Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

marina_kavliara_cd

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2023
Like
379
Πόντοι
20
IMG20240805224108.jpg

crossakigr21

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Επειδή δεν υπάρχουν καρτέλες λεω να γραψω εδω την κρητική μου... εχω κανονίσει duo με vanessa και μια φιλη της σε χωρο μου, εχω στειλει για επιβεβαίωση το προηγούμενο βράδυ ολα ok... την αλλη μερα άφαντη ενω ηταν ενεργή στο viber, δεν διαβαζε μηνύματα, δεν σηκωνε τηλέφωνο και μετα ηταν κλειστο... εχω ακουσει για πιστόλι απο πελάτη σε επαγγελματία αλλα απο επαγγελματία σε πελάτη πρωτόγνωρο...
οποτε περνω καπακι την nina ή lana (οπως εχει την αγγελία της), σε μια ωριτσα ηταν σε μενα, μικροκαμωμενη ηταν και αυτο με ξενερωσε λιγο αλλα σε καλυπτει σε ολα τα αλλα. Πολυ ευγενική κοπέλα, αν και εχει αρχίσει ορμόνες οπως μου ειπε κατι δεν κανει καλα γιατι πιο πολυ cross είναι παρα τρανς, εργαλείο και αρχιδια τεράστια που μπορούσα να φαω ολο τον χρόνο στο να την γλυφω, αποτριχωμενη σωστα ωστε απολαυσα το deepthroat και το rimming που της εκανα... μετα με πηρε στα 4 που εδωσε πολυ πονο πρέπει να με ακουσε ολη η οικοδομή οσπου αρχισε να ποναει η κοιλιά μου και αλλαξαμε σταση, την καβαλησα εγω και εκει ειχα και το πρωτο μου sissygasm... ηταν μια απιθανη εμπειρία!!! Κοστος 130€ στον χωρο μου
Για τη Βανέσα δεν θα πω κατι, απλα απαράδεκτη, πες οτι κατι σου ετυχε δεν ειναι κακο δεν θα σε φαμε...

JustCuriou$

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
92
Πόντοι
0
Επειδή δεν υπάρχουν καρτέλες λεω να γραψω εδω την κρητική μου... εχω κανονίσει duo με vanessa και μια φιλη της σε χωρο μου, εχω στειλει για επιβεβαίωση το προηγούμενο βράδυ ολα ok... την αλλη μερα άφαντη ενω ηταν ενεργή στο viber, δεν διαβαζε μηνύματα, δεν σηκωνε τηλέφωνο και μετα ηταν κλειστο... εχω ακουσει για πιστόλι απο πελάτη σε επαγγελματία αλλα απο επαγγελματία σε πελάτη πρωτόγνωρο...
οποτε περνω καπακι την nina ή lana (οπως εχει την αγγελία της), σε μια ωριτσα ηταν σε μενα, μικροκαμωμενη ηταν και αυτο με ξενερωσε λιγο αλλα σε καλυπτει σε ολα τα αλλα. Πολυ ευγενική κοπέλα, αν και εχει αρχίσει ορμόνες οπως μου ειπε κατι δεν κανει καλα γιατι πιο πολυ cross είναι παρα τρανς, εργαλείο και αρχιδια τεράστια που μπορούσα να φαω ολο τον χρόνο στο να την γλυφω, αποτριχωμενη σωστα ωστε απολαυσα το deepthroat και το rimming που της εκανα... μετα με πηρε στα 4 που εδωσε πολυ πονο πρέπει να με ακουσε ολη η οικοδομή οσπου αρχισε να ποναει η κοιλιά μου και αλλαξαμε σταση, την καβαλησα εγω και εκει ειχα και το πρωτο μου sissygasm... ηταν μια απιθανη εμπειρία!!! Κοστος 130€ στον χωρο μου
Για τη Βανέσα δεν θα πω κατι, απλα απαράδεκτη, πες οτι κατι σου ετυχε δεν ειναι κακο δεν θα σε φαμε...
Αδερφέ δεν στέλνεις και κάνα προφίλ να βλέπουμε για ποιες αναφέρεσαι;

crossakigr21

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0

Η πρώτη είναι η απαράδεκτη που ποτε δεν ηρθε στο ραντεβού και δεν σηκώνε τηλέφωνα μετα και η δεύτερη ειναι της περιγραφής

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.378
Πόντοι
446

Η πρώτη είναι η απαράδεκτη που ποτε δεν ηρθε στο ραντεβού και δεν σηκώνε τηλέφωνα μετα και η δεύτερη ειναι της περιγραφής
Στα 130 λόγω outcall να υποθέσω; Να υποθέσω επίσης πως δεν έχυσε, ειδάλλως 130 outcall *και* χύσιμο καλά σου ήλθε μάλλον ("καλά" κρίνοντας απ' το πού έχουν φτάσει οι τιμές).

Nearos1988

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους
Γι αυτό το αστέρι γνωρίζει κάποιος ?

Gmate

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2024
Like
69
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους
Γι αυτό το αστέρι γνωρίζει κάποιος ?
Καλή επιλογή, καθαρή, να πας.

Gxs1982

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2025
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
0

Έχει πάει κανείς, έχουμε πληροφορίες;

crossakigr21

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Στα 130 λόγω outcall να υποθέσω; Να υποθέσω επίσης πως δεν έχυσε, ειδάλλως 130 outcall *και* χύσιμο καλά σου ήλθε μάλλον ("καλά" κρίνοντας απ' το πού έχουν φτάσει οι τιμές).
Δεν εχυσε γιατι εχυσα πρωτα και το κόψαμε μετα αλλιως θα εχυνε κανονικά

Thesspostorgasm

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Like
2
Πόντοι
0

Εχει δοκιμασει κανεις??

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
515
Πόντοι
86

Εχει δοκιμασει κανεις??
πηγα και εφυγα,τι να σου πω ,μου φανηκε αλοκοτη,καμια αρμονια,σιγουρα δεν ειναι ετσι οπως τα γραφει

Sakis kauleros

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
0
Γκαρτασια αν πάει κάποιος Jessica ketlen να μας ενημερώσει και εμάς τους Αθηναίους που θα την έχουμε την άλλη εβδομάδα..

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom