Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

moikan3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
42
Πόντοι
1
[move]Αμαντα βαλε βυζια[/move]
ειναι λαικη απαιτηση

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

chris_strike

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
4
Πόντοι
0
εχει καποιος να μου προτεινει καποια τρανς αμεσα????

• Like

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.663
Πόντοι
606
Αλάνια αν και δεν ασχολούμαι με το σπορ, είχα την τύχη να γνωρίσω δύο ανερχόμενα αστέρια και σαν γνήσιο μέλος θέλω να σας μεταφέρω τις απόψεις/εντυπώσεις μου..
Η μια είναι η Αμάντα και η άλλη η Πάολα και μου τις σύστησε η Ιωάννα. Για την Αμάντα, τι να πω πανέμορφη ευγενική, έχω ακούσει τόσα καλά λόγια. Η Πάολα έχει σωματάρα από τις λίγες και έχει πολλά να δώσει, είναι πολύ νορμάλσε αντίθεση με άλλες ξινές/πειραγμένες. Είναι και οι δύο κρος στο μεταβατικό στάδιο. Η Ιωάννα με την Πάολα δέχονται και μαζί!
Την Ιωάννα την ξέρετε, 100% γυναίκα εμφανησιακά και αρκετά ξηγημένη. Σαν άτομα επίσης θεωρώ ότι αξίζουν Φιόνα, Ρία και Λία.. Έτσι τα βλέπω εγώ τουλάχιστον τα πράγματα.

μουτρο σαν την ιωαννα καμια τ μας λες εσυ τωρα δεν ξερω γαμησες η οχι για να ξερουμε τ γνωριμια εγυνε η ψαχνεις σχεση?????/ εδω παραμιλαω

moikan3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
42
Πόντοι
1

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.663
Πόντοι
606

giannispk

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2010
Like
10
Πόντοι
0
Υπαρχει ρε παιδια καποια στα ανατολικα;Πηρα πριν λίγο Ιωαννα και μου ειπε κοντα στη Γιαννιτσων.Μένω Αγια Τριαδα και θελω ολοκληρο ταξιδι για να παω.Δεν εχω δυστυχως τοσο χρονο συνηθως για να λειπω.Ευχαριστω εκ των προτερων.

• Like

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Υπαρχει ρε παιδια καποια στα ανατολικα;Πηρα πριν λίγο Ιωαννα και μου ειπε κοντα στη Γιαννιτσων.Μένω Αγια Τριαδα και θελω ολοκληρο ταξιδι για να παω.Δεν εχω δυστυχως τοσο χρονο συνηθως για να λειπω.Ευχαριστω εκ των προτερων.
Οταν εμενα χαριλαου κοντα στο γηπεδο του αρη και μετα πηγα στο παλιο κτελ χαλκιδικης ειχα το ιδιο προβλημα.Θα σε απογοητευσω φιλε αλλα ολες προτιμουν δυτικα.Οπαπ γιανιτσων και απο την κατω μερια του φηβερ ειναι οι πιατσες.Οποτε οταν τσιμπανε πελατη δεν βολευει να φευγουν ανατολικα.
Οποτε το ταξιδι δεν το γλυτωνεις. :hi:

• Like

giannispk

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2010
Like
10
Πόντοι
0
Οταν εμενα χαριλαου κοντα στο γηπεδο του αρη και μετα πηγα στο παλιο κτελ χαλκιδικης ειχα το ιδιο προβλημα.Θα σε απογοητευσω φιλε αλλα ολες προτιμουν δυτικα.Οπαπ γιανιτσων και απο την κατω μερια του φηβερ ειναι οι πιατσες.Οποτε οταν τσιμπανε πελατη δεν βολευει να φευγουν ανατολικα.
Οποτε το ταξιδι δεν το γλυτωνεις. :hi:
Δεν το σκέφτηκα έτσι.Έχεις απόλυτο δίκιο.Το θέμα είναι ότι δεν τσιγγουνεύομαι το ταξίδι αλλά τις ώρες που θα λειπω και πως τις δικαιολογώ.Θα την βρω την ακρη παντως γιατι είναι κατι που θελω καιρό να κανω αλλα να πω την αλήθεια κολώνω λίγο.Σ ευχαριστω παντως.

• Like

Mpougiampesas

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2013
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
0
Κανενας συναγωνιστης εχει που να εχει εμπειρια η παραπανω πληροφοριες για το μωρο ῞? δεν βρηκα κατι στο σαιτ για αυτη. Ευχαριστω εκ των προτερων- οι ξεπετες μακρια μας

• Like

abla24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
καινουργιο αιμα ? γνωριζουμε κατι ?φαινεται καλο !

Ψηνομουν να δοκιμασω μεχρι που βρηκα οτι ολες οι φωτο της ειναι της Lena Leraine

www.google.gr/search?q=Lena+Leraine&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJyLyl3rvXAhVH46QKHRaIAMMQ_AUICigB&biw=1024&bih=637]https://www.google.gr/search?q=Lena+Leraine&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJyLyl3rvXAhVH46QKHRaIAMMQ_AUICigB&biw=1024&bih=637[/url]

Μονο και μονο απο αυτο, τρωει ακυρο  :spam: >:(

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Το αξιος το πηρε για 2 λογους..Ο πρωτος γιατι εψαξε και ο δευτερος οτι ενημερωσε.Εσυ αν το εβρισκες θα ενημερωνες... :headbaning2:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Εγω αυτο που λεω ειναι πως στα θεματα των τρανς εδω στο σαιτ συγκεκριμενα ατομα γραφουμε συνεχεια.Λεμε την αποψη μας και ενημερωνουμε.Αρα πρεπει να δινουμε θαρρος στους νεους να μπαινουν να γραφουν και να ενημερωνουν.
Ειναι η παγια αποψη μου εδω και αρκετα χρονια :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

Lakis1990

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά.. καινούργιος στο άθλημα...έκανα λίγο ψάξιμο και θέλω και γνώμες για το τι παίζει και που...επισης έτσι π κοίταξα online να δω τι γίνεται είδα μια alexia rossi καλή την έχει πάρει κανείς? Φαίνεται έμπειρη

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Σημερα ειμαι στις καλες μου....οποτε παμε να κανουμε ενα μαθημα στους νεους που ενδιαφερονται να ασχοληθουν με το αθλημα.
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΑΝΣ-ΚΡΟΣ....

Οταν θελουμε να ρωτησουμε στο σαιτ  δημοσια η σε πμ ακολουθουμε τα εξης.
Πρωτον ξεκαθαριζουμε το πως θα ειμαστε οταν θα συνευρεθουμε με το ατομο που μας ενδιαφερει.Δηλαδη θα ειμαι ενεργητικος η παθητικος.
Δευτερον ξεκαθαριζουμε αν θελουμε κρος η τρανς.
Τριτον ειμαστε συγκεκριμενοι για το τι ηλικιες μας ενδιαφερουν η μας ειναι αδιαφορη η ηλικια.
Τεταρτον ψαχνουμε εμφανιση..Δηλαδη ξανθια μελαχροινη κοντη χοντρη.Με μεγαλα βυζια χωρις βυζια με περουκα χωρις περουκα.
Πεμτον ξεκαθαριζουμε αν θελουμε την τρανς-κρος να γουσταρει να ειναι ενεργητικη η παθητικη.
Εκτον ποσα λεφτα διαθετουμε και για ποση ωρα την θελουμε..μιση μια ωρα long date....
Οταν ξεκαθαριζετε ολα αυτα πολυ ευχαριστως θα βοηθαω οσο μπορω...
Καλο βραδυ :hi:

Lakis1990

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Οκ..1) και τα 2 κατά προτίμηση...2) τρανς μόνο 3) κάτω των 30? (Εδώ θα ρωτήσω και τι ηλικίες παίζουν ) 4) εμφάνιση κοίτα κάτι πιο θηλυκο θα ήθελα όντας αρχάριος οπότε μεγάλα βυζιά sounds good..όχι χοντρή.. 5) θα ήθελα να γουσταρει κι τα δύο άλλα αν είναι πρόβλημα τότε παθητική... 6) μια ώρα max και όσο για τα λεφτά διάβασα πιο πάνω για το κατά πόσο κάποιες τα αξίζουν ή όχι...κοίτα μια καλη και safe εμπειρία θελω...πόσο χρειάζεται για κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου φίλε 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom