travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Εκει ειναι ηδη μονιμα,δεν χρειαζεται να το πω εγω..
Την βλεπουνε τοσους μηνες οι Αθηναιοι εκει..
Εκει ειναι ηδη μονιμα,δεν χρειαζεται να το πω εγω..
Την βλεπουνε τοσους μηνες οι Αθηναιοι εκει..
συνδεθηκες με καιρο γιατι απλα δεν εισουν συγκεκριμενος....εγω γνωριζω πολλες τρανς που εχουν αλλαξει ονοματα...δωσε φωτα...υψος χρωμμα μαλλιων που εκανε πιατσα...πετας ενα ονομα και περιμενεις να ανοιξουμε την εγκυκλοπεδεια για να ψαξουμε το ονομα ηλεκτρα;;;;;;;Ρώτησα και πιο πάνω αλλά οι σύντροφοι με συνέδεσαν με Κάιρο.
Η Ηλέκτρα υπάρχει?Μπορούμε να την βρούμε?Τα φώτα σας προσδοκώ αγόρια!!!
ανοιξα την εγκυκλοπεδεια....εψαξα...πηρα και την βοηθεια του κοινου στην 26ης οκτωμβριου θα την βρεις..σε ενα μπλε σμαρτ...ξανθια...αλλα εκει βρισκεται συνηθως μεχρι της 11 το βραδυ.Δεχόταν στην Μοναστηρίου σε σπίτι.Ενεργητική με ωραίο στήθος και καστανόξανθη(τότε).Μιλούσαμε με τηλέφωνο,δεν την συνάντησα έξω πουθενά.Μοναστηρίου 148 θυμάμαι.
Ήταν ωραία.Την επισκέφτηκα πέντε έξι φορές,μια που ζω εκτός Θεσ/νικης.
ωραιος ο τραβεστολαγνοςανοιξα την εγκυκλοπεδεια....εψαξα...πηρα και την βοηθεια του κοινου στην 26ης οκτωμβριου θα την βρεις..σε ενα μπλε σμαρτ...ξανθια...αλλα εκει βρισκεται συνηθως μεχρι της 11 το βραδυ.
Travestolagne σε ευχαριστώ πολύ!!!
ειναι καλη περιπτωση...ειδικα αν εισαι καινουριος στο αθλημα και ενεργητικος.παιδες καλημερα, αυτο το μωρο ειναι στα χανια αυτο το καιρο. ενημερωστε με μια και ειναι απο τα μερη σας... ευχαριστω εκ τοπρωτερον
τρελλη καυλα τοο μωρο ;) ;) ;) ;)
αρε σαλονικα τ μ κανεις
ευχαριστω πολυ για τη πληροφοριση!!!!!
τρελλη καυλα τοο μωρο ;) ;) ;) ;)
δεν νομιζω να πειΔεν μας λέει όμως ποιος πολιτικός είναι...