Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
Σιγά ρε άγριε , μία πληροφορία ζητήσαμε τι σε πείραξε ρωταω για την θυληκοτητα της συγκεκριμένης και μερικοι ειναι προθυμοι ως ειθισται σε φορουμ να απαντησουν δεν καταλαβα εσυ μετρας ποσες φορες απανταει καποιος τι να πωωωωωωωωωω
Άγιος δεν είμαι αδελφέ, ούτε και έχω διάθεση για αντιπαράθεση. Αλλά το να ρωτάς για μία κοπέλα μόνο διαρκώ καταντάει λίγο κουραστικό. Τα πολλά επαναλαμβανόμενα μηνύματα σκεπάζουν τις πραγματικές πληροφορίες. Ας μη γεμίζουμε τις σελίδες των θεμάτων με άχρηστα μηνύματα.

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
μαγκες μου αυτη εδω  κυκλοφορει επι της γιαννιτσων με ενα κοκκινο fiataki και τη πεφτει κοντα στο fever. συνηθως εχει μεσα και μια ξανθια η οποια δε μπορω να καταλαβω αν ειναι γυναικα η τρανς? περναει απο το μυαλο μ οτι ειναι αυτη. αν γνωριζει καποιος ας πει γτ τη φαιη θελω να τη δοκιμασω

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
μαγκες μου αυτη εδω  κυκλοφορει επι της γιαννιτσων με ενα κοκκινο fiataki και τη πεφτει κοντα στο fever. συνηθως εχει μεσα και μια ξανθια η οποια δε μπορω να καταλαβω αν ειναι γυναικα η τρανς? περναει απο το μυαλο μ οτι ειναι αυτη. αν γνωριζει καποιος ας πει γτ τη φαιη θελω να τη δοκιμασω

που πας ρε μουτρο??

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
η ξανθια ειναι γυναικα ... .... ελπιζω να μην σε στεναχωρησα :rockon: :rockon: :rockon:

georgethes

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0

Φίλε μου πριν η τύπισσα που λες είναι γυναίκα. Σταμάτησα προχθές και μου είπε ότι τη λένε Εύα και θέλει 30Ε για πίπα και γαμήσι στο αυτοκίνητο και πως κάνει και τρίο με αυτή που απεικονίζεται στο πρώτο σου limk και η οποία καθόταν στο καπό ενός κόκκινου Fiat. Η Εύα που αναφέρω εγώ είχε κοντό ξανθό μαλλί δύο μεγάλους χρυσαφί κρίκους στα αυτιά της και ήταν ντυμένη στα μαύρα, μαύρο παντελόνι και πανοφώρι, Πρέπει να έχει κι αυτή ένα κοκκινo Fiat.
Τελικά την πήρα στο αμάξι κι έκανα ένα από τα πιο άχρηστα γαμήσια ever!  

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
Φίλε μου πριν η τύπισσα που λες είναι γυναίκα. Σταμάτησα προχθές και μου είπε ότι τη λένε Εύα και θέλει 30Ε για πίπα και γαμήσι στο αυτοκίνητο και πως κάνει και τρίο με αυτή που απεικονίζεται στο πρώτο σου limk και η οποία καθόταν στο καπό ενός κόκκινου Fiat. Η Εύα που αναφέρω εγώ είχε κοντό ξανθό μαλλί δύο μεγάλους χρυσαφί κρίκους στα αυτιά της και ήταν ντυμένη στα μαύρα, μαύρο παντελόνι και πανοφώρι, Πρέπει να έχει κι αυτή ένα κοκκινo Fiat.
Τελικά την πήρα στο αμάξι κι έκανα ένα από τα πιο άχρηστα γαμήσια ever!  
ΧΑΧΑ  :rockon: :rockon:
ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ! 5
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΈΒΓΑΙΝΕ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ  ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ BMV ΞΑΝΘΙΑ ΠΑΝΤΑ -  ΚΟΝΤΟ ΜΑΛΛΙ ΠΑΝΤΑ  -  ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ ΠΑΝΤΑ - ΚΑΙ ΚΡΙΚΟΥΣ ΠΑΝΤΑ

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
ΧΑΧΑ  :rockon: :rockon:
ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ! 5
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΈΒΓΑΙΝΕ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ  ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ BMV ΞΑΝΘΙΑ ΠΑΝΤΑ -  ΚΟΝΤΟ ΜΑΛΛΙ ΠΑΝΤΑ  -  ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ ΠΑΝΤΑ - ΚΑΙ ΚΡΙΚΟΥΣ ΠΑΝΤΑ
σε λιγο θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε....που εισαι ρε αλεφαντεεεεεε :grin: :grin: :grin: :grin:
η ξανθια ειναι παλια τρανς...και ειχε σταματησει για καποια χρονια αλλα επανηλθε...εβγαινε 26ης με ηλεκτρα μαζι...τις ειχα παρει παρτουζα πριν 5-6χρ

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
o v e l i s t.gr/ad.php?adId=259721-6&cityId=16&subcatId=69

παιδιά έχουμε...πληροφόρίες...???

φαίνεται πολύ όμορφη...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
o v e l i s t.gr/ad.php?adId=259721-6&cityId=16&subcatId=69

παιδιά έχουμε...πληροφόρίες...???

φαίνεται πολύ όμορφη...
Μια σταθερή αξία της πόλης μας (60,00€ ΜΟΝΟ στο σπίτι) αλλά στην περίπτωση της ισχύει το ότι δίνεις αυτό παίρνεις. Βέβαια με το ύψος της και της ποδάρες της δεν προσφέρετε για αυτοκίνητο και φυσικά δεν θα το απολαύσεις το ίδιο  :knockinb:.
Απο της καλές παρουσίες της πόλης μας   :fuck1: :fuck1: με σώμα όπως το βλέπεις (γυμνασμένο) και με   :tits2:, βέβαια αυτό που αξίζει είναι το χαμόγελο και ότι μπορείς να ανταλλάξεις 2 κουβέντες. Το γουστάρει το άθλημα και πιστεύω ότι αξίζει. Απο της αγαπημένες στάσεις bareback δηλαδή τ'ανάσκελα :) με τα πόδια ψηλά αλλά γενικά δεν θα σου χαλάσει χατίρι σε όποια στάση και να της πεις.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
σε λιγο θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε....που εισαι ρε αλεφαντεεεεεε :grin: :grin: :grin: :grin:
η ξανθια ειναι παλια τρανς...και ειχε σταματησει για καποια χρονια αλλα επανηλθε...εβγαινε 26ης με ηλεκτρα μαζι...τις ειχα παρει παρτουζα πριν 5-6χρ
Δεν νομίζω να αναφέρεται στην Φαίη...

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Μια σταθερή αξία της πόλης μας (60,00€ ΜΟΝΟ στο σπίτι) αλλά στην περίπτωση της ισχύει το ότι δίνεις αυτό παίρνεις. Βέβαια με το ύψος της και της ποδάρες της δεν προσφέρετε για αυτοκίνητο και φυσικά δεν θα το απολαύσεις το ίδιο  :knockinb:.
Απο της καλές παρουσίες της πόλης μας   :fuck1: :fuck1: με σώμα όπως το βλέπεις (γυμνασμένο) και με   :tits2:, βέβαια αυτό που αξίζει είναι το χαμόγελο και ότι μπορείς να ανταλλάξεις 2 κουβέντες. Το γουστάρει το άθλημα και πιστεύω ότι αξίζει. Απο της αγαπημένες στάσεις bareback δηλαδή τ'ανάσκελα :) με τα πόδια ψηλά αλλά γενικά δεν θα σου χαλάσει χατίρι σε όποια στάση και να της πεις.

thanx!

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Μια σταθερή αξία της πόλης μας (60,00€ ΜΟΝΟ στο σπίτι) αλλά στην περίπτωση της ισχύει το ότι δίνεις αυτό παίρνεις. Βέβαια με το ύψος της και της ποδάρες της δεν προσφέρετε για αυτοκίνητο και φυσικά δεν θα το απολαύσεις το ίδιο  :knockinb:.
Απο της καλές παρουσίες της πόλης μας  :fuck1: :fuck1: με σώμα όπως το βλέπεις (γυμνασμένο) και με  :tits2:, βέβαια αυτό που αξίζει είναι το χαμόγελο και ότι μπορείς να ανταλλάξεις 2 κουβέντες. Το γουστάρει το άθλημα και πιστεύω ότι αξίζει. Απο της αγαπημένες στάσεις bareback δηλαδή τ'ανάσκελα :) με τα πόδια ψηλά αλλά γενικά δεν θα σου χαλάσει χατίρι σε όποια στάση και να της πεις.

φιλε σορρυ που επεμβαινω στο θεμα της Θεσσαλονικης
αλλα bareback σημαινει χωρις καποτα (κατα κυριως λογο σεξ)
μαλλον κατι αλλο ηθελες να γραψεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom