Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.663
Πόντοι
606
πολύ σωστή παρατήρηση. Ανέβηκα τριήμερο στην πανέμορφη Σαλόνικα. Τέσταρα κατ' αρχήν την μικρόσωμη Αλίκη που ήταν εξαιρετική στο παθητικό της στα 50 ευρώ. Βαθμός 8 στα 10 καθότι είχε πολύ ωραίο σώμα, ήταν καθαρή δοτική και καβλιάρα. Στην συνέχεια και πάλι στα 50 ευρώ (την επόμενη ημέρα) τέσταρα την Ιωάννα που έχει ένα πανέμορφο διαμέρισμα σε μια όχι όμορφη περιοχή. Επίσης 8 στα 10 καθότι έχει φοβερό σώμα, δεν βιάζεται και έχει άψογη συμμετοχή, ενώ λέει και καβλωτικές ατάκες (γάμα με παλλικάρι μου κλπ). Την τελευταία ημέρα τέσταρα το νέο πουτανάκι την Πάολα και πάλι στα 50 ευρώ. Απόλυτα παθητική και εξαιρετική στο άθλημα. Το άτομο παρακαλά να γαμηθεί σκληρά και αδυσώπητα, το δηλώνει κιόλας. Βαθμός 9 στα 10 και πάντα τέτοια. Δεν πρόλαβα να δω άλλες, την επόμενη φορά ίσως που θα ξανανέβω στην πολυαγαπημένη μου Θεσσαλονίκη !

εχω αρχισει κ δυκεωνομαι μ την Ιωαννα ???η κανω λαθος??

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.518
Πόντοι
1.720

Σωστός  !  Αυτή είναι κι όντως δικαιώνεσαι. Συγκατοικούν μαζί με την Πάολα που είναι μόνον παθητική. Η Ιωάννα μου εκμυστηρεύτηκε ότι πιο πολύ πηδάει παρά την πηδάνε κι ότι της αρέσει να καβαλλάει παθητικά αγόρια.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Εγω εκνευριζομαι απο το γεγονος οτι πολλες που εκδιδονται δεν εχουν καρτελα για να γραφει ο κοσμος κριτικη.Απο τις 3 που ανεφερε ο φιλος μονο η ιωαννα εχει καρτελα  στο σαιτ ως μελινα και εγραψα κριτικη. :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.663
Πόντοι
606
Σωστός  !   Αυτή είναι κι όντως δικαιώνεσαι. Συγκατοικούν μαζί με την Πάολα που είναι μόνον παθητική. Η Ιωάννα μου εκμυστηρεύτηκε ότι πιο πολύ πηδάει παρά την πηδάνε κι ότι της αρέσει να καβαλλάει παθητικά αγόρια.
αλλη καυλα μονο απο φωτο τ παιζω .....καλα δε η αλικη για μενα πρεπει να βαλει αεροσακους θα κανει παταγο ελλαδα δεν την εχω παρει γ εμφανιση μιλάω

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Εγω εκνευριζομαι απο το γεγονος οτι πολλες που εκδιδονται δεν εχουν καρτελα για να γραφει ο κοσμος κριτικη.Απο τις 3 που ανεφερε ο φιλος μονο η ιωαννα εχει καρτελα  στο σαιτ ως μελινα και εγραψα κριτικη. :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Κάνε καμία δουλειά εδώ μέσα,στείλε στον αντι φωτογραφίες και αγγελίες και θα σου κάνει ότι θες,γίνε ενεργό μέλος εδώ μέσα...
Μόνο στο θρεντ της μπαουγκ ανεβάζεις τα πάντα  :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Καλε μου φιλε αζαζελ...Το να στειλω στον αντισθενη 3-4 λινκ και να του πω κανε καρτελες για να γραψω κριτικη γνωριζω πως δεν θα μου αρνηθει.ΣΚΟΠΟΣ ειναι τα ιδια τα ατομα που εκδιδονται να το κανουν και οχι εμεις.
Σε ενα σαιτ με τοσα μελη και την μεγαλη επισκεψημοτητα θα επρεπε οι ιδιες να το κανουν...
Υ.Γ.Επιφυλλασομαι για την συνεχεια.... :coffee: :coffee:Το πολυ πολυ να παρω την κατασταση στα χερια μου...Μετραω αντιστροφα....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Καλε μου φιλε αζαζελ...Το να στειλω στον αντισθενη 3-4 λινκ και να του πω κανε καρτελες για να γραψω κριτικη γνωριζω πως δεν θα μου αρνηθει.ΣΚΟΠΟΣ ειναι τα ιδια τα ατομα που εκδιδονται να το κανουν και οχι εμεις.
Σε ενα σαιτ με τοσα μελη και την μεγαλη επισκεψημοτητα θα επρεπε οι ιδιες να το κανουν...
Υ.Γ.Επιφυλλασομαι για την συνεχεια.... :coffee: :coffee:Το πολυ πολυ να παρω την κατασταση στα χερια μου...Μετραω αντιστροφα....

Καμία δεν θα το κάνει,πως νομίζεις έγιναν προφίλ για τα σπιτάκια(μπουρδελα)η για τα Σίτυ τουρια,φυσικά και κανένα σπιτάκι η Σίτυ τουρι δεν έστειλε φωτο η λινκ αλλά εμεις(τα ενεργά μελη)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Καμία δεν θα το κάνει,πως νομίζεις έγιναν προφίλ για τα σπιτάκια(μπουρδελα)η για τα Σίτυ τουρια,φυσικά και κανένα σπιτάκι η Σίτυ τουρι δεν έστειλε φωτο η λινκ αλλά εμεις(τα ενεργά μελη)
Ο λαγνος για να μιλαει δημοσια και να προτρεπει κρος και τρανς να κανουν καρτελα στο σαιτ κατι ξερει κατι περιμενει...κατι εχει στα υποψην...
Αγοραζω χρονο αυτη την περιοδο και εχω τους λογους μου.... :knuppel: :knuppel:
Ασφαλως και θα γινω πιο ενεργο μελος αγαπητε :hi:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Ο λαγνος για να μιλαει δημοσια και να προτρεπει κρος και τρανς να κανουν καρτελα στο σαιτ κατι ξερει κατι περιμενει...κατι εχει στα υποψην...
Αγοραζω χρονο αυτη την περιοδο και εχω τους λογους μου.... :knuppel: :knuppel:
Ασφαλως και θα γινω πιο ενεργο μελος αγαπητε :hi:

Κι ο Φακιρης θέλει ν'αγορασει χρόνο για να φάει τη φόλα του,απλά περιμένουμε  :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Κι ο Φακιρης θέλει ν'αγορασει χρόνο για να φάει τη φόλα του,απλά περιμένουμε  :grin:
Επειδη δεν σε πιανω θα σε παρω αυριο τηλεφωνο να μου πεις τι εννοεις.Παντως ρε συ οταν βρεθηκαμε την κυριακη επρεπε να συζητησουμε καποια πραγματα.
Αν θυμασαι σε ειχα ρωτησει ποιος φτιαχνει τις καρτελες στο σαιτ για να γραφουμε κριτικες.... :hi:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Επειδη δεν σε πιανω θα σε παρω αυριο τηλεφωνο να μου πεις τι εννοεις.Παντως ρε συ οταν βρεθηκαμε την κυριακη επρεπε να συζητησουμε καποια πραγματα.
Αν θυμασαι σε ειχα ρωτησει ποιος φτιαχνει τις καρτελες στο σαιτ για να γραφουμε κριτικες.... :hi:

Σου είπα ο Αντισθένης,τα υπόλοιπα αύριο  :grin: καλό βράδυ

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
λαγνε μια συμβουλη μην ασχοληθεις...αλλοι θα οικονομανε κ εσυ θα εισαι στην απεξω κ μπορει να τα ακουσεις κι απο πανω! :hi:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
λαγνε μια συμβουλη μην ασχοληθεις...αλλοι θα οικονομανε κ εσυ θα εισαι στην απεξω κ μπορει να τα ακουσεις κι απο πανω! :hi:
Eυχαριστω για την συμβουλη...ολα τα ζυγιζω...το θεμα ειναι πως το σαιτ εγινε για να ενημερωνεται ο κοσμος..και ασφαλως οταν υπαρχουν καλες κριτικες καποια ατομα θα κονομανε.
Ξερεις κατι;αυτη η συζητηση θα επρεπε να γινεται ιδιωτικα και οχι δημοσια...Οπως επισης πολλες φορες ειχα αντιδρασεις σε πολλα που εχω γραψει...
Εχετε δικιο και εσυ και ο αζαζελ απο την σκοπια που το βλεπεται παντως.

moikan3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
42
Πόντοι
1
αλλη καυλα μονο απο φωτο τ παιζω .....καλα δε η αλικη για μενα πρεπει να βαλει αεροσακους θα κανει παταγο ελλαδα δεν την εχω παρει γ εμφανιση μιλάω
εχουμε καμια φωτο για αλικη;

moikan3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
42
Πόντοι
1
Σωστός  !  Αυτή είναι κι όντως δικαιώνεσαι. Συγκατοικούν μαζί με την Πάολα που είναι μόνον παθητική. Η Ιωάννα μου εκμυστηρεύτηκε ότι πιο πολύ πηδάει παρά την πηδάνε κι ότι της αρέσει να καβαλλάει παθητικά αγόρια.
αδελφε γαμιεται η οχι
γιατι εμεις να γαμησουμε θελουμε οχι να μας καβαλησει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom