Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
208
Πόντοι
21

νεα??????
Δεν μπορώ να καταλάβω ή μάλλον μπορω γιατί δεν γράφουν την ταρίφα τους. Πρέπει να μπω στη διαδικασια να ρωτήσω πόσο παει το μαλλι και αν δεν μπορώ πληρώσω να μου την πουν κιολας? Δεν μιλάω για τη συγκεκριμένη, δεν έχω επικοινωνήσει μαζί της, γενικά αναφερομε. Όσο και αν φαίνεται τρελή καύλα αν δεν τα σηκώνει η τσέπη μου και εγώ και αυτή χανουμε τον χρόνο μας. Και η φίλη της καλή φαίνεται.

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.001
Πόντοι
206
Η συγκεκριμένη σε μια δόση το είχε ανεβάσει στα 200, τώρα το κατέβασε στα 150
Τιμές Αθήνας αυτές
Σε αγγελίες όταν βρίσκεται Μύκονο έχω δει να ζητά κάτι εκατοντάδες

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
480
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλους. Ρε παιδιά ποτέ δεν περίμενα να καυλωσω με κατάσταση με trans αλλά τελευταία άρχισα να τη βρίσκω με τσόντες με trans... Εδώ Θεσσαλονίκη τι επιλογές υπάρχουν για άτομο που δεν έχει ιδέα αν καν τη βρει όταν έρθει η ώρα... Το Σκάλωμα είναι να είναι όμορφη θηλυπρεπής με μεγάλο στήθος, μόνο ως ενεργητικός ενδιαφέρομαι
θα βρεις μια θεογκομενα τρανς και θα ζητησεις απο μονος σου να σε πηδηξει!! ασε τα μονο ενεργητικος αυτα τα ειπαν πολλοι!! χαχαχα... μην κανεις την αρχη ειναι!!

JP_nick

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Εχει αποψη κανεις για τα κρος τις Θεσσαλονικης? Για Τζοαννα ή Ελσα που δεν ειναι επαγγελματιες?
Τζοάνα ότι καλύτερο. Πεντακάθαρη και διακριτική... κορμί κλπ φωτιά τα έχει και στόρυ ολα μπες ινστα τσέκαρε την @cross.skg το έχει

stakosman54

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2024
Like
76
Πόντοι
0

νεα??????
παλια καραβανα ...την εχω παρει πριν 3 χρονια παρτουζα με την νανσυ...τοτε κοστιζε 150 και τις δυο τωρα ζηταει 150 μονη της το μισαωρο ....καλες υπηρεσιες κυριως παθητικη αρκενα κοντη με σφιχτη για τη δουλεια που κανει σουφρα....μονο τις γαμησα αυτες δεν εκαναν παιχνιδι μεταξυ τους

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.554
Πόντοι
606
Μ παθητικη ειναι αυτα που λεν γ ενργητικη δεν νωμιζω ν παιζουν μονο μ χαπι ισως ...πολυ καλη περιπτωση εγω εχω περασρι πολυ καλα μαζυ της πριν βαλι βιζια ......αξιζει 100/100 ...αν κ εχω χρονια ν τ δω ηταν μεσα στα στανταρακια μ

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
Μπορει καποιος ειτε εδω ειτε σε dm να μου πει αποψη για Strella? Υπηρεσιες, τιμη, χωρος και τα σχετικα?

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
480
Πόντοι
21

bilkil2

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2021
Like
16
Πόντοι
0
Τζοάνα ότι καλύτερο. Πεντακάθαρη και διακριτική... κορμί κλπ φωτιά τα έχει και στόρυ ολα μπες ινστα τσέκαρε την @cross.skg το έχει
Μπρο, στο ινστα δεν μπόρεσα να βρω το προφίλ της. Μπορείς να στείλεις ένα σκριν σοτ;;

SmallKong

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0

paok17

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2024
Like
10
Πόντοι
0

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
8
Πόντοι
0
δηλαδή το θηλυπρεπες λεηντημποι που πετυχα στην γενευη με 100 φραγκα αρχικη τιμη και αμεσως το εριξε στα 80 μονη της , =65ευρω για μια ωρα και μασαζ, ειχε λεφτα για βιζα να παει στην ελβετια και δεν ειχε λεφτα για βιζα να ερθει ελλαδα??? εδω στην γιαννιτσων ζηταν 50 για μια εκτονωση περιπου μιση ωρα στην καλυτερη. η συγκεκριμενη δεν ειχε πολύ δουλεια εκει εδώ θα ειχε περισσοτερη, βιζα νομιζω εχουμε πιο φτηνη από ελβετια.
Φίλε ελλαδα σπάνια να βρεις ασιατισες αλλά έξω που πέτυχα είχαν 100 με 150ευρω για νια ωρα

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
447
Πόντοι
21
Φίλε ελλαδα σπάνια να βρεις ασιατισες αλλά έξω που πέτυχα είχαν 100 με 150ευρω για νια ωρα
Φιλε κανεις παραθεση σε μηνυμα που δημοσιευτηκε το 2017 και αυτος που το ανεβασε εχει διαγραφει.....

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Φιλε κανεις παραθεση σε μηνυμα που δημοσιευτηκε το 2017 και αυτος που το ανεβασε εχει διαγραφει.....
Το ξέρω αλλά σχολιάζω το θέμα με ασιατισες δεν υπάρχουνε ελλαδα ακόμα και τώρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom