You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Φιλε νομιζω έχει φωτο όποτε μπορείς να δεις που πας.απο επιδόσεις δεν έχω άποψη.για νικολ αντωνίου έχει κανείς άποψη? διάβασα πιο πριν κάποιες αναφορες σκόρπιες αλλά δεν κατάλαβα και πολλά. αν ξέρει κάποιος ας μου πεί μπας και την κανω κανα τηλεφ
Εχει κποια αγγελια, περα απο το κλειστο της προφιλ;Έχει κανείς δοκιμάσει Nona_douka13?
Οχι δεν έχει αγγελία.Εχει κποια αγγελια, περα απο το κλειστο της προφιλ;
Επισκεψη Maya Δευτερα βραδυ, κοντα στην Αγια Σοφια ειναι στο κέντρο. Μικρή γκαρσονιερα καθαρο μέρος. Τα γνωστα απο οσο ξερω για τα "εισαγωμενα" απο Brazil/Italy 100-150.Οτι βλεπεις στις φωτο +5 χρονια? (με πασα επιφυλαξη...δεν ειμαι καλος στης ηλικίες...μικροτερη με τιποτα). Ενεργητικος οποτε πασο για το εργαλειο (22 με τιποτα...τωρα που γραφω εχω χαρακι μπροστα μου και μετραω...ουτε καν) αλλα ητανε βαρβατο και τεντωσε αμεσως.Το σκαρι φερνει σε July (ψηλη με βραζιλιανικο κωλο). Αγγλικα νηπιαγωγειου και πολλυ λεω (αμα μιλατε Ιταλικα Πορτογαλικα οκ....αλλιως google translator). Ψιλοαρνητικα....πιπα με προφυλακτικο...πεζει λιγη τριχουλα στην γαμπα!!Σε γενικες γραμμες μια χαρα ητανε.
Αυτα τα νεα απο το μετωπο...ο αγωνας συνεχιζεται!
Καβλιαρα με δυνατή πίπα και αντοχή στο σκισιμοΈχει κανείς δοκιμάσει Nona_douka13?
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.835
- Πόντοι
- 3.886
Έχουμε αγγελία από Νικόλ;Άρα αυτά ισχύουν για την Νικολ ;
γιατί στην πόλη είναι και η Νικολέττα για την οποία έχω ακούσει 1-2 καλά λόγια
μπερδεύτηκα λιγάκι ?
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 653
- Πόντοι
- 81
Και καλα εδωσες 100 ευρω+??,Επισκεψη Maya Δευτερα βραδυ, κοντα στην Αγια Σοφια ειναι στο κέντρο. Μικρή γκαρσονιερα καθαρο μέρος. Τα γνωστα απο οσο ξερω για τα "εισαγωμενα" απο Brazil/Italy 100-150.Οτι βλεπεις στις φωτο +5 χρονια? (με πασα επιφυλαξη...δεν ειμαι καλος στης ηλικίες...μικροτερη με τιποτα). Ενεργητικος οποτε πασο για το εργαλειο (22 με τιποτα...τωρα που γραφω εχω χαρακι μπροστα μου και μετραω...ουτε καν) αλλα ητανε βαρβατο και τεντωσε αμεσως.Το σκαρι φερνει σε July (ψηλη με βραζιλιανικο κωλο). Αγγλικα νηπιαγωγειου και πολλυ λεω (αμα μιλατε Ιταλικα Πορτογαλικα οκ....αλλιως google translator). Ψιλοαρνητικα....πιπα με προφυλακτικο...πεζει λιγη τριχουλα στην γαμπα!!Σε γενικες γραμμες μια χαρα ητανε.
Daeva2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 1.931
- Πόντοι
- 206
Επισκεψη Maya Δευτερα βραδυ, κοντα στην Αγια Σοφια ειναι στο κέντρο. Μικρή γκαρσονιερα καθαρο μέρος. Τα γνωστα απο οσο ξερω για τα "εισαγωμενα" απο Brazil/Italy 100-150.Οτι βλεπεις στις φωτο +5 χρονια? (με πασα επιφυλαξη...δεν ειμαι καλος στης ηλικίες...μικροτερη με τιποτα). Ενεργητικος οποτε πασο για το εργαλειο (22 με τιποτα...τωρα που γραφω εχω χαρακι μπροστα μου και μετραω...ουτε καν) αλλα ητανε βαρβατο και τεντωσε αμεσως.Το σκαρι φερνει σε July (ψηλη με βραζιλιανικο κωλο). Αγγλικα νηπιαγωγειου και πολλυ λεω (αμα μιλατε Ιταλικα Πορτογαλικα οκ....αλλιως google translator). Ψιλοαρνητικα....πιπα με προφυλακτικο...πεζει λιγη τριχουλα στην γαμπα!!Σε γενικες γραμμες μια χαρα ητανε.
Α, ρε φώτοσοπ, μάς έχεις φάει τη ζωή.
Του διαβόλου πρόγραμμα...
abla24
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2008
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
αν θελεις γραψε και κριτικη κανονικα για να μην χαθει εδω στα σχολια...
ZORRO___
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 478
- Πόντοι
- 21
Adriana & Nora
Έλα να ικανοποιήσουμε κρυφές επιθυμίες χωρίς δωράκια… ❤️❤️ Είμαστε η Αντριάνα και η Νόρα. Είμαστε ψηλές, ερωτικά ντυμμένες και βαμμένες με μεγάλες κωλάρες. Μας αρέσει ο έρωτας και το πάθος και θέλουμε να περάσεις όμορφα μαζί μας. Θέλουμε να σε φροντίσουμε και να σε εκτονώσουμε. Μας αρέσουν οι...
kanesex.com
τι παιζει ρε παιδια μ αυτες?? 40 ευρω η παρτουζα που μιλησα στο τηλ... τζαμπα πραμα!! εχει παει κανεις???
Διαγραμμένο μέλος 196324
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Εχει κάποιος προσωπική εμπειρία ; Φαίνεται τρομερή πάντως ...
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ!!!
Γεια σου με λένε ΓΙΩΤΑ έιμε ένα ανώμαλο πουτανακι παθητικο και έιμε εδώ για να περάσουμε αξέχαστες στιγμές με δικό μου χώρο διακριτικο καλεσεμε 6973499566
kanesex.com
Να σου στείλω pm?Καβλιαρα με δυνατή πίπα και αντοχή στο σκισιμο
Καλησπερα φιλε.την είδα δοκιμάσει πριν4-5 χρόνια.ειχα δει τις βυζαρες και ειχα θολώσει.πηρα τηλ και την είπα για ξενοδοχείο ,ειχα τρελαθεί με τις βυζαρες και λεω θα φάω καλα,και μου λέει ελα από το σπίτι καλυτερα.λεω δεν γαμιεται.παω κάπου στο σταθμό ένα υπόγειο.φίλε μπήκα μέσα και ήταν μια τρώγλη.ενα κρεβάτι και πολλά πεταμένα πράγματα αριστερά και δεξιά.μου ορμάει αυτή κατευθείαν αρχίζει γλύφει με ξεντυνει.εγω όμως ειχα ξενερώσει με τον χώρο κ δεν ήξερα που να ακουμπήσω.την γαμησα και εξαφανίστηκα σε χρόνο still.επρεπε να την ειχα κάνει πιο νωρίς.αυτα από εμενα.ειχε όρεξη παντως και ήταν λυσάρα .αλλα ο χωρος απαρεδεκτος.εχω μπει κ έχω μπει σε σπίτι στον βαρδάρη μπουρδελα τραγικά άλλα αυτό ήταν το κάτι άλλο.Εχει κάποιος προσωπική εμπειρία ; Φαίνεται τρομερή πάντως ...
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ!!!
Γεια σου με λένε ΓΙΩΤΑ έιμε ένα ανώμαλο πουτανακι παθητικο και έιμε εδώ για να περάσουμε αξέχαστες στιγμές με δικό μου χώρο διακριτικο καλεσεμε 6973499566kanesex.com
Τωρα ισως να έχει αλλάζει χώρο.
Αν την έχει δοκιμάσει κάποιος τωρα τελευταία μπορει να σε βοηθήσει περισσότερο.
dimwhoo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 583
- Πόντοι
- 6.060
Πιο παλιά και απο τις λάσπες, απομακρύνεσαι με ελαφρά πηδηματάκια.Εχει κάποιος προσωπική εμπειρία ; Φαίνεται τρομερή πάντως ...
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ!!!
Γεια σου με λένε ΓΙΩΤΑ έιμε ένα ανώμαλο πουτανακι παθητικο και έιμε εδώ για να περάσουμε αξέχαστες στιγμές με δικό μου χώρο διακριτικο καλεσεμε 6973499566kanesex.com
dimwhoo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 583
- Πόντοι
- 6.060
Πιο όμορφη η Νικολέτα αλλα μόνο παθητική. Εξαρτάται τι ψάχνεις.Άρα αυτά ισχύουν για την Νικολ ;
γιατί στην πόλη είναι και η Νικολέττα για την οποία έχω ακούσει 1-2 καλά λόγια
μπερδεύτηκα λιγάκι ?
Διαγραμμένο μέλος 196324
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ για την απάντηση. Τι ακριβώς εννοείς όμως ; Άρα παιδιά δεν υπάρχει καμία ελληνίδα που να αξίζει με 1000 εδώ ΘεσσαλονίκηΠιο παλιά και απο τις λάσπες, απομακρύνεσαι με ελαφρά πηδηματάκια.
Έχει ρε φιλε.διαβασε και λιγο πίσω.όλη την μέρα και συνεχεια το λένε τα παιδιά.μην θέλετε μασημένη τροφή κατευθείαν.κανε και κανένα κασκαντέρίλικι να προσφέρεις κ εσυ γνώση.η ζωή είναι πάρε-δωσε με όλο το συμπάθειο στα λεω.Ευχαριστώ για την απάντηση. Τι ακριβώς εννοείς όμως ; Άρα παιδιά δεν υπάρχει καμία ελληνίδα που να αξίζει με 1000 εδώ Θεσσαλονίκη
dimwhoo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 583
- Πόντοι
- 6.060
Κοίτα θα μιλησω απο προσωπικη εμπειρία. Πολυ όμορφες ειναι η Ιωάννα, η Αμάντα και η Νίνα. Η καθεμία με τα υπέρ και τα κατά πάντα βέβαια κατα την αποψή μου γιατί στο sex και στο φαγητό ...... Η Ιωάννα είναι με τις μέρες της, η Αμάντα εάν είσαι παθητικός για σκληρά γούστα μπορεί να μην μείνεις ικανοποιημένος και η Νίνα μόνο παθητική αυτα για αυτές που αντικειμενικά, εαν υπάρχει αυτό, ειναι όμορφες, απο εκει και μετά ο καθένας εχει μια εικόνα στο μυαλό του που μπορει να την βγάζουν και άλλες trans πχ εμένα μου αρέσει και η Ναταλία απο το κάνε σεξ. Θέλω να καταλήξω οτι το 1000 ειναι εντελως υποκειμενικό και συνήθως το πληρώνεις πολύ. Η Γιώτα λοιπον για εμένα ξεχάστηκε την επόμενη στιγμή που έφυγα απο το χώρο της και αυτό λεει πολλά για μένα.Ευχαριστώ για την απάντηση. Τι ακριβώς εννοείς όμως ; Άρα παιδιά δεν υπάρχει καμία ελληνίδα που να αξίζει με 1000 εδώ Θεσσαλονίκη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K