peter ellison
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 129
- Πόντοι
- 1
Επειδη ποτε δεν εχω αντιπαρατεθει με κανενα στο site εχω να πω τα εξης και το κοβω. Ο επαγγελματισμός σε ολες τις σχέσεις ακομα και στην πουτανιά χαρακτηρίζεται απο καθαρη σχεση τι παρεχεις τι πληρώνω. Πόσες φορές στο site αυτό εχουμε διαμαρτυρηθει για υπηρεσίες που ενω ηταν υπεσχημένες ποτε δεν αποδόθηκαν ενω πληρώθηκαν. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του επαγγελματισμού και αυτό ειδικά στην πουτανιά ειναι η εχεμυθεια, πληστάκις εχουμε κραξει ¨επαγγελματίες¨που προβαλουν ως δικαιολογία "ξερω ποιός εισαι, ξερω τα αυτοκίνητά σας τι θέλετε απο εμάς στο κρεββατι" κλπ γιατι δεν δέχονται την αρνητική, υποκειμενικη πάντα, αξιολογηση. Δηλαδη ολοι πρεπει να είναι ευχαριστημένοι και οσοι δεν ειναι πρεπει να διωκονται ή να απειλουνται οταν λένε την αποψή τους επειδη αυτο μπορει να κανει κακο στην δουλειά. Το έχω πει και παλαιότερα οι επαγγελαμτίες προσπαθούν να πουλήσουν βγαζοντας την πραμάτια τους στην φορα αλλος βγάζει τα μπρικια του αλλος τα αυτοκινητά του αλλος τα βιζιά του και τον κώλο του ο σκοπος ειναι κοινός η προσέλκηση του πελάτη. Η δική μας θέση ως καταναλωτές ειναι η ενημέρωση του κοινου για το προιόν. Αρνητικές και θετικές γνωμες βοηθουν τον τελικό καταναλωτη να ξοδεψει σωστά. Οι δικαολογίες για το σκαρτο προιόν παντα θα υπαρχουν "βρωμουσε, ήταν παχύς, ήταν gay, πολυ τριχωτός κλπ αυτό που μετραει και θα μετραει πάντα ειναι η δυναμη της αποψης ωστε την επομενη φορά ο επαγγελματίας να βαλει στο ταμπελάκι του: εξαιρουνται οι παχύσαρκοι, οι bisexual, οι τριχωτοι, οι κουνιστοι και ετσι αυτός που ανηκει στην κατηγορία που εξαιρειται να μην ξοδευται. Όλα τα άλλα είναι μαλακίες. Τα πάντα συμβαινουν αφου πληρώσουμε. Οσο για το αν ξερεις το αυτοκινητο μου σσσσσσσσσσσσσσσ εισαι επαγγελματίας.
[/quoteΣυγχαρητήρια συναγωνιστή.Ωραία και ψύχραιμη τοποθέτηση.