Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
που ρε σε ποιο σημειο??

χαχαχα πρεπει να το αγριεψεις λιγο το μουνακι σου σε οσους διαδιδουν τετοιες φημες

νομιζω δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης...

επισης τις τελευταιες νυχτες πετυχαινω συχνα τη Νανσυ την κουκλιτσα στην 26ης
σωπα ρε αλ.. που δεν τιθεται και θεμα συγκρισης
το χεις παρει;
εμενα μου φαινονται ισαξιες
μην σου πω οτι η ιωαννα ειναι πιο θυλικη

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
σωπα ρε αλ.. που δεν τιθεται και θεμα συγκρισης
το χεις παρει;
εμενα μου φαινονται ισαξιες
μην σου πω οτι η ιωαννα ειναι πιο θυλικη
ναι την εχω παρει και θεωρω οτι δε τιθεται θεμα συγκρισης σε εμφανιση και οι φωτογραφιες της δεν ειναι και τοσο ακριβεις σε σχεση με την πραγματικοτητα.Βεβαια ειναι συμπαθεστατο ατομο και ισως καποτε γινει φιρμα τρανς...

Η μονη σοβαρη συγκριση που θα μπορουσε να γινει για τα δεδομενα της Θεσσαλονικης θα ηταν Νανσυ με Νινα κι εκεινο αν ειχανε την ιδια ηλικια διοτι υπαρχει μεγαλη διαφορα.
Σταματησα χθες να πω μια καλησπερα στη Νινα και επαθα πλακα ειναι κουκλαρα...τα του χαρακτηρα της δε θα τα κρινω εγω,στο παρελθον εχουμε συγκρουστει,εχουμε διαφωνησει,τελοσπαντων τη λυσσαμε την παρεξηγηση και δεν υπαρχει λογος να το συνεχισουμε αλλα θεωρω οτι εμφανισιακα δεν παιζεται

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
επισης χθες τη νυχτα στην 26ης σε κιτρινο Atos ηταν μια Σαμανθα πολυ μεγαλης ηλικιας την οποια δεν ειχα ξαναδει ποτε...20 αμαξι και 50 σπιτι ζητουσε αλλα εμφανισιακα μπαζο

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
τρομερη αναλυση ! ! ! ! :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
δεν αναφέρθηκα ουτε σε ονοματα ουτε σε προσωπα χωρια οτι δεν παει το μυαλο σου ουτε καν σε πιον αναφερομαι ! ! ! ! !
εχεις αναφερφει κ παλιοτερα σε 2 κοπελες κ η μια  ειναι αυτη που λες κ τωρα  καθως κ πιο παλια για αλλες τοπ τρανσ...... εφοσον εισαι οπωσ λενε  εμφανισιμη κτλ  καλο θα ταν να κοιτας μονο τη δουλεια σου κ να μη μιλας για αλλους-ες δε σε τιμαει κ δε σε κολακευει καθολου.... κανω καλες αναλυσεις το ξερω λογω πανεπιστημιακου επιπεδου.....

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.183
εχεις αναφερφει κ παλιοτερα σε 2 κοπελες κ η μια  ειναι αυτη που λες κ τωρα  καθως κ πιο παλια για αλλες τοπ τρανσ...... εφοσον εισαι οπωσ λενε  εμφανισιμη κτλ  καλο θα ταν να κοιτας μονο τη δουλεια σου κ να μη μιλας για αλλους-ες δε σσε τιμαει κ δε σε κολακευει καθολου.... κανω καλες αναλθσεις το ξερω λογω πανεπιστημιακου επιπεδου.....
κοπελες δεν εχει στο συγκεκριμενο θεμα !
οσο για το πανεπιστημιακο σου επιπεδο ! το βλεπω !
αντε και σε ανωτερα ! με διδακτορικο ! :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
κοπελες δεν εχει στο συγκεκριμενο θεμα !
οσο για το πανεπιστημιακο σου επιπεδο ! το βλεπω !
αντε και σε ανωτερα ! με διδακτορικο ! :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
εσυ ως τι εισαι εδω? ως κοπελα? να βλεπεις λιγο βαθυτερα κ με λιγακι περισοοτερο σεβασμο καθως κ το δικο σου επιπεδο.....  δεν αφρισα εγω με την καθε ωραια αντικειμενικα τρανσ κ την εκραξα  αλλα εσυ

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.183
εσυ ως τι εισαι εδω? ως κοπελα? να βλεπεις λιγο βαθυτερα κ με λιγακι περισοοτερο σεβασμο καθως κ το δικο σου επιπεδο.....  δεν αφρισα εγω με την καθε ωραια αντικειμενικα τρανσ κ την εκραξα  αλλα εσυ
οχι ως κοπελα παντως !
αν ημουν κοπελα δεν θα μουν εδω μεσα !
μονη σου αφριζεις ! εγω απλος σου απαντω !
το μονο που κατεφερνουμε τωρα ειναι να ανεβαζουμε τα κλικ-νουμερα  στο θεμα και να μας διαφημιζουμε λιγο παραπανω (  :boobies:) !

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
οχι ως κοπελα παντως !
αν ημουν κοπελα δεν θα μουν εδω μεσα !
μονη σου αφριζεις ! εγω απλος σου απαντω !
το μονο που κατεφερνουμε τωρα ειναι να ανεβαζουμε τα κλικ-νουμερα  στο θεμα και να μας διαφημιζουμε λιγο παραπανω (  :boobies:) !
οπως τα λες.... ευγε...
καλο σου βραδυ

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση-τοποθετηση....οι αντρες που πηγαινουν με τρανς ειτε ως ενεργητικοι ειτε ως παθητικοι ειναισυγκεκριμενος αριθμος....οι κρος οι τρανς και οι κοπελες εξ αλλαγης ειναι αρκετες.....θεωρω φυσιολογικο να υπαρχει ανταγωνισμος.....αυτο που με εκνευριζει αφανταστα ειναι το ξεκατινιασμα.....και το θαψιμο...που δυστηχως το βλεπω να συμβαινει σε μεγαλο βαθμο.....ο αντρας που θα παει με μια τρανς ψαχνει συγκεκριμενα πραγματα....ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.....και να περασει καλα.....και ειναι λογικο να εχει καποια στανταρακια και απο εκει και περα να δοκιμαζει....οταν το καταλαβουν αυτο οι φιλες μας οι τρανς τοτε πολλα πραγματα μπορουν να βελτιωθουν :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση-τοποθετηση....οι αντρες που πηγαινουν με τρανς ειτε ως ενεργητικοι ειτε ως παθητικοι ειναισυγκεκριμενος αριθμος....οι κρος οι τρανς και οι κοπελες εξ αλλαγης ειναι αρκετες.....θεωρω φυσιολογικο να υπαρχει ανταγωνισμος.....αυτο που με εκνευριζει αφανταστα ειναι το ξεκατινιασμα.....και το θαψιμο...που δυστηχως το βλεπω να συμβαινει σε μεγαλο βαθμο.....ο αντρας που θα παει με μια τρανς ψαχνει συγκεκριμενα πραγματα....ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.....και να περασει καλα.....και ειναι λογικο να εχει καποια στανταρακια και απο εκει και περα να δοκιμαζει....οταν το καταλαβουν αυτο οι φιλες μας οι τρανς τοτε πολλα πραγματα μπορουν να βελτιωθουν :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

τσαμπα μαλωνετε εγω δεν αλαζω ότι κ να λετε...

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.183

Συνημμένα

• fairytale (640x436).jpg
    fairytale (640x436).jpg
    72,7 KB · Εμφανίσεις: 43

lobardi

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
επειγοντως πρεπει να φυγουμε για σαλονικα :wanker: :wanker:

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
τα γουστα ειναι υποκειμενικα...η ιωαννα ειναι καλη στο ενεργητικο κομματι και πολυ καλη στο αυταρχικο....ειναι και καλη στο παθητικο...η νινα ειναι κυριως του παθητικου.....απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου υποκειμενικου η εμφανιση..
μια φορά έχω πάει με Ιωάννα και δεν πέρασα καλά ...αλλά το να βλέπεις μια πολύ ωραία τρανς με τόσο μεγάλο εργαλείο σε εξιτάρει... :rockon: :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μονιμως οσοι ψαχνετε και ρωτατε κανετε το ιδιο λαθος....καταρχας εισαι ενεργητικος η παθητικος;;;;;;;;;;;;;;;;;; πρωτη φορα εχεις θα δοκομασεις η ειχεις και αλλες εμπειριες;ποσα λεφτα διαθετεις;;;;;; θελεις να ερθει στο σπιτι σου η σε δικο της χωρο;;;;και οι τεσσερις ειναι καλες μετα συν και τα πλην...

150807

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω για το ενδιαφερον
απ οτι ξερω ολες κυμαινονται στα 50 ευρω για το αν εχω ξαναδοκιμασει οχι ειναι η πρωτη φορα
οσο για το χωρο νομιζω οτι ολες δεχονται στον δικο τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom