Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
καλησπερα....ευχαριστως... :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

το αποτελεσμα εχει μελι στο βορα....εδω εχει ανερχομενα αστερια πολυ αγουρα ακομα για πολυ στρονγκ καταστασεις ....αν θελουν ομως εχουν προδιαγραφες για τοπ μωρα ......τελος παντων πρωσ τ παρων δεν παιζει κατι αξιλογο ....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
το αποτελεσμα εχει μελι στο βορα....εδω εχει ανερχομενα αστερια πολυ αγουρα ακομα για πολυ στρονγκ καταστασεις ....αν θελουν ομως εχουν προδιαγραφες για τοπ μωρα ......τελος παντων πρωσ τ παρων δεν παιζει κατι αξιλογο ....
στην αθηνα καλε μου φιλε εχεις περισοτερες επιλογες...εδω στην βορεια ελλαδα εχουμε ωραια μωρα αλλα λιγες επιλογες :hi:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.173
Πόντοι
34.538
Προσπαθησα να παω στη ΤΑΜΑΡΑ...φαινεται ομορφο μωρο...αλλα..

Αυτοι που τη φεραν,δεν ξερω πως γινεται..
Τη πηγαν σε μια κωλοπεριοχη,πισω απο τις δωδεκαοροφες,στις εργατικες κατοικιες,
ουτε οδο να γραφει,ουτε νουμερα τα σπιτια,θα κατεβω να σε βρω μου λεει,χαθηκε η μπαλλα..
Καποια στιγμη φοβηθηκα μη βγουν τιποτα Γεωργιανοι και με χαρακωσουν..

Σηκωθηκα και εφυγα,τη πηρα τηλ και της τα πα χυμα να καταλαβουν..

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Προσπαθησα να παω στη ΤΑΜΑΡΑ...φαινεται ομορφο μωρο...αλλα..

Αυτοι που τη φεραν,δεν ξερω πως γινεται..
Τη πηγαν σε μια κωλοπεριοχη,πισω απο τις δωδεκαοροφες,στις εργατικες κατοικιες,
ουτε οδο να γραφει,ουτε νουμερα τα σπιτια,θα κατεβω να σε βρω μου λεει,χαθηκε η μπαλλα..
Καποια στιγμη φοβηθηκα μη βγουν τιποτα Γεωργιανοι και με χαρακωσουν..

Σηκωθηκα και εφυγα,τη πηρα τηλ και της τα πα χυμα να καταλαβουν..
οπου φυγει,φυγει ε; κι εμεινες με τον  :erection: στο χερι  :cheesy:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.173
Πόντοι
34.538
οπου φυγει,φυγει ε; κι εμεινες με τον  :erection: στο χερι  :cheesy:
Μπα..τρελλη εισαι..
Πηγα αργα το βραδυ βρηκα τη ΤΖΟΥ το μαυρακι μου στη πιατσα..
Μου βγηκε και φθηνοτερα..

:2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Μπα..τρελλη εισαι..
Πηγα αργα το βραδυ βρηκα τη ΤΖΟΥ το μαυρακι μου στη πιατσα..
Μου βγηκε και φθηνοτερα..
χρονο να πας στην τζου ειχες...να ερθεις μαζι μας στο πλατινουμ δεν ειχες :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agoritsi

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά,η Ηλέκτρα που έχει χαθεί??
Εμπειρίες πολλές δεν έχω αλλά την Ηλέκτρα την θυμάμαι.
Ξέρει κανείς που είναι? :grin: :grin: :grin: :grin:

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια . ψαχνω εδω και καιρο τη νικολ που δουλευε μπαρ στο ts. Που μπορω να την πετυχω? Και επισης αληθευει οτι δεν ειναι τ επαγγελματος :S?

Nicole Hazelnut

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Kalispera,euxaristw gia to endiaferon alla exw stamatisei apo to TS-14 kai pleon douleuw kapoies meres se ena baraki sti fragkwn 2-4 enw kapoies alles se ena allo magazi...kai sxetika me to epaggelma pou anafereis oxi den to kanw... :-)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Η νικολ ειναι ενα πολυ ομορφο και ιδιαιτερο πλασμα...και δεν εχει δωσει δικαιωματα...και εδω και αρκετο καιρο σε ενα προσεγμενο μπαρ...οχι κωλομπαρο.....και δεν ειναι του επαγκελματος.ΤΕΛΟΣ.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Kalispera,euxaristw gia to endiaferon alla exw stamatisei apo to TS-14 kai pleon douleuw kapoies meres se ena baraki sti fragkwn 2-4 enw kapoies alles se ena allo magazi...kai sxetika me to epaggelma pou anafereis oxi den to kanw... :-)

για σου νικολ τι κανει ο βορας?????βρεχει σημερα??????? :grin: :grin: :grin: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Με μεγαλη χαρα πληροφορηθηκα απο τον φιλο μου τον φακιρη και το διασταυρωσα απο το ts-daiting 17-24 νοεμβριου η bianca hills στην θεσσαλονικη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom