Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kostas-young-pap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
166
Πόντοι
280
Καλησπερα φίλοι μου ..νεος ηλικιακα ..αναζητω την πρωτη μου εμπειρια με τρανσ (ενεργητικα και μονο)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.167

Συνημμένα

• emoticon.jpg
    emoticon.jpg
    30,3 KB · Εμφανίσεις: 19

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
tha thela mia pou me xereis thn allh fora ela na mou to peis konta mou tsoutseki mou ;) na dw pws eisai k sy.....
μπορουμε να εχουμε ελευθερα τη γνωμη μας κυρια μου?  :dancing:
εγω ουτε επαγγελματιας ειμαι ουτε εκθετω τα καλλη μου σε αγγελιες ψαχνοντας για πελατες...οποτε ειτε με δεις ειτε οχι δεν αλλαζει κατι

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
μπορουμε να εχουμε ελευθερα τη γνωμη μας κυρια μου?  :dancing:
εγω ουτε επαγγελματιας ειμαι ουτε εκθετω τα καλλη μου σε αγγελιες ψαχνοντας για πελατες...οποτε ειτε με δεις ειτε οχι δεν αλλαζει κατι
0 valtos fenete agoraki,,,,,;) k ironia ekei pou se perni...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
vlepeis agoraki milas se kapoia pou den einai xthesynh oute vrhka kati etoimo ;)
apla de marese o tropos sou,,einai 3  h fora pou milas gia mena xwris na me xereis kan....oso gia to poia sevale mikre mou ,,,,asthn semena aythn ;)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ελα ρε ελευθερια μην το παιζεισ μαγκια,γιατι μολισ βρεθεισ στη στοα της λαρισασ θα σσε σιγιρυσω οκ.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
vlepeis agoraki milas se kapoia pou den einai xthesynh oute vrhka kati etoimo ;)
apla de marese o tropos sou,,einai 3  h fora pou milas gia mena xwris na me xereis kan....oso gia to poia sevale mikre mou ,,,,asthn semena aythn ;)
δε γινεται να μιλησα 3 φορες για σενα γιατι εσυ δε βγαινεις σε πιατσα και αρα δε σ'εχω δει καπου αλλου  :think:...εψαξα τωρα πισω μεχρι τη σελιδα 370 και δεν εχω γραψει κατι

δεν εχω ουτε προσωπικες ουτε φιλικες σχεσεις με καμια τρανς ωστε να με βαζει να κατηγορω εσενα γιατι ετσι κι αλλιως δεν κερδιζω τιποτα και ετσι κι αλλιως ειμαι πολυ γνωστος εδω μεσα απο μονος μου,δεν εχω λογο να το κανω...
και αν εννοεις αυτη που καταλαβαινω εχω γραψει πολλα αρνητικα γι'αυτην στο παρελθον και καναμε και πολλους καυγαδες αλλα αυτη τουλαχιστον παραδεχεται οτι ειναι ωραιο να ακουγεται το ονομα της εδω μεσα...φανταζομαι δεν επιδιωκεις κατι τετοιο

δεν ειπα κατι προσβλητικο για σενα,δεν περνας απαρατηρητη σαν τρανς αλλα οπωσδηποτε υπαρχουν πιο θηλυπρεπεις τρανς απο σενα στο προσωπο...αν αυτο σε θιγει τοσο πολυ να πω στον admin να το σβησει το μηνυμα,να σβησουμε και αυτον τον διαλογο και να ειμαστε αγαπημενοι

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εγω για ν με ειλικρινησ την κοπελα δεν την ειδα από κοντα ποτε.στησ φωτο φενεται ωραια παντοσ.αλλα εμαθα από ατομα εδώ λαρισα ότι στη δουλεια της εινε πολύ καλη κ σαν ατομο πολύ καλο παιδι.

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
apla prosexe th lexeis xrisimopiois,,,,de xereis pws mporei na to parei o-h allos-h,,,,,,
oi lexeis ponane perissotero aptis praxeis.......

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Άμα έρθει απο κοντά να σου πεί " Γειά είμαι ο Αλ"  ... θα του κάνεις τα μούτρα κρέας??? Θα έχουμε μονομαχία?  :tickedoff:

Πιστεύω ότι μπορεί να σε κέντρισε η κριτική αλλά θα πρέπει να σκεφτείς ότι για αρχή είσαι επαγγελματίας και δεν νομίζω ότι σε βοηθούν τέτοιες δημοσιεύσεις καθώς επίσης ότι σαν επαγγελματίας που εσύ, είσαι αυτή που "φαίνεται" και όχι ο πελάτης. Σκέψου τι αντίκτυπο θα είχε στην δουλειά σου αν ξεκινούσες να γράφεις για τον κάθε έναν μας που έγραψε κάτι που δεν σου άρεσε και μετά σε κατηγορούσαν ότι δεν έχεις εχεμύθεια - λεπτά θέματα.

Σωστά σου απάντησε ο Αλ ότι κάθε κριτική αποτελεί προσωπική θέση και ο καθένας μας εδώ μέσα ξέρει αν ο Αλ η κάθε Αλ γράφει για να πάρει τα ποσοστά του και σου λέω ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι ο Αλ τέτοιος τύπος.

Τέλος να προσθέσω ότι με ξάφνιασε η απάντηση σου, δεν την περίμενα, μιας και η Ρια που ξέρω είναι καλό παιδί και γενικά easy going χαρακτήρας. Όσο για το πρόσωπο εγώ θα έλεγα ότι δεν είναι όπως το περιγράφει ο Αλ και θα του θυμίσω πως είμαστε λίγο πολύ όλοι μας στα μπουζούκια μετά απο 3-4 ποτά... και γενικά εκείνες τις άγριες ώρες ;)

Λίγα λόγια για τον ΠΑΟΚ !!!!

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
apla prosexe th lexeis xrisimopiois,,,,de xereis pws mporei na to parei o-h allos-h,,,,,,
oi lexeis ponane perissotero aptis praxeis.......
Δεν αξιζει φραγκο να χαλας τη ζαχαρενια σου για κανεναν,ειδικα με προφιλ που χουν παρελθον στη μανουβρα....φιλια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom