kostas-young-pap
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 166
- Πόντοι
- 280
Καλησπερα φίλοι μου ..νεος ηλικιακα ..αναζητω την πρωτη μου εμπειρια με τρανσ (ενεργητικα και μονο)
Καλησπερα φίλοι μου ..νεος ηλικιακα ..αναζητω την πρωτη μου εμπειρια με τρανσ (ενεργητικα και μονο)
χαχαα απλα ψαχνω λιγη βοήθεια.....Σαν αγγελια μοιαζει αυτο που εγραψες
σχεδον ολες οι τρανς λειτουργουν παθητικα κατι πιο συγκεκριμενο;Καλησπερα φίλοι μου ..νεος ηλικιακα ..αναζητω την πρωτη μου εμπειρια με τρανσ (ενεργητικα και μονο)
σχεδον ολες οι τρανς λειτουργουν παθητικα κατι πιο συγκεκριμενο;
Ποτε θα παρει πρωταθλημα η μπαουγκ???
μπορουμε να εχουμε ελευθερα τη γνωμη μας κυρια μου?tha thela mia pou me xereis thn allh fora ela na mou to peis konta mou tsoutseki mou ;) na dw pws eisai k sy.....
0 valtos fenete agoraki,,,,,;) k ironia ekei pou se perni...μπορουμε να εχουμε ελευθερα τη γνωμη μας κυρια μου?
εγω ουτε επαγγελματιας ειμαι ουτε εκθετω τα καλλη μου σε αγγελιες ψαχνοντας για πελατες...οποτε ειτε με δεις ειτε οχι δεν αλλαζει κατι
ποιος με εβαλε δηλαδη?για πες...0 valtos fenete agoraki,,,,,;) k ironia ekei pou se perni...
Ποτε θα παρει πρωταθλημα η μπαουγκ???
ποιος με εβαλε δηλαδη?για πες...
δεν υπαρχει καμια δοση ειρωνιας...την γνωμη μου λεω
μπορει να γνωριστουμε και να συμπαθησουμε ο ενας τον αλλον
adiaforw n asxolhthw allo mazi sou h me to aggouri ;)
δε γινεται να μιλησα 3 φορες για σενα γιατι εσυ δε βγαινεις σε πιατσα και αρα δε σ'εχω δει καπου αλλου ...εψαξα τωρα πισω μεχρι τη σελιδα 370 και δεν εχω γραψει κατιvlepeis agoraki milas se kapoia pou den einai xthesynh oute vrhka kati etoimo ;)
apla de marese o tropos sou,,einai 3 h fora pou milas gia mena xwris na me xereis kan....oso gia to poia sevale mikre mou ,,,,asthn semena aythn ;)
de einai magkia gluke mou,,,,,,,xerw ti lewελα ρε ελευθερια μην το παιζεισ μαγκια,γιατι μολισ βρεθεισ στη στοα της λαρισασ θα σσε σιγιρυσω οκ.
Δεν αξιζει φραγκο να χαλας τη ζαχαρενια σου για κανεναν,ειδικα με προφιλ που χουν παρελθον στη μανουβρα....φιλια!apla prosexe th lexeis xrisimopiois,,,,de xereis pws mporei na to parei o-h allos-h,,,,,,
oi lexeis ponane perissotero aptis praxeis.......