travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
καλησπερα....ευχαριστως...Πολλους χαιρετισμους
καλησπερα....ευχαριστως...Πολλους χαιρετισμους
καλησπερα....ευχαριστως...
στην αθηνα καλε μου φιλε εχεις περισοτερες επιλογες...εδω στην βορεια ελλαδα εχουμε ωραια μωρα αλλα λιγες επιλογεςτο αποτελεσμα εχει μελι στο βορα....εδω εχει ανερχομενα αστερια πολυ αγουρα ακομα για πολυ στρονγκ καταστασεις ....αν θελουν ομως εχουν προδιαγραφες για τοπ μωρα ......τελος παντων πρωσ τ παρων δεν παιζει κατι αξιλογο ....
οπου φυγει,φυγει ε; κι εμεινες με τον στο χεριΠροσπαθησα να παω στη ΤΑΜΑΡΑ...φαινεται ομορφο μωρο...αλλα..
Αυτοι που τη φεραν,δεν ξερω πως γινεται..
Τη πηγαν σε μια κωλοπεριοχη,πισω απο τις δωδεκαοροφες,στις εργατικες κατοικιες,
ουτε οδο να γραφει,ουτε νουμερα τα σπιτια,θα κατεβω να σε βρω μου λεει,χαθηκε η μπαλλα..
Καποια στιγμη φοβηθηκα μη βγουν τιποτα Γεωργιανοι και με χαρακωσουν..
Σηκωθηκα και εφυγα,τη πηρα τηλ και της τα πα χυμα να καταλαβουν..
Μπα..τρελλη εισαι..οπου φυγει,φυγει ε; κι εμεινες με τον στο χερι
Αλητη...Μπα..τρελλη εισαι..
Πηγα αργα το βραδυ βρηκα τη ΤΖΟΥ το μαυρακι μου στη πιατσα..
Μου βγηκε και φθηνοτερα..
χρονο να πας στην τζου ειχες...να ερθεις μαζι μας στο πλατινουμ δεν ειχεςΜπα..τρελλη εισαι..
Πηγα αργα το βραδυ βρηκα τη ΤΖΟΥ το μαυρακι μου στη πιατσα..
Μου βγηκε και φθηνοτερα..
πανεμορφη οντωςKalispera,euxaristw gia to endiaferon alla exw stamatisei apo to TS-14 kai pleon douleuw kapoies meres se ena baraki sti fragkwn 2-4 enw kapoies alles se ena allo magazi...kai sxetika me to epaggelma pou anafereis oxi den to kanw... :-)
Kalispera,euxaristw gia to endiaferon alla exw stamatisei apo to TS-14 kai pleon douleuw kapoies meres se ena baraki sti fragkwn 2-4 enw kapoies alles se ena allo magazi...kai sxetika me to epaggelma pou anafereis oxi den to kanw... :-)
αστο αδερφε. δε παιζεταιπανεμορφη οντως
να σου πω κατι? και πολυ καλα κανεις ! ;)Kalispera,euxaristw gia to endiaferon alla exw stamatisei apo to TS-14 kai pleon douleuw kapoies meres se ena baraki sti fragkwn 2-4 enw kapoies alles se ena allo magazi...kai sxetika me to epaggelma pou anafereis oxi den to kanw... :-)
Με μεγαλη χαρα πληροφορηθηκα απο τον φιλο μου τον φακιρη και το διασταυρωσα απο το ts-daiting 17-24 νοεμβριου η bianca hills στην θεσσαλονικη