Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους!!!
Εχει δοκιμασει καποιος την βιβιαν;;
Ενδιαφερομαι για παθητικη τρανς

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
752
Πόντοι
81
Καλησπερα σε ολους!!!
Εχει δοκιμασει καποιος την βιβιαν;;
Ενδιαφερομαι για παθητικη τρανς
Φιλε ενημερωτικα γιατι βλεπω το 150 και τρελαινομαι... Τουλαχιστον παλιοτερα ηταν καθε νυχτα στη πιατσα οποτε τη φορτωνες με ενα εικοσαρικο. Τωρα περα απ τα λεφτα να ξερεις επισης οτι η πιατσα μενει στο DNA σου οποτε και 500 να της δωσεις πιατσα θα παρεις πισω

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Το 150 τωρα το ειδα
Πιο παλια που ειχαμε μιλησει με μνμ μ ειχε πει 70 για μια ωρα
Για 150 δε το σκεφτομαι καν

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
Την βιβιαν την εχω παρει πανω απο 7 φορες τα τελευταια 4 χρονια.Για παθητικη ειναι μια πολυ τιμια περιπτωση....ΑΛΛΑ....οταν την εχω παρει με 50 ευρω ε λυπαμαι δεν θα δωσω 150.

Leoasslover

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
0
Πριν λίγο γνώρισα την ΕΜΥ, ζήτησα να την ρουφηξω εγώ στο αυτοκίνητο μέσα αλλά όταν ψιλό γδύθηκε με καυλωσε, έχει ωραίο σώμα και στήθηκε τέλεια στο κάθισμα του συνοδηγού ενώ με πιπωνε. Και από εργαλείο καλό και σκληρό αλλά όπως είπε κάποιος πιο πάνω αν την δεις απλά έξω να περπατάει δύσκολα λες πως είναι τραβελακι. Λίγο που μιλούσαμε μου είπε πως θα φύγει Αθήνα

Glenn Quagmire

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2021
Like
54
Πόντοι
0
Πριν λίγο γνώρισα την ΕΜΥ, ζήτησα να την ρουφηξω εγώ στο αυτοκίνητο μέσα αλλά όταν ψιλό γδύθηκε με καυλωσε, έχει ωραίο σώμα και στήθηκε τέλεια στο κάθισμα του συνοδηγού ενώ με πιπωνε. Και από εργαλείο καλό και σκληρό αλλά όπως είπε κάποιος πιο πάνω αν την δεις απλά έξω να περπατάει δύσκολα λες πως είναι τραβελακι. Λίγο που μιλούσαμε μου είπε πως θα φύγει Αθήνα
Δυστυχώς, τα μυαλά της πήραν πολύ αέρα, και κρίμα γιατί είναι πολύ καλό κομμάτι. Κάτι το παρεάκι της Μυκόνου, κάτι οι κόκα κόλες και οι Μοέτ, δεν θέλει και πολύ προσπάθεια.
Πόσα σου πήρε;

Leoasslover

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
0
Δυστυχώς, τα μυαλά της πήραν πολύ αέρα, και κρίμα γιατί είναι πολύ καλό κομμάτι. Κάτι το παρεάκι της Μυκόνου, κάτι οι κόκα κόλες και οι Μοέτ, δεν θέλει και πολύ προσπάθεια.
Πόσα σου πήρε;
40€ εξ αρχης τοσα ζήτησε. Πάντως δεν είχε "υφάκι" αν εννοείς κάτι τέτοιο ίσα ίσα ήταν πολύ πρόσχαρη και ομιλητική

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.545
Πόντοι
456
Ποια ειναι η Εμυ ρε παιδες;

Leoasslover

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
0
Ποια ειναι η Εμυ ρε παιδες;

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.150
Πόντοι
1.056
Υπάρχει ακόμα κόσμος που "παίζει" με βιντεοκλήση και μάλιστα επί πληρωμή;;;;

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
765
Πόντοι
81

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
Tροφη για σκεψη...εναν ατομο μενει πχ Αλεξανδρουπολη.Για να κατεβει θεσ/νικη με αμαξι θελει γυρω στις 4 ωρες μπορει και παραπανω....πανε ελα βενζινες και διοδια μια 200αρα συν καφε τσιγαρα αν καπνιζει συν τα λεφτα που θα δωσει για να γαμισει.Περιπου 300 ευρω....αν κανω καπου λαθος διορθωστε με...και ρωτω ποσοι απο εσας δινουν αυτα τα λεφτα για να γαμησουν μια τρανς;ΠΟΣΟΙ;;;;αναρωτιεσται μετα γιατι δουλευουν οι βιντεοκλησεις και τα ονλιφανς;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.396
Πόντοι
34.538
Tροφη για σκεψη...εναν ατομο μενει πχ Αλεξανδρουπολη.Για να κατεβει θεσ/νικη με αμαξι θελει γυρω στις 4 ωρες μπορει και παραπανω....πανε ελα βενζινες και διοδια μια 200αρα συν καφε τσιγαρα αν καπνιζει συν τα λεφτα που θα δωσει για να γαμισει.Περιπου 300 ευρω....αν κανω καπου λαθος διορθωστε με...και ρωτω ποσοι απο εσας δινουν αυτα τα λεφτα για να γαμησουν μια τρανς;ΠΟΣΟΙ;;;;αναρωτιεσται μετα γιατι δουλευουν οι βιντεοκλησεις και τα ονλιφανς;
Να κοψει το τσιγαρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom