giannhsgg4
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Γνωριζουμε κατι για Φιονα?
Μουτρο καλό κουράγιο και στ γιατρό σου χθες όχι σήμερα για κάθε παν ενδεχόμενο αν και νομίζω ότι είσαι οκ αν τ κατάλαβες νοριςΚαλησπερα σε ολους,παρακολουθω 2 χρονια τωρα το θεμα κ ενημερωνομαι απο τους παλιοτερους για τις τρανς στην πολη μας αλλα μολις σημερα εκανα προφιλ γιατι ετυχε ενα περιστατικο..θα ηθελα την γνωμη μονο οσων γνωριζουνε καθως ειναι σημαντικο το θεμα και μου εχει προκαλεσει ηδη μεγιστο προβλημα...χθες βραδυ σε συναντηση με την Φιονα στην πιατσα απεναντι απο δικαστηρια (οι περισσοτεροι αν οχι ολοι την ξερετε οποτε συνεχιζω),ενω ημουν παθητικος καποια στιγμη αποφασισε να βγαλει το προφυλακτικο και να μπει χωρις να το καταλαβω με την μια μεχρι που το αντιληφθηκα κ σταματησαμε(δεν ειχε τελειωσει καθως το καταλαβα σχετικα γρηγορα). Θα ηθελα να ρωτησω οσους γνωριζετε καθως η ιδια δεν μου εδωσε ξεκαθαρη απαντηση (προφανως ειχε νευριασει λιγο που με ειδε αγχωμενο κ που εκανα ερωτησεις του τυπου "εχω τιποτα να φοβαμαι,εχεις εξετασεις κτλπ) αν αυτο το ατομο ειναι σωστη επαγγελματιας και εχει κανει εξετασεις?Γενικα ειναι σωστη στην δουλεια της στον τομεα υγεια? Φαινεται οτι ειναι χρονια σον τομεα και εμπειρη αλλα δεν μου εδωσε καποια σαφη απαντηση για να με καθυσηχασει περα απο το "δεν κολλανε ετσι αυτα" κ αλλα τετοια.. Αυτο με οδηγησε στο να ξεκινησω προληπτικη αγωγη για HIV. Εχει κανεις καποια αποψη πανω στο θεμα,θα παρακαλουσα να γνωριζει ο ιδιος αλλιως καλυτερα να μην με παραπληροφορησει.Ευχαριστω
Ας τα παρουμε απο την αρχη...μιλας για ττην φιονα..και λες οτι εκανε ακαποτο σεξ....και μαλιστα ενω πηδουσε με προφυλακτικο το ΕΒΓΑΛΕ για να συνεχισει ακαποτο.Αντιεπαγκελματισμος στον μεγιστο βαθμο.Καλησπερα σε ολους,παρακολουθω 2 χρονια τωρα το θεμα κ ενημερωνομαι απο τους παλιοτερους για τις τρανς στην πολη μας αλλα μολις σημερα εκανα προφιλ γιατι ετυχε ενα περιστατικο..θα ηθελα την γνωμη μονο οσων γνωριζουνε καθως ειναι σημαντικο το θεμα και μου εχει προκαλεσει ηδη μεγιστο προβλημα...χθες βραδυ σε συναντηση με την Φιονα στην πιατσα απεναντι απο δικαστηρια (οι περισσοτεροι αν οχι ολοι την ξερετε οποτε συνεχιζω),ενω ημουν παθητικος καποια στιγμη αποφασισε να βγαλει το προφυλακτικο και να μπει χωρις να το καταλαβω με την μια μεχρι που το αντιληφθηκα κ σταματησαμε(δεν ειχε τελειωσει καθως το καταλαβα σχετικα γρηγορα). Θα ηθελα να ρωτησω οσους γνωριζετε καθως η ιδια δεν μου εδωσε ξεκαθαρη απαντηση (προφανως ειχε νευριασει λιγο που με ειδε αγχωμενο κ που εκανα ερωτησεις του τυπου "εχω τιποτα να φοβαμαι,εχεις εξετασεις κτλπ) αν αυτο το ατομο ειναι σωστη επαγγελματιας και εχει κανει εξετασεις?Γενικα ειναι σωστη στην δουλεια της στον τομεα υγεια? Φαινεται οτι ειναι χρονια σον τομεα και εμπειρη αλλα δεν μου εδωσε καποια σαφη απαντηση για να με καθυσηχασει περα απο το "δεν κολλανε ετσι αυτα" κ αλλα τετοια.. Αυτο με οδηγησε στο να ξεκινησω προληπτικη αγωγη για HIV. Εχει κανεις καποια αποψη πανω στο θεμα,θα παρακαλουσα να γνωριζει ο ιδιος αλλιως καλυτερα να μην με παραπληροφορησει.Ευχαριστω
μεγα τρολ εισαι "κυριε"...καλα ρε για χαζους περνας οσους εχουν σχεση με τον χωρο αυτον με αυτα που γραφεις??ψεματα και συκοφαντιες...ντροπηΚαλησπερα σε ολους,παρακολουθω 2 χρονια τωρα το θεμα κ ενημερωνομαι απο τους παλιοτερους για τις τρανς στην πολη μας αλλα μολις σημερα εκανα προφιλ γιατι ετυχε ενα περιστατικο..θα ηθελα την γνωμη μονο οσων γνωριζουνε καθως ειναι σημαντικο το θεμα και μου εχει προκαλεσει ηδη μεγιστο προβλημα...χθες βραδυ σε συναντηση με την Φιονα στην πιατσα απεναντι απο δικαστηρια (οι περισσοτεροι αν οχι ολοι την ξερετε οποτε συνεχιζω),ενω ημουν παθητικος καποια στιγμη αποφασισε να βγαλει το προφυλακτικο και να μπει χωρις να το καταλαβω με την μια μεχρι που το αντιληφθηκα κ σταματησαμε(δεν ειχε τελειωσει καθως το καταλαβα σχετικα γρηγορα). Θα ηθελα να ρωτησω οσους γνωριζετε καθως η ιδια δεν μου εδωσε ξεκαθαρη απαντηση (προφανως ειχε νευριασει λιγο που με ειδε αγχωμενο κ που εκανα ερωτησεις του τυπου "εχω τιποτα να φοβαμαι,εχεις εξετασεις κτλπ) αν αυτο το ατομο ειναι σωστη επαγγελματιας και εχει κανει εξετασεις?Γενικα ειναι σωστη στην δουλεια της στον τομεα υγεια? Φαινεται οτι ειναι χρονια σον τομεα και εμπειρη αλλα δεν μου εδωσε καποια σαφη απαντηση για να με καθυσηχασει περα απο το "δεν κολλανε ετσι αυτα" κ αλλα τετοια.. Αυτο με οδηγησε στο να ξεκινησω προληπτικη αγωγη για HIV. Εχει κανεις καποια αποψη πανω στο θεμα,θα παρακαλουσα να γνωριζει ο ιδιος αλλιως καλυτερα να μην με παραπληροφορησει.Ευχαριστω
Επανηλθε δριμυτερο!Ας τα παρουμε απο την αρχη...μιλας για ττην φιονα..και λες οτι εκανε ακαποτο σεξ....και μαλιστα ενω πηδουσε με προφυλακτικο το ΕΒΓΑΛΕ για να συνεχισει ακαποτο.Αντιεπαγκελματισμος στον μεγιστο βαθμο.
Η φιονα ειναι σωστη επαγγλματιας....αλλα για να ασχοληθω λιγο με το ατομο σου.
Σε θεωριτηκο επιπεδο κολλας καποιο αφροδισιο νοσημα ευκολοτρα απο το ειτζ.
Καταρχας επειδη στο σοι μου εχω πολλους γιατρους ρωτησα και μου ειπαν τα εξης.ΚΑΝΕΝΑΣ γιατρος δεν δινει για προληπτικους λογους φαρμακα για ειτζ αν δεν εχει διαπυστωθει η ασθενεια.ΚΑΝΕΝΑΣ φαρμακοποιος επειδη τα φαρμακα για το ειτζ ειναι πανακριβα δεν θα σου εδινε επειδη οπως λες εκανες ακαποτο σεξ..χωρις συνταγη γιατρου.Πες μας ρε φιλε ποια φαρμακα πηρες προληπτικα για το ειτζ να αρχισουμε καλου κακου να τα περνουν εδω μεσα μερικοι.
Επανηλθες τρολ;;;;;;;;; σου ευχομαι η κωλοτρυπιδασου να γινει τοσο μεγαλη οσο και τα ψεματα που λες.
Γνωριζει κανεις κατι για την αμαντα? Ευχαριστω!
[/quot τ ξεκολιαζα χωρίς δεύτερη σκέψη απλα
Γνωριζει κανεις κατι για την αμαντα? Ευχαριστω!
[/quot τ ξεκολιαζα χωρίς δεύτερη σκέψη απλα
Πολύ χρήσιμη πληροφορία!