Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
720
Πόντοι
1.525
Ξεκατινιασμα θα γινεται τωρα εδω μεσα και θα βγαλοuμε στην φορα ολα τα ΄προβληματα τοu επαγγελματος η θα μαθοuμε ποιες ειναι στην θεσσαλονικη τι γοuσταροuν (παθητικο-ενεργητικο) και γενικοτερα τι παιζει αuτη τη περιοδο στην θεσσαλονικη?? 

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Ξεκατινιασμα θα γινεται τωρα εδω μεσα και θα βγαλοuμε στην φορα ολα τα ΄προβληματα τοu επαγγελματος η θα μαθοuμε ποιες ειναι στην θεσσαλονικη τι γοuσταροuν (παθητικο-ενεργητικο) και γενικοτερα τι παιζει αuτη τη περιοδο στην θεσσαλονικη?? 
Αν θελεις να μαθεις τραβα στην πιατσα πληρωσε φαε φολες και μαθε...Αν δεν γουσταρεις αυτα που γραφονται δικο σου προβλημα.Κανενας εδω δεν ειναι υποχρεωμενος για να ενημερωνει.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Πάντως για να λέμε για ενημέρωση μέσα απο το φόρουμ θα πρέπει να γράφουμε και κανένα σχόλιο...ωραία είναι να πέφτουμε στο φόρουμ σαν αλεξιπτωτιστές να κάνουμε τις ερωτησούλες μας, να μας απαντάει ο Λάγνος,  :respect: να πηγαίνουμε και σε κανα 2 - 3 ακόμη για τα γούστα μας και όταν πάλι θελήσουμε τίποτα εδώ είναι το φόρουμ. ΔΕ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ !!!  :tickedoff:
Στο δια ταύτα για να μη το κουράζουμε μόνο 2 είδα (ο ένας μάλιστα ούτε απο την πόλη μας ήταν) και έγραψαν αναλυτικά...
Άλλοι πάλι μας έχουν γραμμένους με άλλο τρόπο και έχουν και απαιτήσεις.  :headbang:

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
720
Πόντοι
1.525
Αν θελεις να μαθεις τραβα στην πιατσα πληρωσε φαε φολες και μαθε...Αν δεν γουσταρεις αυτα που γραφονται δικο σου προβλημα.Κανενας εδω δεν ειναι υποχρεωμενος για να ενημερωνει.

διορθωσε με αν κανω λαθος.. tο ποσt λεγεtαι θεσσαλονικη αutην tην περιοδο.... οχι  ποια tα προβλημαtα σtο χωρο και σtις πιαtσες tισ θεσσαλονικης... εγω και πολλοι φανtαζομαι μπαινοuν για να ενημερωνονtαι... ασχεtα αν δεν γραφοuν.... σεβομαι tο οtι καποιοι εχοuν εμπειριες και παρα πολu σωσtα βοηθανε κοσμο... αλλα μπορεις να ανοιξεις αλλο θεμα και να γραψεις εκει tα πανtα.... οutε ειρωνικος θελω να γινω οutε να tην πω σε καποιον... μια παραtηρηση εκανα.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.665
Πόντοι
606

διορθωσε με αν κανω λαθος.. tο ποσt λεγεtαι θεσσαλονικη αutην tην περιοδο.... οχι  ποια tα προβλημαtα σtο χωρο και σtις πιαtσες tισ θεσσαλονικης... εγω και πολλοι φανtαζομαι μπαινοuν για να ενημερωνονtαι... ασχεtα αν δεν γραφοuν.... σεβομαι tο οtι καποιοι εχοuν εμπειριες και παρα πολu σωσtα βοηθανε κοσμο... αλλα μπορεις να ανοιξεις αλλο θεμα και να γραψεις εκει tα πανtα.... οutε ειρωνικος θελω να γινω οutε να tην πω σε καποιον... μια παραtηρηση εκανα.

ρε μουτρο τ να μπενεις και να βλεπεις δεν λεει κατυ μ 9 μηνυματα απλανα περνεις υδεα τ παιζει και αλλοι να σπροχνων 50 για ν ερχεσαι να τ βρυσκεις ετημα ......οποτε τ ποστ ειναι οκ και καλα κανει κ αναφερει ο φιλος την συγκεκρημενη εμπηρια του

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.604
Πόντοι
456

μια χαρά είναι το θέμα κι ο τίτλος του ποστ.. κι αυτό ενημέρωση είναι... μάθετε να ακούτε απ τους παλιότερους, δεν θα βγείτε χαμένοι..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870

διορθωσε με αν κανω λαθος.. tο ποσt λεγεtαι θεσσαλονικη αutην tην περιοδο.... οχι  ποια tα προβλημαtα σtο χωρο και σtις πιαtσες tισ θεσσαλονικης... εγω και πολλοι φανtαζομαι μπαινοuν για να ενημερωνονtαι... ασχεtα αν δεν γραφοuν.... σεβομαι tο οtι καποιοι εχοuν εμπειριες και παρα πολu σωσtα βοηθανε κοσμο... αλλα μπορεις να ανοιξεις αλλο θεμα και να γραψεις εκει tα πανtα.... οutε ειρωνικος θελω να γινω οutε να tην πω σε καποιον... μια παραtηρηση εκανα.
Επειδη οι τρανς ειναι ανθρωποι και οχι μηχανες σεξ αυτο που προσπαθω εδω μεσα πολλες φορες ειναι να δειξω πολλες πως λειτουργουν εκτος δουλειας.Επειδη ομως ειναι ανθρωποι και οχι μηχανες σεξ πολλες φορες τα προβληματα τους τα φερνουν στην δουλεια τους με αποτελεσμα να μηναποδιδουν αυτα που πρεπει και οι πελατες να τρωνε τις λεγομενες φολες.
Το να καθομαι να απανταω ξερα ειναι ενεργητικη-παθητικη ειναι το ευκολοτερο πραγμα για μενα.
Ο καλος ομως πελατης ειναι ο ενημερωμενος και επισης οταν ξερει πως να ζηταει τα πραγματα στα οποια πληρωνει.
Εγω για να φτασω στο σημειο που ειμαι ει 21 χρονια δινω λεφτα.
Εσυ παιρνεις δωρεαν ενημερωση καιγλυτωνεις καταστασεις.
Για σκεψου λιγακι...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.665
Πόντοι
606
επειδη ρωταν και δεν εχω αναφερθει αν κ θα επρεπε ν εχω γραψει και κριτικη για τ μωρο κατηστερημενα αρκετα να πω οτι τ μωρο που ακουει στ ονωμα anny gold ειναι απο τις καλητερες παρουσιες στ χωρο και οτι εγω προσωπικα αν εμενε αθηνα θα ηταν ενα απο τ στανταρ ατωμα που θα επησκεφτομουν .....ελπίζω να σε δουμε συντομα γιατι μ χ ζαλισει τ ......να μην τ πω

AIRONAUT

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2015
Like
156
Πόντοι
0
Εύχομαι σε όλους σας Χρόνια πολλά, Καλά Χριστούγεννα, υγεία, αγάπη, χαρά Ουφ!!!!! φτάνει πια με αυτές τις μαλακίες. Σας εύχομαι απίστευτα γλέντια, :pipa2: :wanker: αξέχαστους οργασμούς, :fuck2: :fuck1: :s&m_3: ξέφρενες βραδιές, :heavymetalbig: :orchestra: κολασμένες καταστάσεις... :s&m_1: :erection: να δουλεύετε τηs μισές ώρες και να πληρώνεστε τα τριπλάsia. να κερδίσετε στο Τζόκερ και να τα διπλασιάσετε στο καζίνο. καλές γιορτές συνάδελφοι... και όπως λέω πάντα Να υγιαίνουμε και να μασαζοχαλαρώνουμε συναθλητές.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Χρονια πολλα σε ολους.Υγεια τυχη και ευτηχια.
Πριν απο λιγο γυρισα απο το νοσοκομειο.Επισκεπτηκα γνωστο μελος του σαιτ που εισηχθει στο νοσοκομειο με βαριας μορφης πνευμονια.Του στελνω τους αγωνιστικους χαιρετισμους μου και γρηγορη επιστροφη στις επαλξεις.
Καλα να περνατε.....

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.885
Χρονια πολλα σε ολους.Υγεια τυχη και ευτηχια.
Πριν απο λιγο γυρισα απο το νοσοκομειο.Επισκεπτηκα γνωστο μελος του σαιτ που εισηχθει στο νοσοκομειο με βαριας μορφης πνευμονια.Του στελνω τους αγωνιστικους χαιρετισμους μου και γρηγορη επιστροφη στις επαλξεις.
Καλα να περνατε.....
Xρονια πολλα κ περαστικα!!!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.604
Πόντοι
456
Χρόνια Πολλά και Καλά και περαστικά στον συναγωνιστή

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Καλησπερα.δεν ηθελα να το γράψω αλλά μετά από ώριμη σκέψη και επειδή αυτό που έπαθα δεν θέλω να το πάθει κανένας θα το γράψω.
Συνάντηση πριν αρκετό καιρό με Νικολέττα
Μιλάμε τηλ κανονίζεται η φάση και φεύγω να την βρω.να σημειωθεί ότι είχα τολμήσει να πάω κ πιο παλιά μια φορά να την συναντήσω πριν βάλει το στήθος.τοτε η φάση είχε κυλίσει μια χαρά.
Αυτή την φορά ξαπλώνω και αρχίζουμε να χαιδευομαστε.θα χαϊδέψω βυζαρες λέω (από μέσα μου)θα πιπίλισω.αρχιζει τα σιγά σιγά.ειναι ευαίσθητα.μην εκείνο μην το άλλο.τα αφήνω.αρχιζει πίπα(πάντα με προφύλαξη) μέτρια.προσπαθω να μείνω όρθιος για να αρχίσει η μάχη κ πριν ξεκινήσουμε βγάζει 2 προφυλαχτικο και μου το βάζει σαν Καλτσά.η συνεχεια είναι ότι εγω επεσα,ξενέρωσα και έφυγα.οταν την ρώτησα γιατί βάζεις 2 ο προφυλαχτικο μου λέει ένα βάζω με σταθερούς.τι να πω;την πρώτη φορά ήταν με ένα τι σκατα άλλαξε;
Χωρίς παρεξηγήσεις αυτό έγινε με εμένα.αν κάποιος περνάει καλα έχουμε πει αυτά είναι θέματα χημείας και λοιπά.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Καλησπερα.δεν ηθελα να το γράψω αλλά μετά από ώριμη σκέψη και επειδή αυτό που έπαθα δεν θέλω να το πάθει κανένας θα το γράψω.
Συνάντηση πριν αρκετό καιρό με Νικολέττα
Μιλάμε τηλ κανονίζεται η φάση και φεύγω να την βρω.να σημειωθεί ότι είχα τολμήσει να πάω κ πιο παλιά μια φορά να την συναντήσω πριν βάλει το στήθος.τοτε η φάση είχε κυλίσει μια χαρά.
Αυτή την φορά ξαπλώνω και αρχίζουμε να χαιδευομαστε.θα χαϊδέψω βυζαρες λέω (από μέσα μου)θα πιπίλισω.αρχιζει τα σιγά σιγά.ειναι ευαίσθητα.μην εκείνο μην το άλλο.τα αφήνω.αρχιζει πίπα(πάντα με προφύλαξη) μέτρια.προσπαθω να μείνω όρθιος για να αρχίσει η μάχη κ πριν ξεκινήσουμε βγάζει 2 προφυλαχτικο και μου το βάζει σαν Καλτσά.η συνεχεια είναι ότι εγω επεσα,ξενέρωσα και έφυγα.οταν την ρώτησα γιατί βάζεις 2 ο προφυλαχτικο μου λέει ένα βάζω με σταθερούς.τι να πω;την πρώτη φορά ήταν με ένα τι σκατα άλλαξε;
Χωρίς παρεξηγήσεις αυτό έγινε με εμένα.αν κάποιος περνάει καλα έχουμε πει αυτά είναι θέματα χημείας και λοιπά.
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:Να χαρω επαγγελματισμο...αν με τον καινουριο το κανεις με διπλη καποτα με τον παλιο με μια με τον γκομενο τι γινεται;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Eδω ειναι η κλασσικη περιπτωση...να μην ξερεις αν θα πρεπει να γελασεις η να κλαψεις.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom