Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
ειναι αυτα που εχω πει κ θα λεω για καποια ατομα οτι ειναι τοπ και ασ κραζουν μερικοι...εχουμε ν δουμε πολλα ακομα απο τ μωρο αυτο ειμαι σιγουρος
Χαλαρά παίζει να είναι ο βάτραχος ο πολιτικός ο οποίος αναφέρουν ή ακόμη και ο δημοσιογράφος που το έγραψε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Χαλαρά παίζει να είναι ο βάτραχος ο πολιτικός ο οποίος αναφέρουν ή ακόμη και ο δημοσιογράφος που το έγραψε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μουτρο εδω και καιρο δεν εχω επαφες......αλλα οπως κ να χει εχει κανει πολλες καλες και δεν τ ξεχνω

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Χρόνια πολλά με υγεία για την ονομαστική του εορτή, στη μεγαλύτερη άλογο-μούρη της πόλης μας  Αλέφα πολύχρονος ρε !!!!

gioni99

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0

πήγα σήμερα, ψηλή, όμορφη, στεγνό σώμα, καθαρή, φιλάει λίγο και όχι συνέχεια, κάνει καλή πίπα και χωρίς χέρι, μεγάλο χοντρό γκαυλί, ωραίο να το παίζεις καθώς την πηδάς, στενή και απολαυστική πίσω τρύπα, στήνεται και πολύ ωραία...γενικά όχι τρελά θερμή αλλά συνολικά αφήνει καλή αίσθηση...δεν δοκίμασα CIM-CIF, τα πήρε όλα πάνω στα χέρια της παίζοντας το γκαυλί της,προφυλακτικό για την πίπα της είπα να μου βάλει, εγώ.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606

πήγα σήμερα, ψηλή, όμορφη, στεγνό σώμα, καθαρή, φιλάει λίγο και όχι συνέχεια, κάνει καλή πίπα και χωρίς χέρι, μεγάλο χοντρό γκαυλί, ωραίο να το παίζεις καθώς την πηδάς, στενή και απολαυστική πίσω τρύπα, στήνεται και πολύ ωραία...γενικά όχι τρελά θερμή αλλά συνολικά αφήνει καλή αίσθηση...δεν δοκίμασα CIM-CIF, τα πήρε όλα πάνω στα χέρια της παίζοντας το γκαυλί της,προφυλακτικό για την πίπα της είπα να μου βάλει, εγώ.

εγω θα την εχινα κ χωρις ειναι μοναρα τ μωερο

Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ?Η ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ?Η ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
με αυτο το νουμερο σε αλλη αγγελια βγαινει μια μπετυ...και παλι με ψευτικες φωτο.Γενικη προσεγγιση...δεν επικοινονουμε ποσο μαλλον δεν κλεινουμε ραντεβου με εκδιδομενο ατομο που χρησιμοποιει αλλες φωτο και οχι τις δικες του. :hi:

megalometoxos

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
0
γεια σας μαγκες ειμαι νεος στο σαιτ...μπορετε να με βοηθησετε στο να βρω μια ενεργητικη τρανς για πρωτη φορα? οποιος μπορει και θελει ας στειλει καποιο πμ με περισσοτερες πληροφοριες...ευχαριστω εκ των προτερων!!!

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
κομοδίνο, επιπλάρα. Κρίμα γιατί είναι ωραίο μωρό, αλλά πάρε μαζί σου κανένα εσπρεσσάκι, παίζει να σε πάρει ο ύπνος όταν την πηδάς.

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Που μπορω να βρω καλο καθαρο.και φθηνο τραβελι μεσημεριατικα στην θεσσαλονικη?? Δεν εχω παεθ ποτε ειναινη πρωτη μου φλρα αλλα το γουσταρω πολυ....

pujozepe

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2013
Like
4
Πόντοι
0
κομοδίνο, επιπλάρα. Κρίμα γιατί είναι ωραίο μωρό, αλλά πάρε μαζί σου κανένα εσπρεσσάκι, παίζει να σε πάρει ο ύπνος όταν την πηδάς.
Μηπως ομως παιζει πιο πολυ ενεργητικα και γι αυτο δεν ειχε ορεξη?

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.091
ξερει κανένας τίποτα παίδες?? με ενδιαφέρει ενεργητικό να κάνει και είναι πρώτη μου φορά  :fuck1: :fuck1:
για  πρωτη εμπειρια πιστευω καλα εισαι στα 20cm !!!  :rockon: :rockon:
πες τις στην αρχει να σου βαλει λιγο λιπαντικο στο κωλαρακι ....
και αν εχει κανενα μικρουλι δονητουλη αυτου του στυλ ( φωτο κατω ) για να σε ανοιξει  για αρχει να χαλάρωσης καθως τις ρουφας την ψωλαρα ... και μολις καυλωσει  καλα η τρυπουλα σου θα φας αχορταγα !!
για πρωτη εμπειρα πιστευω ότι εισαι τελεια στα 20cm
αν περασεις καλα μπορω σε στείλω σε μεγαλυτερα

Συνημμένα

• 15644413_1733183427009626_2062222082_n.jpg
    15644413_1733183427009626_2062222082_n.jpg
    15,1 KB · Εμφανίσεις: 20

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom