αγγελιες τους,δηλαδη αυτο το ηλικιακο συνδρομο του 27 εως 30 ετων ειναι πλεων για γελια, γιατι οι περισσοτερες εξ αυτων ειναι πολλη κοντα στα σαραντα και μια μεγαλη  μεριδα επισης σαραντα plus... βεβαια αυτο οπως λες και εσυ κοιταζεις και αλλα πραγματα για να προχωρησεις σημαντικοτερα του ηλικιακου, και για εμενα δεν θα πρεπει να παιζει σημαντικο ρολο αυτο,η εμπειρια ειναι μεγαλο πραγμα!!! :hi:
Οπως κ με τους ανδρες 35+ που κανουν το καλυτερο σεξ... :-* :-* :-*

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
31 Αυγούστου έκλεισα τα 50 :boobies: :boobies: :boobies:

κοιτα οντως οι περισσοτερες στις πιατσες είναι 40 περιπου μεσο ορο,αλλα στις αγγελιες βλεπω μονο αγορια με περουκες.ελαχιστες εξερεσεις που κανουν παρακατω βηματα.συνηθως χρησιμοποιουν το τρανς μονο για βιοπορισμο.αλλα δεν δεχομαι να συγκρινουν μια τρανς που εχει επενδυσει πανω της και την ζωη της σε μια αλλαγη .θελει τσαμπουκα να εισαι γυναικα μερα νυχτα ,με αγορακια που τραβαν μια ξουρα και βαζουν μια περουκα .και που δεν διακυνδινευουν τπτ απολυτως

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν είναι ζητημα τι διακυνδυνευουν ή όχι. είναι ζητημα πως θελουν να ζησουν την ζωη τους.
άλλος θελει να γινει γυναικα άλλος όχι.
άλλος θελει να γινει τρανς άλλος κροσσντρεσσερ άλλος γκεη από όλα εχει ο μπαχτσές. και μενα μου φαινεται ακατανοητο ότι ενώ οι ομοφυλοφιλοι δηλαδή αυτοι που γεννηθηκαν αντρες και γουσταρουν αντρες φτανουν στις στατιστικες μεχρι και 5% δηλαδή 1 στους 20, τελικα αυτοι που αλλαζουν εμφανιση για να μοιαζουν σε γυναικες και επομένως να αρεσουν στους αντρες είναι δεν είναι 0,05% δηλαδή 1 στους 2000.

και παλιοτερα το εγραψα και παρεξηγηθηκα. με την σημερινη τεχνολογια και την σημερινη κοινωνικη αποδοχή θα περιμενα και θα ηθελα σε κάθε πολυκατοικια να μενει και 1 τραβεστί-τρανσεξουαλ-κροσσντρεσσερ και όχι 1 γκεη-πουστης-ισως και αξυριστος που δεν θυμιζει εμφανισιακά θυληκο και επομένως δεν ελκυει τους αντρες που τοσο θελει να ελκυει.

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.165
κοιτα οντως οι περισσοτερες στις πιατσες είναι 40 περιπου μεσο ορο,αλλα στις αγγελιες βλεπω μονο αγορια με περουκες.ελαχιστες εξερεσεις που κανουν παρακατω βηματα.συνηθως χρησιμοποιουν το τρανς μονο για βιοπορισμο.αλλα δεν δεχομαι να συγκρινουν μια τρανς που εχει επενδυσει πανω της και την ζωη της σε μια αλλαγη .θελει τσαμπουκα να εισαι γυναικα μερα νυχτα ,με αγορακια που τραβαν μια ξουρα και βαζουν μια περουκα .και που δεν διακυνδινευουν τπτ απολυτως
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
702
Πόντοι
1.525
Nina κανενα τηλ για να σε βροuμε δεν uπαρχει?? στο facebook  δεν απαντας... μονο το βραδu στο στεκι θα σε βροuμε???

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Σαβαττο βραδυ γυρω στις 12 αν ειδατε εναν τυπο με  μαυρο μπουφαν να κρατα ενα μπουκαλι εμφιαλωμενο νερο με ακουστικα στα αυτια και να κανει βολτα με τα ποδια στην γιανιτσων στον οπαπ στα στενα γυρω απο το φηβερ και πισω απο το κτηνηατριο να ενημερωσω οτι ηταν η αφεντια μου που εκοβε κινηση και κρατουσε σημειωσεις. :grin: :grin: :grin: :grin:
Πολυ ψοφια πραγματα και αναγκαστηκα να την επαναλαβω την τσαρκα 3 τα ξημερωματα.Πενιχρα τα αποτελεσματα >:( >:( τι εγινε κοριτσια;το ριξαμε εξω και στα γουστα και δεν κυκλοφορουσε τιποτα;;;
Δεν θα μπω σε ονοματολογια γιατι δεν ξερω αν εχει τοσο πολυ σημασια.
Υ.Γ.Η Νινα χθες ηταν η μοναδικη οαση ομορφιας.....
Υ.Γ1.Νινα....εγω που ξερω την ακριβη ημερομηνια γενησης σου δεσμευομαι δημοσια να σου κανω ενα δωρακι :grin: :grin: :grin: :grin:Εσυ δεσμευεσαι να εχω καλο κερασμα;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.165
Σαβαττο βραδυ γυρω στις 12 αν ειδατε εναν τυπο με  μαυρο μπουφαν να κρατα ενα μπουκαλι εμφιαλωμενο νερο με ακουστικα στα αυτια και να κανει βολτα με τα ποδια στην γιανιτσων στον οπαπ στα στενα γυρω απο το φηβερ και πισω απο το κτηνηατριο να ενημερωσω οτι ηταν η αφεντια μου που εκοβε κινηση και κρατουσε σημειωσεις. :grin: :grin: :grin: :grin:
Πολυ ψοφια πραγματα και αναγκαστηκα να την επαναλαβω την τσαρκα 3 τα ξημερωματα.Πενιχρα τα αποτελεσματα >:( >:( τι εγινε κοριτσια;το ριξαμε εξω και στα γουστα και δεν κυκλοφορουσε τιποτα;;;
Υ.Γ1.Νινα....εγω που ξερω την ακριβη ημερομηνια γενησης σου δεσμευομαι δημοσια να σου κανω ενα δωρακι :grin: :grin: :grin: :grin:Εσυ δεσμευεσαι να εχω καλο κερασμα;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δωράκι ενδιαφερον !!! ελπίζω κατι σε 20cm +++++++++ !!!!!
δεσμεύομαι ότι αν μου βρεις πουτσα με ελαφαντιαση !!!! θα σου κατσω τσαμπα !!!
υγ (τονιζο πουτσα με ελαφαντιαση !! )

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.165
:tn04: :tn04: :tn04: :tn04: :tn04:

η ένα  τέτοιο έργο τεχνης για σπίτι !!!

Συνημμένα

• seχ.jpg
    seχ.jpg
    21,7 KB · Εμφανίσεις: 49

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δωράκι ενδιαφερον !!! ελπίζω κατι σε 20cm +++++++++ !!!!!
δεσμεύομαι ότι αν μου βρεις πουτσα με ελαφαντιαση !!!! θα σου κατσω τσαμπα !!!
υγ (τονιζο πουτσα με ελαφαντιαση !! )

Πρόσεχε τι ζητάς δημόσια γιατί μας διαβάζει και ο Φακιρης....

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
  παλι καλα ελειπα, αν εβλεπα έναν περιεργο ποδαρατο να κρατα σημειώσεις μπορει και να τρομαζα

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
τραβεστολάγνε τώρα που θα ανέβω Σαλόνικα να φέρω κι εγώ το μπλοκάκι μου να κρατάμε σημειώσεις;;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

DrVasco76

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
57
Πόντοι
0
Αγαπητοί συναγωνιστές...για τρεις μερες στην πόλη και φυσικά σε αναζήτηση της ηδονής. Ιωάννα δοκίμασα, θέλω όμως να γευτώ και κάτι καινούργιο. Ψάχνω ενεργητική (κυρίως), με όσο το δυνατόν πιο μεγάλο εργαλείο, όσο πιο δυναμική και κυριαρχική γίνεται. Δεκτές όλες οι προτάσεις. Δυστυχώς οι επιλογές στο θέμα mistress/domina είναι ανύπαρκτες στο Πορτο Σαλονικο, οπότε με τρώει ο κώλος μου κυριολεκτικά και μεταφορικά για μια όμορφη τρανς. Εξυπακούεται ότι θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ όπως έκανα και τις δύο τελευταίες φορές που εσυνευρέθην με μωρά τρίτου τύπου. Το γοργόν και χάριν έχει...σπέυσατε να με ενημερώσετε ακόμη και με πμ αν δε θέλετε να γραψετε εδώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Εγω αυτο που λεω ειναι πως στα θεματα των τρανς εδω στο σαιτ συγκεκριμενα ατομα γραφουμε συνεχεια.Λεμε την αποψη μας και ενημερωνουμε.Αρα πρεπει να δινουμε θαρρος στους νεους να μπαινουν να γραφουν και να ενημερωνουν.
Ειναι η παγια αποψη μου εδω και αρκετα χρονια :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

πολύ σωστή παρατήρηση. Ανέβηκα τριήμερο στην πανέμορφη Σαλόνικα. Τέσταρα κατ' αρχήν την μικρόσωμη Αλίκη που ήταν εξαιρετική στο παθητικό της στα 50 ευρώ. Βαθμός 8 στα 10 καθότι είχε πολύ ωραίο σώμα, ήταν καθαρή δοτική και καβλιάρα. Στην συνέχεια και πάλι στα 50 ευρώ (την επόμενη ημέρα) τέσταρα την Ιωάννα που έχει ένα πανέμορφο διαμέρισμα σε μια όχι όμορφη περιοχή. Επίσης 8 στα 10 καθότι έχει φοβερό σώμα, δεν βιάζεται και έχει άψογη συμμετοχή, ενώ λέει και καβλωτικές ατάκες (γάμα με παλλικάρι μου κλπ). Την τελευταία ημέρα τέσταρα το νέο πουτανάκι την Πάολα και πάλι στα 50 ευρώ. Απόλυτα παθητική και εξαιρετική στο άθλημα. Το άτομο παρακαλά να γαμηθεί σκληρά και αδυσώπητα, το δηλώνει κιόλας. Βαθμός 9 στα 10 και πάντα τέτοια. Δεν πρόλαβα να δω άλλες, την επόμενη φορά ίσως που θα ξανανέβω στην πολυαγαπημένη μου Θεσσαλονίκη !

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
πολύ σωστή παρατήρηση. Ανέβηκα τριήμερο στην πανέμορφη Σαλόνικα. Τέσταρα κατ' αρχήν την μικρόσωμη Αλίκη που ήταν εξαιρετική στο παθητικό της στα 50 ευρώ. Βαθμός 8 στα 10 καθότι είχε πολύ ωραίο σώμα, ήταν καθαρή δοτική και καβλιάρα. Στην συνέχεια και πάλι στα 50 ευρώ (την επόμενη ημέρα) τέσταρα την Ιωάννα που έχει ένα πανέμορφο διαμέρισμα σε μια όχι όμορφη περιοχή. Επίσης 8 στα 10 καθότι έχει φοβερό σώμα, δεν βιάζεται και έχει άψογη συμμετοχή, ενώ λέει και καβλωτικές ατάκες (γάμα με παλλικάρι μου κλπ). Την τελευταία ημέρα τέσταρα το νέο πουτανάκι την Πάολα και πάλι στα 50 ευρώ. Απόλυτα παθητική και εξαιρετική στο άθλημα. Το άτομο παρακαλά να γαμηθεί σκληρά και αδυσώπητα, το δηλώνει κιόλας. Βαθμός 9 στα 10 και πάντα τέτοια. Δεν πρόλαβα να δω άλλες, την επόμενη φορά ίσως που θα ξανανέβω στην πολυαγαπημένη μου Θεσσαλονίκη !

Τις ξετίναξες όλες :P :P :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom