John_Holmes
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
να συμπεράνουμε λοιπόν οτί εσύ είσαι η ιζαμπέλα και μπήκες να αυτοδιαφημιστείς
ΟΧΙ δεν ειμαι η izabella,αμαν πια ολα τα παρεξηγειται,απλα μετα απο διαλειμα 3 ετων θελω να την ξαναβρω........γμτ μου τοσο κακο ειναι??να συμπεράνουμε λοιπόν οτί εσύ είσαι η ιζαμπέλα και μπήκες να αυτοδιαφημιστείς
Γεια σου ρε χρησταρα με τα ρεπορταζ σου,μας καβλωσες
Φιλε μου zinentin ο σκοπος ολων των θρεντ πιστεύω ειναι να καυλωνουμε και να εχουμε σωστη ροη πληροφοριών. προσπαθω οσο μπορω καλυτερα να συμβάλω και εγω . Το μονο που δεν κανω ειναι να γραφω κριτηκες. για 2 λογους. πρωτος βαριεμαι να γραφω γιατι παντα ειμαι πολυ αναλυτικος. και δευτερον θα μου την μπει κανενας ανωμαλοξεφτυλοψυχομαλακομπουκωμενος και θα τα παρω . βλεπεις εμεις οι ανωμαλοι που γαμαμε τραβελια και μας γαμανε δεν ειμαστε νορμαλ ατομα και αρα ειμαστε εκτος λογικης για τους μαλακες τους γαμιαδες και τους και καλα στρέιτ που μπαινουν σε ενα θρεντ που δεν ειναι του γουστου τους. τελος παντων . οσο μπορω θα βαζω και εγω ενα λυθαρακι μικρο στην οποια ενημερωση μπορω να προσφερω .να σαι καλα και να περμας ακομα καλυτερα
ενα να θυμασαι..οταν θελεις να μαθεις ποιος ειναι ο αλλος ζητα του να σου πει τη γνωμη του για σενα ;) ;) ;)Ευχαριστω πολυ κουκλαρα μου για την συμπαρασταση στα γραφόμενά μου . πιστευω πως λεω το σωστο και πρατω σωστα. εδω μεσα εχουμε δει και διαβασει την καθε μαλακια ολων αυτων που δεν τον παιρνουν απο πισω γιατι και καλα ειναι αντρες (ο θεος να τους πει ετσι)αλλα βολτάρουν μεσα σε θρεντ που εχει να κανει με κρυφα πουστρακια σαν εμας(οπως μας λενε οι και καλα αντρες) και με τραβεστι . συνεπως μαλλον τον παιρνουν και αυτοι απο πισω αλλα δεν το μαρτυρανε μην το μαθει η κενωνια η αδικη .... Εγω ειμαι bisexual τυπος τον παιρνω και τον δινω που λενε και στο χωριο . θα μπορουσα να καθησω και να γραψω πολλα και να ερθω σε αντιπαραθεση με ολους αυτους τους γελοιους. αλλα μπα. δεν μπαινω στην λογικη τους
ενα να θυμασαι..οταν θελεις να μαθεις ποιος ειναι ο αλλος ζητα του να σου πει τη γνωμη του για σενα ;) ;) ;)
Για το μωρό τι ξέρουμε;
Χρησταρα μου εχεις δικιο φιλε...ομως γραφουμε στα παπαρια μας οριζοντιως και καθετως ολους αυτους που ασχολουνται με την σεξουαλικοτητα του καθε ατομου με αρνητικα σχολια ποικιλοτροπος...Εγω ειμαι καινουργιος σχετικα στο καναλι αυτο...και πρεπει να σου πω οτι μεσα απο τα θρεντ εκτος απο τα σεξουαλικα μας... ανακαλυπτεις και καποιους οι οποιοι εχουν καποιο ανωτερο επιπεδο νοημοσυνης...και επειδη εμενα μου αρεσουν οι εξυπνοι ανθρωποι...νομιζω οτι εισαι σε αυτην την κατηγορια και συν μια ευγενικη παρουσια...οποτε να συνεχισεις να γραφεις, οποτε μπορεις, με τον δικος σου τροπο...και επειδη ειμαστε και του σαλονιου αλλα και του λιμανιου...για τους ανωμαλοξεφτυλοψυχομαλακομπουκωμενους...Για χαρανταν και τα κουκια μπαγλαν!!!Φιλε μου zinentin ο σκοπος ολων των θρεντ πιστεύω ειναι να καυλωνουμε και να εχουμε σωστη ροη πληροφοριών. προσπαθω οσο μπορω καλυτερα να συμβάλω και εγω . Το μονο που δεν κανω ειναι να γραφω κριτηκες. για 2 λογους. πρωτος βαριεμαι να γραφω γιατι παντα ειμαι πολυ αναλυτικος. και δευτερον θα μου την μπει κανενας ανωμαλοξεφτυλοψυχομαλακομπουκωμενος και θα τα παρω . βλεπεις εμεις οι ανωμαλοι που γαμαμε τραβελια και μας γαμανε δεν ειμαστε νορμαλ ατομα και αρα ειμαστε εκτος λογικης για τους μαλακες τους γαμιαδες και τους και καλα στρέιτ που μπαινουν σε ενα θρεντ που δεν ειναι του γουστου τους. τελος παντων . οσο μπορω θα βαζω και εγω ενα λυθαρακι μικρο στην οποια ενημερωση μπορω να προσφερω .να σαι καλα και να περμας ακομα καλυτερα
Γεια σας παιδες , υπαρχει κατι δυνατο απο θεσσαλονικη που να ειναι καλη στο ενεργητικο κομματι?
Ο Χρηστάρας είναι σπαθί και ωραίος!!!
Χρησταρα μου εχεις δικιο φιλε...ομως γραφουμε στα παπαρια μας οριζοντιως και καθετως ολους αυτους που ασχολουνται με την σεξουαλικοτητα του καθε ατομου με αρνητικα σχολια ποικιλοτροπος...Εγω ειμαι καινουργιος σχετικα στο καναλι αυτο...και πρεπει να σου πω οτι μεσα απο τα θρεντ εκτος απο τα σεξουαλικα μας... ανακαλυπτεις και καποιους οι οποιοι εχουν καποιο ανωτερο επιπεδο νοημοσυνης...και επειδη εμενα μου αρεσουν οι εξυπνοι ανθρωποι...νομιζω οτι εισαι σε αυτην την κατηγορια και συν μια ευγενικη παρουσια...οποτε να συνεχισεις να γραφεις, οποτε μπορεις, με τον δικος σου τροπο...και επειδη ειμαστε και του σαλονιου αλλα και του λιμανιου...για τους ανωμαλοξεφτυλοψυχομαλακομπουκωμενους...Για χαρανταν και τα κουκια μπαγλαν!!!
ενα να θυμασαι..οταν θελεις να μαθεις ποιος ειναι ο αλλος ζητα του να σου πει τη γνωμη του για σενα ;) ;) ;)