Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Ηταν ενα σκοτεινο βραδυ...αρκετα χρονια πισω...6 10 2011.Εκανε κρυο θυμαμαι εκεινη την ημερα και αποφασισα να κανω λογαρισμο στο σαιτ.Εψαχνα ενα ονομα...ενα ονομα που αμεσα θα προκαλουσε εντυπωση...τραβεστολαγνος.Απο τοτε εχει κυλησει πολυ νερο στο αυλακι....εχω χαρει εχω στεναχωρηθει αλλα κυριως εχω γνωρισει πολυ κοσμο..ατομα που πλεον τους θεωρω φιλους.
Θα μου πειτε τωρα ρε λαγνε στα αρχιδια μας αυτα που γραφες..ενδιαφερουν κανεναν;;;Η απαντηση ειναι ναι και παω στο παρασυνθημα.
Συναντηση ακρως ενδιαφερουσα η σημερινη.Με ατομα που δεν γραφουν στο σαιτ αλλα γνωριζουν προσωπα και καταστασεις.Ονοματα δεν αναφερω..παγια τακτικη μου ειναι να μην αναφερω πληροφοριοδοτες.Περιπου 4 ωρες κρατησε η συναντηση.Γνωριζετε πως οταν γραφω κατι το εχω τσεκαρισμενο.
Ας τα παρουμε απο την αρχη.Ορισμενες κρος-τρανς στα πλαισια της δουλειας που κανουνε ανεβαζουν γυμνες φωτο στο σαιτ.Αλλες το προχωρανε παραπερα και ανεβαζουν φωτο την ωρα που κανουν σεξ.Αλλες το προχωρουν και ανεβαζουν βιντεο.Αλλες παραποιημενα αλλες με κανονικα τα χαρακτηριστηκα να φαινονται.
Μεχρι εδω καλα.Υποτιθεται πως εχουν τον ελεγχο για τ τι ανεβαινει.
Καποιες που μας το παιζουν θεουσες...αλλα στους πελατες στελνουν βιντεο...η φωτο και καποιες ενω κατηγορουν τις αλλες ι ιδιες ανεβαζουν τα βιντεο σε πορνοσαιτ...Να το σχολιασω;;;;
Αντε και στο βιντεο γαμιουνται...ενταξει...αλλα αν στο βιντεο κανουν και αλλα πραγματα που μπορει να εκτεθουν;;;;
Να ειστε σιγουροι πως θα επανελθω...αφορμη ψαχνω...

Γιατι μιλας με γριφους «γεροντα»;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Γιατι μιλας με γριφους «γεροντα»;
Γιατι αν μιλησω με ονοματα..θα εχουμε θεματα..Το θεμα εχει πολυ ψωμι....Εγω θελω τα μελη του σαιτ και τους επισκεπτες του σαιτ που ασχολουνται με τα θεματα των τρανς να εχουν ματια και αυτια ανοιχτα.Δεν πρεπει να σκεφτονται με εντελως αγαθες και καλοπροαιρετεςπροθεσεις.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Με το υπαρχων νομικο καθεστως απολυτως τιποτα.Πιο παλια ειχα δεχθει απειλες αλλα την μυνηση ακομα την περιμενω.Θα πρεπει μερικοι να καταλαβαιτε πως κινουμαι σε εναν χωρο πολλα χρονια.Εχω συμπαθειες και αντιπαθειες.
Επειδη καποιοι αρχισατε τα προσωπικα μυνηματα θα πω το εξης...Επειδη τα γραπτα μενουν θελω να προστατευσω και τον κωλο μου.
Οποτε οτι ειπωθει θα ειπωθει προφορικα.
Υ.Γ...ομορφοπαιδο...περιμενω να ερθεις θεσσαλονικη για να τα πουμε απο κοντα... :hi:

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.218
Με το υπαρχων νομικο καθεστως απολυτως τιποτα.Πιο παλια ειχα δεχθει απειλες αλλα την μυνηση ακομα την περιμενω.Θα πρεπει μερικοι να καταλαβαιτε πως κινουμαι σε εναν χωρο πολλα χρονια.Εχω συμπαθειες και αντιπαθειες.
Επειδη καποιοι αρχισατε τα προσωπικα μυνηματα θα πω το εξης...Επειδη τα γραπτα μενουν θελω να προστατευσω και τον κωλο μου.
Υ.Γ...ομορφοπαιδο...περιμενω να ερθεις θεσσαλονικη για να τα πουμε απο κοντα... :hi:
ιντριγκα χα χα χα χα χα

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.663
Πόντοι
606
δυστυχως σ αυτο τ χωρο πρεπει ν κανεις τ μαλακα κ να τ συμπαθεις ολους ...και σηγουρα να μην λες την γνωμη σου στον αερα παρα face t face .....βασηκα γαμας κ φεβγεις....

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1

ναι αν καποιος/καποια είναι στον δρομο και στον κυνδινο θα τον νοιαξει αν πεις εσυ κατι.οκ φυσικα με ορια.ολες οι κριτικες δεκτες.πχ εγω προσωικα εχω κανει 2 αγωγες για προσωπικα δεδομενα σε 2 τρελλες που περναν αγγελιες μου και τις σπαμαραν στο φβ για να με κραξουν..αλλα σιγα οντως μερικες που ξεφτυλιζονται με φωτο και βιντεο είναι για λυπηση

pinturicio13

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους.Η Παολα η καινουρια κοπελα,που αναφερεται σε πιο πισω σελιδες εχει καπου αγγελια;Δεν βρισκω πουθενα.Πως την βρισκεις;;

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
456
Πόντοι
26
Κανενας γεναιος να μας πει την αποψη του,
και νομιζω οτι εχει ξαναερθει και εδω μερικα βιντεο και φωτο,
Κανενας γεναιος να μας πει την αποψη του,
και νομιζω οτι εχει ξαναερθει και εδω μερικα βιντεο και φωτο,
[/quote]

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.369
ναι αν καποιος/καποια είναι στον δρομο και στον κυνδινο θα τον νοιαξει αν πεις εσυ κατι.οκ φυσικα με ορια.ολες οι κριτικες δεκτες.πχ εγω προσωικα εχω κανει 2 αγωγες για προσωπικα δεδομενα σε 2 τρελλες που περναν αγγελιες μου και τις σπαμαραν στο φβ για να με κραξουν..αλλα σιγα οντως μερικες που ξεφτυλιζονται με φωτο και βιντεο είναι για λυπηση
[spankwire]]

LEYTERIS0021

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολα τα αλανια του σαιτ.
Ειμαι νεο μελος εδω,με αρκετες γνωριμιες με τρανς κοντα 15ετη απο
Θεσνικη και Αθηνα θα χαρω να ανταλαξουμε αποψεις για
διαφορες εμπειριες

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.663
Πόντοι
606
Καλησπερα σε ολα τα αλανια του σαιτ.
Ειμαι νεο μελος εδω,με αρκετες γνωριμιες με τρανς κοντα 15ετη απο
Θεσνικη και Αθηνα θα χαρω να ανταλαξουμε αποψεις για
διαφορες εμπειριες
καλως ηρθες

LEYTERIS0021

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Ευχαριστω φιλε,

Συνημμένα

• 3505954544_7282abea4d_b.jpg
    3505954544_7282abea4d_b.jpg
    411,1 KB · Εμφανίσεις: 47

LEYTERIS0021

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Αν γνωριζει κανεις κατι για μια τρανς Ελινα
(Νικηφορου φωκα)θεσσαλονικη εμενε την ειχα γνωρισει  πριν 12-13χρονια.σ

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.604
Πόντοι
456

Nikol

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
563
Πόντοι
81
Θεσσαλονικη μεχρι κ αυριο
Παιζει να μ πειτε καποοιο καλο σινεμα για φαση;
Xplay??
Ενημερωστε με να κανουμε κατι πολυ καυλωτικο :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν γνωριζει κανεις κατι για μια τρανς Ελινα
(Νικηφορου φωκα)θεσσαλονικη εμενε την ειχα γνωρισει  πριν 12-13χρονια.σ
ναι οντως εκει δουλευε και παλιοτερα δουλευε σε ένα στενο καθετο στην ναυαρινου τερμα απέναντι και απέναντι τοτενες από μια κατερινα ελληνιδα ωριμη ξανθια πρασινοματα με σκυλακι πεκινουα..
ειχε αγγελια σε εφημερίδες ως γυμναστρια. κορμι και προσωπο πολύ εμφανισιμη. τι να απεγινε? πεθανε από κανενα αιητζ? εξαφανισμενη είναι ενώ ηταν για χρονια θεσσαλονικη, λες να μεταναστευεσε καμμια κωνσταντινουπολη να ξεκαυλωνουν οι τουρκοι ότι γαμανε ελληνικο κωλο?

LEYTERIS0021

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Απολυτα Σωστος nik1410
κ στον αλλο της χωρο ειχα παει ηταν ποιο πριν εκει
ειχε σταθερο τηλ.στις αγγελιες της κ ειχε κ τηλεφωνιτη.
που να βρισκετε η ελινα τωρα;

Συνημμένα

• 138707a84a640779cafab4f7b3.jpg
    138707a84a640779cafab4f7b3.jpg
    1,5 KB · Εμφανίσεις: 35

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom