Πωπω χάλασε η μέρα μου![]()
![]()
![]()
Έτσι είναι χωρίς photoshop?
Θες να δοκιμάσεις τον δρακουμελ;
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Έλα, δες την θετική πλευρά. Γλύτωσες χρήματαΠωπω χάλασε η μέρα μου
thecleverone
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 254
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα Βάτραχε , μπορείς να δώσεις καμια λεπτομέρεια παραπάνω ; Φιλιά δίνει ; Ο πουτσος της σηκώνεται ;προσφατη συναντιση δεν τρελαθηκα ολα πηγαν καλα παντως απο τ πλευρα της![]()
Θεσσαλονίκη ......100 % 100 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ........6946593582 ....
Τωρα Θεσσαλονίκη ......Ελληνοκαναδέζα, τρανς κοριτσι και βρισκομαι Θεσσαλονίκη Eνα κοριτσι με πλουσια και καυτη φαντασια με εξακριβωμένη την μοναδικοτητα στο ειδος της για ενεργοπαθητικο παιχνιδι .. ,Εχεις να κανεις με ενα ειλικρινα ,πεντακαθαρο και απαλο δερμα,προσεγμενο απο μεταξι ..... Σαφος...kanesex.com
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.993
- Πόντοι
- 606
μουτρο αστο καλητερα καποτε μπορει πλεων οχι με τ καμια ....
Έχει δοκιμάσει κανείς τη συγκεκριμένη;
kanesex.com

SAMIRA ENERGTK TRANS ELA NA SE SKSO TORA MHN TO XANS
Καλησπέρα αγοράκια μου με λένε Σαμίρα είμαι 23 χρονών Έχω χώρο στο κέντρο εννοείται είμαι ενεργό παθητικήα μια μικρή καυλιάρα όπως βλέπεις τις φωτογραφίες μου εννοείται αληθινές φωτογραφίες χωρίς Photoshop αν θέλεις να ξεχαστείς λίγη ώρα από τα προβλήματα σου τώρα κάλεσε με διαθέσιμη 24 h έλα να...

Έχει δοκιμάσει κανείς τη συγκεκριμένη;
![]()
SAMIRA ENERGTK TRANS ELA NA SE SKSO TORA MHN TO XANS
Καλησπέρα αγοράκια μου με λένε Σαμίρα είμαι 23 χρονών Έχω χώρο στο κέντρο εννοείται είμαι ενεργό παθητικήα μια μικρή καυλιάρα όπως βλέπεις τις φωτογραφίες μου εννοείται αληθινές φωτογραφίες χωρίς Photoshop αν θέλεις να ξεχαστείς λίγη ώρα από τα προβλήματα σου τώρα κάλεσε με διαθέσιμη 24 h έλα να...kanesex.com
ΝαυάγιαΚαλησπέρα Βάτραχε , μπορείς να δώσεις καμια λεπτομέρεια παραπάνω ; Φιλιά δίνει ; Ο πουτσος της σηκώνεται ;
younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 822
- Πόντοι
- 81
Γνωρίζει κανείς τπτ για Ale? Πρέπει να έχει έρθει αρκετές φορές Θεσσαλονίκη
Νέος εγγεγραμμένος και πολύ μικρή εμπειρία σε σχέση με τους μύστες εδώ, αλλά παρακολουθώ το σάϊτ κάποιο καιρό. Πολύ σύντομα, οι εντυπώσεις μετά από επίσκεψη σήμερα είναι εξαιρετικές.Γνωρίζει κανείς τπτ για Ale? Πρέπει να έχει έρθει αρκετές φορές Θεσσαλονίκη
Χώρος πολύ καθαρός, κοντά στην Αγ. Σοφία. Πάρα πολύ καλά αγγλικά, οπότε η συνεννόηση εύκολη (αν και διακοπτόμενη.. πρέπει να ξεσκίστηκε στην δουλειά σήμερα.. :-) )
Ψηλή, εντυπωσιακή εμφάνιση. Κορμί-λαμπάδα, πεταχτός κώλος. Χαμόγελο που σε κάνει να νιώσεις άνετα από το πρώτο λεπτό. Εργαλείο μικρό (το λέει ότι είναι μόνο παθητική). Φιλί με γλώσσα και πολύ καλή -βαθειά- πίπα. Θα μπορούσα να χύσω μόνο με την πίπα αλλά κρατήθηκα. Στήσιμο στα τέσσερα, καυλωτικά βογγητά. Γενικά, δείχνει ότι θέλει να σε ευχαριστήσει.
Σαν τηλεγράφημα με λέξεις-κλειδιά φαίνεται, αλλά θα επανέλθω με κριτική όταν επιστρέψει το status του νέου.. :-)
Θα ξαναπήγαινα χαλλλαρά.. :-)
ΥΓ. Σε γενικότερο στήσιμο -όχι εμφάνιση, αλλά θηλυκότητα/επικοινωνία- θύμισε Lindsay Love.
Γενικά όπως τα λέει ο μύστης πιο πάνω. Έχουν γράψειι αρκετοί , καλά λόγια για αυτήν.Γνωρίζει κανείς τπτ για Ale? Πρέπει να έχει έρθει αρκετές φορές Θεσσαλονίκη
younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 822
- Πόντοι
- 81
Ωραίος, ευχαριστώ πολύ. Μια διευκρίνιση, βυζι δεν έχει καθόλου;Νέος εγγεγραμμένος και πολύ μικρή εμπειρία σε σχέση με τους μύστες εδώ, αλλά παρακολουθώ το σάϊτ κάποιο καιρό. Πολύ σύντομα, οι εντυπώσεις μετά από επίσκεψη σήμερα είναι εξαιρετικές.
Χώρος πολύ καθαρός, κοντά στην Αγ. Σοφία. Πάρα πολύ καλά αγγλικά, οπότε η συνεννόηση εύκολη (αν και διακοπτόμενη.. πρέπει να ξεσκίστηκε στην δουλειά σήμερα.. :-) )
Ψηλή, εντυπωσιακή εμφάνιση. Κορμί-λαμπάδα, πεταχτός κώλος. Χαμόγελο που σε κάνει να νιώσεις άνετα από το πρώτο λεπτό. Εργαλείο μικρό (το λέει ότι είναι μόνο παθητική). Φιλί με γλώσσα και πολύ καλή -βαθειά- πίπα. Θα μπορούσα να χύσω μόνο με την πίπα αλλά κρατήθηκα. Στήσιμο στα τέσσερα, καυλωτικά βογγητά. Γενικά, δείχνει ότι θέλει να σε ευχαριστήσει.
Σαν τηλεγράφημα με λέξεις-κλειδιά φαίνεται, αλλά θα επανέλθω με κριτική όταν επιστρέψει το status του νέου.. :-)
Θα ξαναπήγαινα χαλλλαρά.. :-)
ΥΓ. Σε γενικότερο στήσιμο -όχι εμφάνιση, αλλά θηλυκότητα/επικοινωνία- θύμισε Lindsay Love.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που ρε φίλε και δεν είδα τίποτα… τόσο τυφλός πια!Γενικά όπως τα λέει ο μύστης πιο πάνω. Έχουν γράψειι αρκετοί , καλά λόγια για αυτήν.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.691
- Πόντοι
- 266
Αυτό το μωρό είναι στα μέρη μας
Γνωστή από τα σόσιαλ
Έχει κανείς άποψη??
Γνωστή από τα σόσιαλ
Έχει κανείς άποψη??
Παρακαλώ. Σωστά, δεν έχει βυζί.. Ο κώλος όμως, σε αποζημιώνει.Ωραίος, ευχαριστώ πολύ. Μια διευκρίνιση, βυζι δεν έχει καθόλου;
Σπέσιαλ το μωρό. Πήγα 3 φορές σε μια εβδομάδα.αν ψάχνετε παθητική είναι ότι πρέπει. Μονο μείον δεν έχει στήθος.Γνωρίζει κανείς τπτ για Ale? Πρέπει να έχει έρθει αρκετές φορές Θεσσαλονίκη
Μόλις τώρα που έκανα αναζητηση “Ale” στους πίνακες Trans , μου πέταξε όλα τα σχόλια για αυτήνΩραίος, ευχαριστώ πολύ. Μια διευκρίνιση, βυζι δεν έχει καθόλου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που ρε φίλε και δεν είδα τίποτα… τόσο τυφλός πια!
Από βυζι δεν έχει τίποτα όπως γράφουνΜόλις τώρα που έκανα αναζητηση “Ale” στους πίνακες Trans , μου πέταξε όλα τα σχόλια για αυτήν
καλησπέρα σε όλους, δοκίμασα κι εγω την Ale, είναι πανέμορφη, πολύ θηλυκή. Πίπα καλή, αλλά δεν θα πω ότι έπαθα την πλάκα της ζωής μου, σε αντίθεση με τη θέα στα 4!
Πολύ ευγενική, χαμογελαστή, συζητήσιμη... πραγματικά αν θέλει να βρει κάποιος ενα μείον είναι το στήθος, το οποίο όμως με όλα τα προηγούμενα δεν σε απασχολεί καν...
Πολύ ευγενική, χαμογελαστή, συζητήσιμη... πραγματικά αν θέλει να βρει κάποιος ενα μείον είναι το στήθος, το οποίο όμως με όλα τα προηγούμενα δεν σε απασχολεί καν...
younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 822
- Πόντοι
- 81
δεν γνωρίζω να το κάνω.. δώσε τα φώτα σουΜόλις τώρα που έκανα αναζητηση “Ale” στους πίνακες Trans , μου πέταξε όλα τα σχόλια για αυτήν
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 121
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 170
- Εμφανίσεις