Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Καταρχας αγαπητε δωσε λεπτομερειες.Ακαποτο σεξ θεωρειται και η πιπα.Ολα τα εσκορτ οι γυναικες εχουν στο προγραμμα ακαποτη πιπα.Ακαποτη πιπα μπορει να σου παρει ο οποιοσδηποτε μεσα σε ενα κλαμπ στις τουαλετες. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Αν δεν μιλας για ακαποτο στοματικο σεξ εχουμε θεμα..... :hi: :hi:
Εγω πιστεύω απο τι στιγμη που λεει ο φιλος μας σεξ χωρις προφυλακτικο,μαλλον εννοει γαμηση.....αλλιως πιστεύω θα ελεγε για πιπα η στοματικο χωρις προφυλαξη.
Παντως παιδες να ξέρετε, ειναι πολλες οι τρυφερες τρανς που κανουν βρωμικα παιχνίδια, με αυτους που θέλουν αυτες φυσικα ,οχι με ολους!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Πολλα πραγματα με προβληματιζουν.Ξεκινησα να γραφω στο σαιτ τον οκτωμβριο του 2011.Παρακολουθω ανελειπως το συγκεκριμενο θεμα στο οποιο γραφω τακτικα.
Τους τελευταιους μηνες εχουν αυξηθει τα κρουσματα και οι καταγγελιες για αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα των εκδιδομενων τρανς οπως επισης και καταγγελιες για τρανς που εκδιδονται οτι κανουν ακαποτο σεξ η οτι πασχουν απο aids.
Γνωριζω πολυ κοσμο...και κανενας με το χερι στην καρδια δεν θα σου πει οτι γουσταρει να του κανουν πιπα με προφυλακτικο.
Οπως επισης γνωριζω και ατομα που υπο προυποθεσεις θα κανανε ακαποτο σεξ με τρανς.
Οταν μια γυναικα η μια τρανς εκδιδονται οταν βρισκονται με τον γκομενο κανουν αποστειρωμενο σεξ;;;;;;;;
Οταν ο εκαστοτε πελατης εχει γκομενα κανει αποστειρωμενο σεξ;
Ας σοβαρευτουμε και ο καθενας ας αναλαβει τις ευθηνες του.

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.832
Πόντοι
38.177
Πολλα πραγματα με προβληματιζουν.Ξεκινησα να γραφω στο σαιτ τον οκτωμβριο του 2011.Παρακολουθω ανελειπως το συγκεκριμενο θεμα στο οποιο γραφω τακτικα.
Τους τελευταιους μηνες εχουν αυξηθει τα κρουσματα και οι καταγγελιες για αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα των εκδιδομενων τρανς οπως επισης και καταγγελιες για τρανς που εκδιδονται οτι κανουν ακαποτο σεξ η οτι πασχουν απο aids.
Γνωριζω πολυ κοσμο...και κανενας με το χερι στην καρδια δεν θα σου πει οτι γουσταρει να του κανουν πιπα με προφυλακτικο.
Οπως επισης γνωριζω και ατομα που υπο προυποθεσεις θα κανανε ακαποτο σεξ με τρανς.
Οταν μια γυναικα η μια τρανς εκδιδονται οταν βρισκονται με τον γκομενο κανουν αποστειρωμενο σεξ;;;;;;;;
Οταν ο εκαστοτε πελατης εχει γκομενα κανει αποστειρωμενο σεξ;
Ας σοβαρευτουμε και ο καθενας ας αναλαβει τις ευθηνες του.

Ο κωλος η το μουνι έχει τα περισσότερα μικρόβια???
Ξεκινάς από δω και μετά θα καταλάβεις αρκετά.

• Like

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αγαπητε αζα καταλαβαινω που το πας....δεν εχεις αδικο οπως το λες....εγω ομως με αυτα που γραφω υπονοω το εξης.Δεν γινεται να γουσταρεις το ακαποτο σεξ σε ολες του τις μορφες και οποτε σου καθεται αυτο το σκηνικο ν το εκμεταλευεσαι...γενικα μιλαω δεν μιλαω προσωπικα σε σενα,και αν σου κατσει ασχημο σκηνικο με καποια αρωστεια η κατι αλλο να κραζειςς το ατομο που εκδιδεται.Εχεις-εχω-εχουμε ολοι ευθηνες.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Αγαπητε αζα καταλαβαινω που το πας....δεν εχεις αδικο οπως το λες....εγω ομως με αυτα που γραφω υπονοω το εξης.Δεν γινεται να γουσταρεις το ακαποτο σεξ σε ολες του τις μορφες και οποτε σου καθεται αυτο το σκηνικο ν το εκμεταλευεσαι...γενικα μιλαω δεν μιλαω προσωπικα σε σενα,και αν σου κατσει ασχημο σκηνικο με καποια αρωστεια η κατι αλλο να κραζειςς το ατομο που εκδιδεται.Εχεις-εχω-εχουμε ολοι ευθηνες.
Ακριβως οπως τα λες ειναι.
Τα ειπες ολα φιλε.

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Μιλάω για γαμηση από την πλευρά τις.τουλάχιστον 3φορες το πρότεινε.και μια προσπάθησε.παντός το άτομο γενικά είναι και γαμω.μαζι μου τουλάχιστον .λες και είσαι με γκομενα

• Like

19cm_top

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
287
Πόντοι
20
  • Like

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
429
Πόντοι
21
Ποπο και γω το ειχα βρει το κανονικο προφιλ και ειχα ξενερωσει
Ποπο και γω το ειχα βρει το κανονικο προφιλ και ειχα ξενερωσει

Ναι ρε φιλε το ψηνα πιο παλιά αλλά καταραμενη στιγμή το είδα και ξενέρωσα. Και φαίνεται τούμπανο.

Καλό θα είναι σε όλα τα "κορίτσια" να λένε στις αγγελίες τους αν είναι κρος ή τρανσεξουαλ. Γτο άπειρες φορές βλέπω κάτι τύπους με περούκα και το πλασαρουν σαν τρανσεξουαλ

abla24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
Ναι ρε φιλε το ψηνα πιο παλιά αλλά καταραμενη στιγμή το είδα και ξενέρωσα. Και φαίνεται τούμπανο.

Καλό θα είναι σε όλα τα "κορίτσια" να λένε στις αγγελίες τους αν είναι κρος ή τρανσεξουαλ. Γτο άπειρες φορές βλέπω κάτι τύπους με περούκα και το πλασαρουν σαν τρανσεξουαλ

Την αννουλα δεν την κανεις για κρος παντως

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ατομα που φορανε περουκα και δεν εχουν κανει προσθετικη στηθους λεγονται κρος και οχι τρανς.Απλα οταν κοιτατε φωτο σε αγγελιες να τις κοιτατε με το πανω κεφαλι και οχι με το κατω κεφαλι. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
δεν ειναι απαραιτητο να βαλει στηθος για να γινει καποια τρανς...τρανς κανονικη ειναι καποια αν κανει μια οποιαδηποτε μορφη ορμονοθεραπειας που αν την κανει κανονικα γινεται μια ολοκληρωμενη τρανς(δεν ξερω αν ειναι δοκιμος ο ορος αυτος..).η αννουλα δεν ξερω αν κανει τον τελευταιο καιρο ορμονοθεραπεια αλλα αν δεν ξεκινησε ακομη ορμονοθεραπεια κατεμε ειναι μια πολυ θηλυκη κρος η ενα πολυ θηλυκο femboy

hotsexy_23

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Like
48
Πόντοι
0
δεν στα είπαν καλά μάλλον καλε μου ! Τρανς προτον δεν σε κάνω ούτε το βιζη ούτε η περούκα ! Κρος λέγετε ο άντρας που την ημέρα είναι κανονικά και το βράδι ντινεται γυναίκα και βγαίνει έξω . Δεύτερον από την στιγμή που είμαι τόσα χρόνια στην δουλειά έχω θυσιάσει πράγματα για μένα έχω κάνει τα λέιζερ μου της μικρό πλαστικές μου έχω μακρινει τα μαλλιά μου έχω κάνει ορμονεσ δεν μπορείς εσυ από το πουθενά να έρθεις και να με πεις κρος πως κρίνεται έτσι τους ανθρώπους και με πιο δικαίωμα ; κρος είναι κάτι αλλά άτομα που ξυρίζονται από πάνω μέχρι κάτω ! Και μην κρίνεται άτομα που φοράνε περούκα είναι άσχημο κάποιες μπορεί να έχουν πρόβλημα με το μαλλί τι σημαίνει αυτό ότι θα τα κρίνουμε ; όσο για το στήθος είναι επιλογή μου ακόμα να είμαι έτσι όταν έρθει η ώρα θα το βάλω για μένα όχι για τους πελάτες αυτοί μια χαρά με γουστάρουν και έτσι γιατί απλά όλες μας από κάπου ξεκινήσαμε , δεν ξεκίνησε καμία με στήθος και μαλλιά κτλ κτλ ! Όσο για το προφίλ η θα ήταν πόλη παλιό η κάποιο φάκε θα ήταν ! Τώρα δεν υπάρχει πια εδώ και πολύ καιρό ! Καλή συνέχεια

Συνημμένα

• IMG_1467.JPG
    IMG_1467.JPG
    250,2 KB · Εμφανίσεις: 80

hotsexy_23

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Like
48
Πόντοι
0
δεν ειναι απαραιτητο να βαλει στηθος για να γινει καποια τρανς...τρανς κανονικη ειναι καποια αν κανει μια οποιαδηποτε μορφη ορμονοθεραπειας που αν την κανει κανονικα γινεται μια ολοκληρωμενη τρανς(δεν ξερω αν ειναι δοκιμος ο ορος αυτος..).η αννουλα δεν ξερω αν κανει τον τελευταιο καιρο ορμονοθεραπεια αλλα αν δεν ξεκινησε ακομη ορμονοθεραπεια κατεμε ειναι μια πολυ θηλυκη κρος η ενα πολυ θηλυκο femboy
Ευχαριστώ αγόρι μου :*

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Kαταρχας ανεφερα καποιον με το ονομα του;;;;;ΟΧΙ.Μιλησα γενικα.Παραθεση εκανα καποιο ποστ για το τυπικο οτι απανταω σε καποιον;;;;;ΟΧΙ.
Ανθελετε να μιλησουμεμε επιστημονικους ορους παρενδεσια λεγεται οταν ενας αντρας γουσταρει να φοραει γυναικεια εσωρουχα.
Απο το πουθενα εμφανιζεσαι και παντα εμφανιζεσαι ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΝΑ.
Με επτα χρονια στην πλατη στο σαιτ και 22 χρονια ενεργος στον χωρο σου.
Τωρα που απευθηνομαι πρσωπικα σε σενα να μου απαντησεις και οχι πριν που μιλησα γενικα.
Υποψην στην ελλλαδα εισαι οτι δηλωσεις.

hotsexy_23

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Like
48
Πόντοι
0

Άνοιξε ένα θέμα και αναφέρθηκαν κάποιοι σε μένα και απάντησες και εσυ με το ανάλογο απάντησα και εγώ ! Ο καθένας ας δηλώσει ότι θέλει ποια είμαι εγώ να κρίνω ; καλά να είναι ο κόσμος να έχει την υγεία του και την ευτυχία του και ας κάνει ότι θέλει εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα ! Το πρόβλημα αλλοι το έχουν που όλα τα πρόβληματα του κόσμου θα τα λύσουν εδώ μέσα πίσω από ένα πληκτρολόγιο ! Αφήστε τον κόσμο να κάνει ότι θέλει και ας εκφραστεί όπως θέλει και ας φοράει ότι θέλει .... στο 2017 ζούμε HELLO!

• Like

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αννα τα πραγματα ειναι απλα.Θελεις να προωθησεις σωστα τον εαυτο σου;;Ακολουθησε την πεπατημενη.Ποα ειναι αυτη;;;;;;;;
Οταν μιλας στο τηλεφωνο να εισαι ευγενικη.Οταν ερχεται ο πελατης να κανεις τα συμφωνηθεντα να δινεις τον καλυτερο σου εαυτο με τον πελατη.
Ο πελατης θα σε ανταμηψει με το να ερχεται τακτικα και στελνοντας σου κοσμο.Γι αυτο καποιες κονομανε τρελλα και καποιες βγαζουν απλα μεροκαματο.Με το να μπαινεις και να ευχαριστεις κοσμο που μιλαει καλα για σενα  η να ερχεσαι σε αντιπαραθεση με ατομα που εχουν σχεδον την διπλασια ηλικια απο εσενα και ασφαλως πολυ περισοτερη εμπειρια απο εσενα δεν κερδιζεις κατι.

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom