VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
αν είναι αληθινό, τότε είναι πολύ καλό...
αν είναι αληθινό, τότε είναι πολύ καλό...
Χαλαρά παίζει να είναι ο βάτραχος ο πολιτικός ο οποίος αναφέρουν ή ακόμη και ο δημοσιογράφος που το έγραψεειναι αυτα που εχω πει κ θα λεω για καποια ατομα οτι ειναι τοπ και ασ κραζουν μερικοι...εχουμε ν δουμε πολλα ακομα απο τ μωρο αυτο ειμαι σιγουρος
Χαλαρά παίζει να είναι ο βάτραχος ο πολιτικός ο οποίος αναφέρουν ή ακόμη και ο δημοσιογράφος που το έγραψε
Στο τηλ με υφος, βαριεστημενη, ξενερωσα εντελως. Κοστος, αστικη ταχύτητα.αν είναι αληθινό, τότε είναι πολύ καλό...
ο Μπασκετμπολιστας ειναι... ;)Χαλαρά παίζει να είναι ο βάτραχος ο πολιτικός ο οποίος αναφέρουν ή ακόμη και ο δημοσιογράφος που το έγραψε
κοτσομπολαο Μπασκετμπολιστας ειναι... ;)
Κι απο μενα Χρονια πολλα!!!Χρόνια πολλά με υγεία για την ονομαστική του εορτή, στη μεγαλύτερη άλογο-μούρη της πόλης μας Αλέφα πολύχρονος ρε !!!!
πήγα σήμερα, ψηλή, όμορφη, στεγνό σώμα, καθαρή, φιλάει λίγο και όχι συνέχεια, κάνει καλή πίπα και χωρίς χέρι, μεγάλο χοντρό γκαυλί, ωραίο να το παίζεις καθώς την πηδάς, στενή και απολαυστική πίσω τρύπα, στήνεται και πολύ ωραία...γενικά όχι τρελά θερμή αλλά συνολικά αφήνει καλή αίσθηση...δεν δοκίμασα CIM-CIF, τα πήρε όλα πάνω στα χέρια της παίζοντας το γκαυλί της,προφυλακτικό για την πίπα της είπα να μου βάλει, εγώ.
ποσα πηρε φιλε ??????????εγω θα την εχινα κ χωρις ειναι μοναρα τ μωερο
με αυτο το νουμερο σε αλλη αγγελια βγαινει μια μπετυ...και παλι με ψευτικες φωτο.Γενικη προσεγγιση...δεν επικοινονουμε ποσο μαλλον δεν κλεινουμε ραντεβου με εκδιδομενο ατομο που χρησιμοποιει αλλες φωτο και οχι τις δικες του.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ?Η ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
Μηπως ομως παιζει πιο πολυ ενεργητικα και γι αυτο δεν ειχε ορεξη?κομοδίνο, επιπλάρα. Κρίμα γιατί είναι ωραίο μωρό, αλλά πάρε μαζί σου κανένα εσπρεσσάκι, παίζει να σε πάρει ο ύπνος όταν την πηδάς.
για πρωτη εμπειρια πιστευω καλα εισαι στα 20cm !!!ξερει κανένας τίποτα παίδες?? με ενδιαφέρει ενεργητικό να κάνει και είναι πρώτη μου φορά