Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
426
Πόντοι
21
Φίλε ελλαδα σπάνια να βρεις ασιατισες αλλά έξω που πέτυχα είχαν 100 με 150ευρω για νια ωρα
Φιλε κανεις παραθεση σε μηνυμα που δημοσιευτηκε το 2017 και αυτος που το ανεβασε εχει διαγραφει.....

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Φιλε κανεις παραθεση σε μηνυμα που δημοσιευτηκε το 2017 και αυτος που το ανεβασε εχει διαγραφει.....
Το ξέρω αλλά σχολιάζω το θέμα με ασιατισες δεν υπάρχουνε ελλαδα ακόμα και τώρα

I love Shemale

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2024
Κριτικές
2
Like
49
Πόντοι
0
Συναντηση με την Dominique,Ειναι η τριτη φορα, η πρωτη ηταν πριν αρκετα χρονια που εμεινα απολυτα ευχαριστημενος η δευτερη φορα μετα απο καιρο εφυγα λιγο ευχαστησημενος και τωρα η τριτη φορα.Αδυνατισε πολυ φαινονται η φλεβες στα χερια της σε υπερβολικο βαθμο.Παμε στα καλα της υποθεσης,Καλο σωμα πεντακαθαρο ουτε ιχνος τριχας πουθενα κωλοτρυπιδα πεντακαθαρη και την εγλυφα με μανια ψωλη μυροδατη μετρια ουτε για πλακα 22 που γραφει καπου στα 17 πρεπει να ειναι ικανοποιητικο μεγεθος.Παντα ειχαμε καλη χημεια φιλια στο στομα και γενικα gfe,Αυτη τη φορα. με εκνευρισε γιατι πηρα το μισαωρο τον 100 ευρω και μου λεει η εσυ ενεργητικος η εγω οχι και τα δυο, εκει χαλαστηκα γιατι ηθελα και γω να τη πηδηξω αφου ηδη ειχα σπατουλαρει καλα την τρυπα της.Τελικα επελεξα να ειμαι ο παθητικος,στα του αγωνα ηταν λιγο με συνοπτηκες διακικασιες να με κανει να τελειωσω γρηγορα ξεπετα δηλαδη και το καταφερε γιατι ημουν αρκετα καυλωμενος,Συνολικα με το μπανιο πριν και μετα το σεξ πανω απο 20 λεπτα δεν ηταν.Δεν θα ξανα πηγαινα με τιποτα αλλη φορα για το λογο οτι ηταν ξεπετα και δεν τιπησε τα λεφτα που παιρνει για αυτο και δεν την προτεινω νομιζω οτι πλεον εγινε καθαρα επαγγελματιας ενω παλιοτερα το γουσταρε εγβαζε γουστα.Αυτα κυριοι

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
426
Πόντοι
21
Το ξέρω αλλά σχολιάζω το θέμα με ασιατισες δεν υπάρχουνε ελλαδα ακόμα και τώρα
Υπαρχουν και στην Ελλαδα ασιατισες που βγαινουν στην βιζιτα απλως δεν θα τις βρεις σε αγγελιες,ειναι σε κλειστο κυκλο.....εγω ας πουμε πριν καμια εξαετια πηρα μια κινεζα που ομως μου την εκανε πασα ενας αλλος κινεζος...αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να γινει φαση...

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Υπαρχουν και στην Ελλαδα ασιατισες που βγαινουν στην βιζιτα απλως δεν θα τις βρεις σε αγγελιες,ειναι σε κλειστο κυκλο.....εγω ας πουμε πριν καμια εξαετια πηρα μια κινεζα που ομως μου την εκανε πασα ενας αλλος κινεζος...αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να γινει φαση...
Εγώ σου λέω για ladyboy ναι το ξέρω αλλά στην αμερικη που βρήκα αρκετές ηταν ακριβές 150 με 200δολαρια πηδηματάκια και εγχειρισμενες

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
175
Πόντοι
0
https://distintas.net/bia-paiva

Για να μην την πατήσετε. Η πιο άθλια συμπεριφορά που υπάρχει. Με το που πήγα άρχισε να μου ζητάει λεφτά. Μιλάμε ούτε 10 δευτερόλεπτα πέρασαν. Φυσικά έκανα μεταβολη και έφυγα. Τότε άρχισε να βρίζει και να με σπρώχνει. Δεν πάμε καλά....

Gmate

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2024
Like
37
Πόντοι
0
Πώς μπορώ να ψάξω στο thread για προηγούμενα μηνύματα (από άλλους χρήστες); Θέλω να μάθω το κόλπο για να μην ρωτάω τα ίδια και τα ίδια.

I love Shemale

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2024
Κριτικές
2
Like
49
Πόντοι
0
Συναντηση με την Dominique,Ειναι η τριτη φορα, η πρωτη ηταν πριν αρκετα χρονια που εμεινα απολυτα ευχαριστημενος η δευτερη φορα μετα απο καιρο εφυγα λιγο ευχαστησημενος και τωρα η τριτη φορα.Αδυνατισε πολυ φαινονται η φλεβες στα χερια της σε υπερβολικο βαθμο.Παμε στα καλα της υποθεσης,Καλο σωμα πεντακαθαρο ουτε ιχνος τριχας πουθενα κωλοτρυπιδα πεντακαθαρη και την εγλυφα με μανια ψωλη μυροδατη μετρια ουτε για πλακα 22 που γραφει καπου στα 17 πρεπει να ειναι ικανοποιητικο μεγεθος.Παντα ειχαμε καλη χημεια φιλια στο στομα και γενικα gfe,Αυτη τη φορα. με εκνευρισε γιατι πηρα το μισαωρο τον 100 ευρω και μου λεει η εσυ ενεργητικος η εγω οχι και τα δυο, εκει χαλαστηκα γιατι ηθελα και γω να τη πηδηξω αφου ηδη ειχα σπατουλαρει καλα την τρυπα της.Τελικα επελεξα να ειμαι ο παθητικος,στα του αγωνα ηταν λιγο με συνοπτηκες διακικασιες να με κανει να τελειωσω γρηγορα ξεπετα δηλαδη και το καταφερε γιατι ημουν αρκετα καυλωμενος,Συνολικα με το μπανιο πριν και μετα το σεξ πανω απο 20 λεπτα δεν ηταν.Δεν θα ξανα πηγαινα με τιποτα αλλη φορα για το λογο οτι ηταν ξεπετα και δεν τιπησε τα λεφτα που παιρνει για αυτο και δεν την προτεινω νομιζω οτι πλεον εγινε καθαρα επαγγελματιας ενω παλιοτερα το γουσταρε εγβαζε γουστα.Αυτα κυριοι
Εντωμεταξυ ξεχασα να γραψω οτι απο την κακη πιπα που μου εκανε μετα δοντια το κεφαλακι εχει πληγωθει και οταν κατουραω ποναει σχεδον σαν ουρολοίμωξη

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
https://distintas.net/bia-paiva

Για να μην την πατήσετε. Η πιο άθλια συμπεριφορά που υπάρχει. Με το που πήγα άρχισε να μου ζητάει λεφτά. Μιλάμε ούτε 10 δευτερόλεπτα πέρασαν. Φυσικά έκανα μεταβολη και έφυγα. Τότε άρχισε να βρίζει και να με σπρώχνει. Δεν πάμε καλά....
The Bachelor GIF by Alpha TV

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
175
Πόντοι
0
Συμφωνώ απόλυτα. Και σε μένα τα ίδια έκανε. Ολίγον από ξεπέτα...

maskona

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά... καινούριος εδώ...ήθελα να μου πείτε αν έχετε εμπειρία με την Ayamey...Ενδιαφέρομαι και στους δύο ρολους

Συνημμένα

• Screenshot_2024-12-09-17-26-54-855_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-09-17-26-54-855_com.android.chrome.jpg
    329,9 KB · Εμφανίσεις: 17

Gmate

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2024
Like
37
Πόντοι
0

Υπάρχουν απόψεις; Τιμές; Αξίζει κάποια από τις δύο;

I love Shemale

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2024
Κριτικές
2
Like
49
Πόντοι
0
Εντωμεταξυ ξεχασα να γραψω οτι απο την κακη πιπα που μου εκανε μετα δοντια το κεφαλακι εχει πληγωθει και οταν κατουραω ποναει σχεδον σαν ουρολοίμωξη.Περασανε τοσες μερες και ακομη δεν περασε με αλοιφες ειμαι τι σκατα εκανε δε μπορω να καταλαβω

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
175
Πόντοι
0
σε περίπτωση που θες να την τσεκαρεις και στην πράξη έχει μερικά βίντεο απτο onlyfans
Δυνατό! Την είχα περισσότερο για παθητική. Ξέρει κάποιος πως είναι στο ενεργητικό κομμάτι; στο βίντεο το εργαλείο είναι τέρμα κόκαλο. Εντυπωσιακό!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.464
Πόντοι
606

Υπάρχουν απόψεις; Τιμές; Αξίζει κάποια από τις δύο;
η πρωτη ενα 50 πριν τ καλοκαιρι την πρωτη μερα που πατησε τ ποδυ της αθηνα !!!εχω αναφερθει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom