Ντροπή αδερφέ με πάσο δεν νίκησε κανείςQueen Martins είχα πάει, είδα, τρόμαξα και έφυγα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Ξεπέτα αδερφέ άμα σε δει ότι αργείς να τελειώσεις ( και δεν μιλάω να ξεπερνάς την ώρα που έρχεται συμφωνήσει ) αρχίζει και νευριάζει. Ίσως πέτυχα κακή ώρα και στιγμή αλλά για εμένα είναι τεράστιο ΟΧΙ !!!Θα ήθελα γνώμες για τη συγκεκριμένη:
![]()
Τωρα ..... Idol στην τοποθεσία ,,Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη ............ ★ Kορυφαία στο είδος . ★Top Sexy tranς Model , θεϊκά Καλλίγραμμη και μαγικα έμπειρη..●. ★ Αυτο που βλεπεις αυτο συναντας ★.... ! Ενεργοπαθητικο παιχνιδι..... Σαφος με πληρης εχεμυθεια σε ενα διακριτικο και προσεγμενο πεντακαθαρο χωρο και με ανετο παρκινγκ ....●...kanesex.com
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 249
- Πόντοι
- 21
για την vivi μην σε παρασέρνει το χρωμα, ειναι μεσαιου προς μικρου μεγέθουςΡε αλάνια ερώτηση vivi carvalho η queen martins… έχουν και οι ψωλαρες ζάχαρη και μέλι !!!
DoctorThess
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2025
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37
- Πόντοι
- 0
Vivid πριν 2-3 χρόνια ήταν δυνατή πολύ! Εμφάνιση, κορμί, συμπεριφορά!Ρε αλάνια ερώτηση vivi carvalho η queen martins… έχουν και οι ψωλαρες ζάχαρη και μέλι !!!
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 3.476
- Πόντοι
- 1.446
Tο αληθινό επίθετο τής Sandra είναι άλλο .Ρε παιδιά η vivi carvalho με την Sandra Carvalho είναι μπατζανακια; τι φάση;
Εσύ μουσιτσα όλα τα ξέρεις.....Tο αληθινό επίθετο τής Sandra είναι άλλο .
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 3.476
- Πόντοι
- 1.446
Είμαι Ινστακόλουθός της και όχι μόνο...Εσύ μουσιτσα όλα τα ξέρεις.....
Κάτσε να μαντέψω... Κανελωνετε τι ρυζόγαλο μαζί. Βάζετε τον κολιό στο ξύδι. Γυαλιζετε το πομολο. Χαιδευετε το δελφίνι. Κουνάτε την αχλαδιά. Σφιγγετε το μπουλόνι. Καιτε την βάτα. Κλπ κλπΕίμαι Ινστακόλουθός της και όχι μόνο...![]()
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 3.476
- Πόντοι
- 1.446
Επίσης σηκώνουμε το σακάκιΚάτσε να μαντέψω... Κανελωνετε τι ρυζόγαλο μαζί. Βάζετε τον κολιό στο ξύδι. Γυαλιζετε το πομολο. Χαιδευετε το δελφίνι. Κουνάτε την αχλαδιά. Σφιγγετε το μπουλόνι. Καιτε την βάτα. Κλπ κλπ
crossakigr21
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Πριν πολυ καιρό η επίσκεψη, γκαβλι μικρο και οταν λεμε μικρό εννοούμε μικρο, σπιτι άθλιο, με το που πλησίασα χαμηλά μου ηρθε μια σκατιλα μια δυσωδία που δεν την διαννοεισαιΚαλημέρα μύστες. Έχουμε εμπειρία και Σουσού από "Γιώτα Τούρμπο" ;
Daeva2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 2.157
- Πόντοι
- 446
Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει:Είμαστε αθηνοκεντρικό κράτος…![]()
Συνημμένα
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 3.476
- Πόντοι
- 1.446
National Gallery of LondonΚάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει:
αν θυμάμαι καλά.
(Στον Holbein αναφέρομαι...)
Τα παράσημα για τον τίτλο του ήρωα στα δώσαν όταν βγήκες η περιμένουμε ημερομηνία βράβευσης ??Πριν πολυ καιρό η επίσκεψη, γκαβλι μικρο και οταν λεμε μικρό εννοούμε μικρο, σπιτι άθλιο, με το που πλησίασα χαμηλά μου ηρθε μια σκατιλα μια δυσωδία που δεν την διαννοεισαι
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 3.476
- Πόντοι
- 1.446
Moντέλο άλλης χρονιάς μάλλονΗ Γιώτα τούρμπο είναι διαφορετικό τούρμπο από τη Λάρα τούρμπο;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 121
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 164
- Εμφανίσεις