Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.778
Πόντοι
38.177

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
πως φαινεται οταν καποιος εχει χρημα για ξοδεμα :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
έχεις αντίπαλο δέος μαλακά μου! :rockon: :2funny:  :2funny:
αστα να πανε :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: ο φακιρης μπηκε δυναμικα στο σπορ...ΑΛΛΑ.....στερηται εμπειριας :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:που θα παει θα μαθει και αυτος :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:αντε να μπεις και εσυ στο αθλημα :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
αστα να πανε :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: ο φακιρης μπηκε δυναμικα στο σπορ...ΑΛΛΑ.....στερηται εμπειριας :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:που θα παει θα μαθει και αυτος :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:αντε να μπεις και εσυ στο αθλημα :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
με ένα σκινκυ τραβελο πομακο θα ξεκινήσω! :rockon:

Επισκέπτης
Μπορει καποιος να με βοηθησει σοβαρα για να βρ καποιο ξενοδοχειο η ενοικιαζομενο στη θεσς για ναρθω ενα 3ημερο κ να με επισκεπτονται οι αντρες χωρις να ρωτανε τπτ στη ρεσεπσιον κλπ;;;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μπορει καποιος να με βοηθησει σοβαρα για να βρ καποιο ξενοδοχειο η ενοικιαζομενο στη θεσς για ναρθω ενα 3ημερο κ να με επισκεπτονται οι αντρες χωρις να ρωτανε τπτ στη ρεσεπσιον κλπ;;;
ρώτα τον Φακίρη! :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Οποιος μπορει ας με κατατοπισει παρακαλω
κοιταξε τα περισοτερα ξενοδοχεια που ειναι πανω στην εγνατια στις ρεσεψιον συνηθως δεν ρωτανε....αλλα αν εμφανιστουν 3-4 ατομα παρεα ειναι λογικο στην ρεσεψιον να ρωτησουν που πανε :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1

chrstfrs92

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Θα μελετήσω τις προτάσεις σας μάγκες και θα καταληξω κάπου σίγουρα γι αυτό το σκ..
επίσης θα ήθελα αν γίνετε να μου προτείνετε και καμία που να έχει αυταρχικό ή και ποδολογνια?
θέλω να ξεκινήσω δυναμικά γιατί έχω πολλές τρελές και άγριες φαντασιώσεις  :kissass:  :s&m_2:  :lheel:  :pipa1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom