Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Συμφωνω  και  σε  πολλα  με  τραβεστολαγνο...κ  με  Νικιτα
Οπως  και  διαφωνω   επισης  σε  αλλα.
Αλλα   πολλα  θεματα  μαζι   ταυτοχρονα...
Ξεκινησατε  απο  την  εξαφανισμενη  τρανς....τους   ερωτες....τους   ξυλοδαρμους....κ  φτασατε  στις   ηλικιες...
Παρτε  τα  με  τη  σειρα...χαχαχχα.

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Ο λογος ηταν ενας και απλος οταν μια τρανς κανει πιατσα δεν θελει να εχει καμια τρανς διπλα της διοτι θεωρει οτι της παιρνει την πελατεια.Πηγε και εκατσε σε πολυ γνωστη τρανς της πιατσας διπλα.
Δηλαδη  μου  λες  οτι  επειδη  πηγε  στο  ποστο  μιας  αλλης....την  ξυλοφορτωσε  πελατης?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ελα βρε αλεξια μου.τι διαβαζω.γινονται τετοια σκηνικα στην πιατσα και δεν τα ξερουμε?εγω παντως εχω να το λεω,ποτε και καμια δεν με ενοχλησε.
Ας αρχισω τα κουιζ...γνωστη κροςπηγε να κανει πιατσα σε ποστο αλλης...στον καυγα που εγινε η δευτερη εβγαλε μπουκαλι μπυρας και το εσπασε στο κεφαλι της πρωτης..Για ποιες μιλαω;;;;;
Αλεξια... την εδειρε ο πελατης και προφανως επειδη μετα δεν ειχε καθαρο μυαλο πηγε στο ποστο της αλλης...μπροστα μου εγινε το σκηνικο...

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
Ας αρχισω τα κουιζ...γνωστη κροςπηγε να κανει πιατσα σε ποστο αλλης...στον καυγα που εγινε η δευτερη εβγαλε μπουκαλι μπυρας και το εσπασε στο κεφαλι της πρωτης..Για ποιες μιλαω;;;;;
Αλεξια... την εδειρε ο πελατης και προφανως επειδη μετα δεν ειχε καθαρο μυαλο πηγε στο ποστο της αλλης...μπροστα μου εγινε το σκηνικο...

στην πιατσα μας δεν εχουμε τετοια σκηνικα ,τρουμπας.ολα τα παιδια είναι σοβαρα.....μην ομαδοποιούμε  λοιπον.σε άλλες πιατσες ας κανουν ότι θελουν,μονο τα πιθηκια μαλωνουν και χειροδικουν

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Ουτε  μου  παει  το  μυαλο  καπου...καλα  εδω  κ 5-6   χρονια   παω  πιατσα  παρα   πολυ  σπανια....αλλα  κ  δεν  εχω  ακουσει   γιαυτο  που  γραφεις.
Καλα...αυτα  ειναι  βαρβαροτητες   απαραδεκτες.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
στην πιατσα μας δεν εχουμε τετοια σκηνικα ,τρουμπας.ολα τα παιδια είναι σοβαρα.....μην ομαδοποιούμε  λοιπον.
Αυτο που μαλλον δεν θελεις να καταλαβεις δεν ειναι οτι ομαδοποιω...αλλα δεν μπορω να δεχτω την κυριλε εικονα που θελεις να παρουσιασεις.

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
Αυτο που μαλλον δεν θελεις να καταλαβεις δεν ειναι οτι ομαδοποιω...αλλα δεν μπορω να δεχτω την κυριλε εικονα που θελεις να παρουσιασεις.

κοιτα σε εμας είναι ΚΥΡΙΛΕ.ουτε δερνομαστε,ουτε μαλλιοτραβιόμαστε ουτε εχουμε νταβατζηδες,ουτε αγαπητικούς προστατες,ουτε μας κανει κανεις κουμαντο.οπως ανεφερες παραπανω...κάθε δουλεια εχει κανονες,αν δεν συμφωνεις σε απομωνονουν.εγω οσα χρονια είμαι στην δουλεια δεν ειδα τετοια σκηνικα.επισης ο καθενας σου συμπερηφερετε όπως του επιτρεπεις εσυ..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
κοιτα σε εμας είναι ΚΥΡΙΛΕ.ουτε δερνομαστε,ουτε μαλλιοτραβιόμαστε ουτε εχουμε νταβατζηδες,ουτε αγαπητικούς προστατες,ουτε μας κανει κανεις κουμαντο.οπως ανεφερες παραπανω...κάθε δουλεια εχει κανονες,αν δεν συμφωνεις σε απομωνονουν.εγω οσα χρονια είμαι στην δουλεια δεν ειδα τετοια σκηνικα.επισης ο καθενας σου συμπερηφερετε όπως του επιτρεπεις εσυ..
Δηλαδη αν καποιος στην ελλαδα της κρισης με ενα μυριο ανεργους με 3.5 μυρια να χρωστανε στην τραπεζα ενας αν βγαζει 100χιλιαρικα καθαρα τον μηνα και ισχυριστει οτι στην ελλαδα δεν υπαρχει κριση θα τον πιστεψω;;;;
Επειδη δεν εγινε κατι σε σενα ισχυει για ολους;;;;;;
Ειναι αυτο σκεπτικο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
Δηλαδη αν καποιος στην ελλαδα της κρισης με ενα μυριο ανεργους με 3.5 μυρια να χρωστανε στην τραπεζα ενας αν βγαζει 100χιλιαρικα καθαρα τον μηνα και ισχυριστει οτι στην ελλαδα δεν υπαρχει κριση θα τον πιστεψω;;;;
Επειδη δεν εγινε κατι σε σενα ισχυει για ολους;;;;;;
Ειναι αυτο σκεπτικο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

κοιτα ο συριζα πληρωνει 0,60 το τουι στα συριζοτρολλ.ετοιμη είμαι να παω για μισθο
λεμε πως στην πιατσα μας δεν εχει τετοια σκηνικα...σε άλλες μπορει.εμεις οι ιδιες δεν επιτρέπουμε τέτοιες χειροδικιες..αυτά είναι αλητιες και σε εμας δεν εχουν θεση

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
 Συμφωνω...κυριλε  εικονα   δεν  υπηρξε  ποτε...
Απλα  χρυσες  εποχες  που  εχουν περασει  ανεπιστρεπτι.
Στα  σημερινα  χρονια  της  ενδοιας , η  πιατσα   βιωνει  εδω  και  7-8  χρονια την  παρακμη  της.
Για  να  ακριβολογησω,τον  απολυτο  εξευτελισμο.
Απο  την  ποιοτητα  των  πελατων,για  πλειοψηφια  μιλω, των  τιμων,και  του   γενικου  κλιματος.
Οταν  προσφερονται εναντι  10ε   γυμνα  στοματικα!!!!!!  εκει  τι  να  συναγωνιστεις?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
κοιτα ο συριζα πληρωνει 0,60 το τουι στα συριζοτρολλ.ετοιμη είμαι να παω για μισθο
λεμε πως στην πιατσα μας δεν εχει τετοια σκηνικα...σε άλλες μπορει.εμεις οι ιδιες δεν επιτρέπουμε τέτοιες χειροδικιες..αυτά είναι αλητιες και σε εμας δεν εχουν θεση
πολιτικη απαντηση....στην ελλαδα δεν επιτρεπονται δολοφονιες...δεν επιτρεπονται βιασμοι δεν επιτρεπεται το εμποριο λευκης σαρκος δεν επιτρεπεται το εμποριο ναρκωτικων.
Τι παραξενο ομως...στην ελλαδα του 2017 ολα αυτα γινονται...συνεχισε να κοιμασε τον υπνο του δικαιου.....
Εγω εχω πιει 10 μπουκαλια ουισκι και βλεπω τον ΧΡΙΣΤΟ φανταρο.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
  Συμφωνω...κυριλε  εικονα  δεν  υπηρξε  ποτε...
Απλα  χρυσες  εποχες  που  εχουν περασει  ανεπιστρεπτι.
Στα  σημερινα  χρονια  της  ενδοιας , η  πιατσα  βιωνει  εδω  και  7-8  χρονια την  παρακμη  της.
Για  να  ακριβολογησω,τον  απολυτο  εξευτελισμο.
Απο  την  ποιοτητα  των  πελατων,για  πλειοψηφια  μιλω, των  τιμων,και  του  γενικου  κλιματος.
Οταν  προσφερονται εναντι  10ε  γυμνα  στοματικα!!!!!!  εκει  τι  να  συναγωνιστεις?
Αλεξια αν πιασουμε αυτο το θεμα θα γινει περισοτερος χαμος...

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Μηπως  δεν  συμφωνεις  με  αυτα  που  γραφω? 
Δυστυχως  ,ειναι  η  αληθεια.

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
Μηπως  δεν  συμφωνεις  με  αυτα  που  γραφω? 
Δυστυχως  ,ειναι  η  αληθεια.

αλεξια ο καθενας κοστολογεί τον εαυτο του οσο νομιζει,δεν θα ορισω σε κανεναν τιμοκαταλογο.ναι καποιες ριχνουν τιμες σε επιπεδο βουλγαριας,αλλα είναι επιλογή τους.ναι πανε οι εποχές που διαλέγαμε και πελατες.αλλα μη μου πεις πως είχαμε ποτε σκηνικα να δερνομαστε για την πιατσα.αναφερομαι στον ΟΠΑΠ για να μην παρεξηγηθω

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Εσυ  οταν  βγαινεις  στην  πιατσα,  εχεις  αντιληψη  για  οτι  συμβαινει  στην  οπτικη  σου  γωνια.
Πιατσα  ομως  δεν  ειναι  μονο  ο  ΟΠΑΠ.
Για  τον  Τραβεστολαγνο  πιατσα  ειναι  ,ο  ΟΠΑΠ....η  Γιαννιτσων....η  Μοναστηριου...εναντι  δικαστηριων...κ  ολοι  οι  παραδρομοι.
Ναι  στον  οπαπ,χειροδικιες  δεν  εχουμε.
Καπου-καπου....απο  οτι  ξερω  γινεται  κ  καμμια  παρεξηγηση.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Μηπως   δεν  συμφωνεις  με  αυτα  που  γραφω?  
Δυστυχως  ,ειναι  η  αληθεια.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...αλλα αν αρχισω να γραφω για το συγκεκριμενο θεμα θα ενοχληθει πολυ περισοτερος κοσμος.Θα το κανω καποια στιγμη αλλα οχι τωρα..

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
μάγκες για την Κέλλυ τί γνωρίζουμε? Αξίζει επίσκεψη? Ενεργητική ή παθητική?

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...αλλα αν αρχισω να γραφω για το συγκεκριμενο θεμα θα ενοχληθει πολυ περισοτερος κοσμος.Θα το κανω καποια στιγμη αλλα οχι τωρα..

καλε γραφε,γιατι να ενοχληθουν? να ακουγονται ολες οι πλευρες...εμεις νομιζεις ξερουμε τι κανουν οι άλλες?

CLS200

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
18
Πόντοι
0
Γεια σας κ απο μενα
δεν ειμαι απο θεσνικη κατεβαινω οποτε μπορω..... στο σαιτ ειμαι καινουριος αλλα στην πιατσα ειμαι ο παλιοτερος ολων εδω απ οτι
βλεπω κοντευω τα 40 χρόνια .....αν και εκτος των τειχων ξερω αρκετα κ εχω γνωρισει πολλες του χωρου περισσοτερες απο θεσνικη λιγοτερες απο αθηνα......
σχετικα με το θεμα για το αν συμβαινουν πραγματα στην πιατσα της θεσνικης ξερω απο πρωτο χερι οτι συνεβησαν σοβαρα γεγονοτα τραμπουκισμου τελευταια...
κ αυτο γιατι η δουλεια ειναι πολυ πεσμενη κ αν καποια μπει στο ματι των υπολοιπων σκουρα τα πραγματα γιατι πλεον ειναι ο θανατος σου η ζωη μου....
σε συνεχεια του σχολιασμου για τρανς που εχουν αγαπητικους θελω να πω οτι συναντησα αντιεπαγγελαμτικη συμπεριφορα πολλακις απο ΄΄επαγγελματια΄΄ του χωρου και στη θεσνικη αλλα και σε τουρ που εκανε λογω αγαπητικου και εξαντλησα ολη την ευγενεια που ειχα για να μην γινουμε μαλλια κουβαρια...αλλα αν ξαναγινει απο την συγκεκριμενη θα την ξεμπροστιασω....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
παντα ετσι ηταν κ ετση θα ειναι τ πραγματα συμφωνω απολυτα μ τ τρβστλγν καλο θα ηταν να προσεχουμαι ολοι καλα χριστουγεννα σ ολους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom