Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.041
Πόντοι
1.056
Πρωτα καλό θα ηταν να χρησιμοποιείς Νικ που σκέφτεσαι εσυ κ οχι απο αυτα που βλέπεις εδώ μεσα κ αντιγραφείς.

Μετα αποκτάς σεβασμό κ θα παιρνεις κ απαντήσεις .

:walkingpenis:

Πουθενά δεν υπάρχει παρθενογένεση :P

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
Πρωτα καλό θα ηταν να χρησιμοποιείς Νικ που σκέφτεσαι εσυ κ οχι απο αυτα που βλέπεις εδώ μεσα κ αντιγραφείς.

Μετα αποκτάς σεβασμό κ θα παιρνεις κ απαντήσεις .

:walkingpenis:
Ηλεκτρολόγος είναι ο άνθρωπος. Τι να γράψει? Υδραυλικός?

manosthess23

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδια!θελω να παω με τρανς,δεν εχω ξαναπαει ειμαι πρωταρης σε αυτο,καποιος να μου προτεινει καποια(εδω θεσσαλονικη)?ας μου στειλει πμ!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Παιδια καλησπερα. Για πρωτη φορα λεω να παω σαν παθητικος με τρανς θεσσαλονικη. Θελω να ειναι γυναικα με βυζια και θυληκοτητα, αλλα να εχει αυτη τον ενεργητικο ρολο. Τι μου συμβουλευετε ?
μας τα μπερδεψες τελικα θες να πας με τρανς ή με γυναικα?

αν θες να πας με γυναικα όπως λες στην ερωτηση στα μπουρδελα είναι αρκετες αυτές που κανουν αυταρχικο δηλαδή σε γαμανε με στραπον και δονητες, συνηθως οι τσατσαδες δεν το λενε από την αρχη για αυτό ρωτα τες.

αν θες να πας με τρανς επισης συζητησε το με καποια από την πιατσα ή από αγγελια που την εχεις δει και σου αρεσει η εμφανιση.

μην ακουσω καμμια χαζομαρα ότι και οι τρανς γυναικες είναι αν αυτό εννοεις γιατι πολλες τρανς, μινα ορφανου, αλομα, κλπ άλλο λενε. να λετε τα πραγματα με το ονομα τους για να  σας καταλαβαίνουμε, η αγελαδα είναι αγελαδα, ο ταυρος είναι ταυρος, ο ταυρος που ευνουχιστηκε είναι βοδι, υπαρχουν αντρες, πουστιδες, κροσντρεσσερς, τραβεστί, τρανσεξουαλ, γυναικες κάθε ενας διαφορετικος και από την ζωη του κρινεται όχι από το ονομα του. πχ ενας πουστης που σεβομαι πολύ είναι ο γιωργος μαρινος. το ότι η λεξη πουστης είναι βρισια να φροντιζαν ή να φροντισουν οι πουστιδες να την κανουν αλλιως και η λεξη γυναικουλα είναι υποτιμητικη και αντρακλας τιμητικη δεν φταινε οι λεξεις γι αυτό αλλα τα ατομα που τις φερουν και τους εδωσαν τετοια εννοια.

για να καταληξω εμφανισιακά από τρανς πολύ θυληκοφερνουν στην πολη μας η ιωαννα, η φιονα, η ρια, , η αννυ, η νινα , η λια, η ελενα σανραηζ ηρθε επισης κανα 2 φορες. σορρυ ξεχασα την κριστα την προεδρινα και κανα 2 άλλες γυρω από την πιατσα του ΟΠΑΠ στο σιτιγκεητ

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.574
Πόντοι
456
μας τα μπερδεψες τελικα θες να πας με τρανς ή με γυναικα?

αν θες να πας με γυναικα όπως λες στην ερωτηση στα μπουρδελα είναι αρκετες αυτές που κανουν αυταρχικο δηλαδή σε γαμανε με στραπον και δονητες, συνηθως οι τσατσαδες δεν το λενε από την αρχη για αυτό ρωτα τες.

αν θες να πας με τρανς επισης συζητησε το με καποια από την πιατσα ή από αγγελια που την εχεις δει και σου αρεσει η εμφανιση.

μην ακουσω καμμια χαζομαρα ότι και οι τρανς γυναικες είναι αν αυτό εννοεις γιατι πολλες τρανς, μινα ορφανου, αλομα, κλπ άλλο λενε. να λετε τα πραγματα με το ονομα τους για να  σας καταλαβαίνουμε, η αγελαδα είναι αγελαδα, ο ταυρος είναι ταυρος, ο ταυρος που ευνουχιστηκε είναι βοδι, υπαρχουν αντρες, πουστιδες, κροσντρεσσερς, τραβεστί, τρανσεξουαλ, γυναικες κάθε ενας διαφορετικος και από την ζωη του κρινεται όχι από το ονομα του. πχ ενας πουστης που σεβομαι πολύ είναι ο γιωργος μαρινος. το ότι η λεξη πουστης είναι βρισια να φροντιζαν ή να φροντισουν οι πουστιδες να την κανουν αλλιως και η λεξη γυναικουλα είναι υποτιμητικη και αντρακλας τιμητικη δεν φταινε οι λεξεις γι αυτό αλλα τα ατομα που τις φερουν και τους εδωσαν τετοια εννοια.

για να καταληξω εμφανισιακά από τρανς πολύ θυληκοφερνουν στην πολη μας η ιωαννα, η φιονα, η ρια, , η αννυ, η νινα , η λια, η ελενα σανραηζ ηρθε επισης κανα 2 φορες. σορρυ ξεχασα την κριστα την προεδρινα και κανα 2 άλλες γυρω από την πιατσα του ΟΠΑΠ στο σιτιγκεητ
ρε φίλε έλεος.. μια πληροφορία ζήτησε ο άνθρωπος κι έγραψες βιβλίο... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

CLS200

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
18
Πόντοι
0
ομως το παρακολουθω χρονια και με εχουν βοηθησει η γνωμη σας και οι εμπειριες σας πολλες φορες

CLS200

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
18
Πόντοι
0
συγγνωμη αν εχω παρομοιο nick με αλλον χρηστη αλλα απο τα πολλα που εγραψα αυτο δεχτηκε μονο τα υπολοιπα χρησιμοποιουνται

CLS200

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
18
Πόντοι
0
αν και ειμαι μακρια απο τα κεντρα δρασης , θεσνικη και αθηνα εχω εμπειριες για να τις μοιραστω μαζι σας

CLS200

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
18
Πόντοι
0
συγγνωμη αν σας ζαλισα αλλα διαβασα οτι πρεπει να σμπληρωσω 5 post και πρεπει να εγκριθουν...αναμενω
ελπιζω να μην καταλαβα λαθος

wall

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους..νεος κ εγω εδω παρακολουθω την παρεα λιγους καμποσους μαλλον αρκετους μηνες!!πρωτη φορα συμμετεχω σε κατι αναλογο αν και 40φευγα πλεον με αρκετες θα ελεγα εμπειριες..μια συγνωμη απο τωρα για κανενα λαθος μου γιατι με την τεχνολογια ειμαι λιγο τα ζωα μου αργα..Καλως σας βρηκα λοιπον!!

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Η ιοαννα κάνει golden shower?h καμία άλλη τρανς στην πιάτσα?ευχαριστώ πολύ

tsagos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα... θα ειμαι θεσσαλονικη το σκ εχετε να μου προτεινετε καποια??? να ειναι μονο παθητικη... ευχαριστω....

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
εχω πετυχει καποιες φορες στον οπαπ μια που ειναι σαν τζανκι. με το ζορι στεκεται. τι φαση?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η ιοαννα κάνει golden shower?h καμία άλλη τρανς στην πιάτσα?ευχαριστώ πολύ

αγαπητε γιουλη.
το τηλεφωνο της ιωαννας υπαρχει στις αγγελιες της στο ιντερνετ.
γιατι δεν ρωτας την ιδια αν θελει να σε κατουρησει και ρωτας εμας?
μηπως στοχος σου είναι να μας σοκαρεις και όχι να μαθεις.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
αγαπητε γιουλη.
το τηλεφωνο της ιωαννας υπαρχει στις αγγελιες της στο ιντερνετ.
γιατι δεν ρωτας την ιδια αν θελει να σε κατουρησει και ρωτας εμας?
μηπως στοχος σου είναι να μας σοκαρεις και όχι να μαθεις.

ελα τωρα,πες αληθεια απο αυτο σοκαριστηκες?

CLS200

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
18
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους γραφω εντυπωσεις μετα απο την τριτη επισκεψη στην AMADA μικρη τραβεστι επειδη εχουν ρωτησει
κατα καιρους γι αυτην καποιοι........ εντυπωσιακη και πιο ωραια απο κοντα ειναι ακριβως οτι βλεπουμε στις φωτο της αγγελιας ευχαριστη επικοινωνιακη και πολυ καβλιαρα για τα δικα μου δεδομενα παντα..... στην ουσια του πραγματος ηταν σαν να ημουν με την γκομενα μου καναμε οτι γουσταρα και το εκανε με ευχαριστηση με αυτην παντα στον παθητικο ρολο... το εχει και θα την ξαναεπισκεφτω σιγουρα.....ιδια συμπεριφορα και τις τρεις φορες....

tsagos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα γνωριζουμε τιποτα για την ιωαννα????

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom