Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Giorgos H

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
2.391
Πόντοι
496

Συνημμένα

• Screenshot_20240718-214105.png
    Screenshot_20240718-214105.png
    536,7 KB · Εμφανίσεις: 88

Gmate

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2024
Like
29
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές, καμιά πληροφορία εκ των έσω για τα 3 αυτά?

Ξέρω ότι δεν βοηθάω αλλά η τρίτη είναι κουκλάρα.

Gmate

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2024
Like
29
Πόντοι
0
οτι ειναι κουκλαρα
Δοκίμασα να πάρω τηλ κατά τις 14 το μεσημέρι αλλά δεν το σήκωσε. Θα ξανακάνω καμιά απόπειρα στις επόμενες μέρες. Απλά το accountπου δίνει για OF, παραπέμπει σε ένα αμερικανικό με τις φωτογραφίες της. Να αρχίσω να υποψιάζομαι;

Ptzthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
367
Πόντοι
291
Καλησπέρα συναγωνιστές, καμιά πληροφορία εκ των έσω για τα 3 αυτά?

Πέρσυ δοκίμασα την 1η (martins) , πολύ τυπικά πράγματα , τόσο που δεν έχω αναμνήσεις , δηλαδή αδιάφορη κατ' εμέ.

Giorgos H

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
2.391
Πόντοι
496
Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
926
Πόντοι
81

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
345
Πόντοι
21
Καλημέρα συντοπίτες μου. Έκανα λογαριασμό για να σας προειδοποιήσω για μια απάτη.
Επισκέφτηκα χθες την συγκεκριμένη:
Ανοίγω την πόρτα όλο σκοτεινά μέσα, της λέω άνοιξε το φως. Βλέπω ένα νταγλαρα Κουβανό με περούκα. Του εξηγώ ότι δεν ίδιος με φωτό και άρχισε να μου φώναζει και να ζητά να πληρώσω 100 για μισή ώρα αν θέλω να φύγω. Του το ξεκαθάρισα πως όχι, συνέχισε τις φωνές και εγώ επέμεινα. Μετά από λίγο άνοιξε η πόρτα της τουαλέτας και βγήκε ένας μαύρος με κάτι χρυσά δαχτυλίδια. Το ίδιο τροπάριο και αυτός, αφού είδε πως δεν... Το έριξε στα 50 του είπα να πάρει την αστυνομία αν θέλει και πως εγώ δεν πληρώνω και τοτε μόνο αποδέχθηκαν ότι δεν θα πάρουν και με άφησαν να φύγω...
Βασιζόμενοι ότι δεν θα πάω στην αστυνομία να τους πω ότι γαμαω τραβελια κάνουν ότι κάνουν. Αν ένας από εσάς είναι αστυνομικός ας πει ότι είχε μια ανώνυμη πληροφορία και ας πάρει το ηθών να τους μπουζοθριασουν

marina_kavliara_cd

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2023
Like
166
Πόντοι
0

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.326
Πόντοι
736
Σοκαριστικά ευχάριστη εμπειρία σήμερα!!!

Ελινα εξ Αθηνών…

Βλέπω στην αγγελία μια πολύ όμορφη κοπέλα και κρατάω πισινή γιατί όλοι ξέρουμε ειδικά σε αυτήν την κατηγορία την Photoshop παίζει…
Κλείνουμε μέσω Viber πολύ εύκολα το ραντεβού
Διαμέρισμα ακριβώς δίπλα στην ρωμαϊκή αγορά. Ανεβαίνω με φόβο Θεου χτυπάω την πόρτα Και έρχομαι αντιμέτωπος με ότι πιο όμορφο έχω δει σε trans Σε όλη μου τη ζωή!
Μία κοπέλα που 110 στους 100 ανθρώπους θα έβαζαν το χέρι του στη φωτιά ότι είναι γεννημένη γυναίκα. Από σώμα από φωνή από τα πάντα!!!
Ένα απίστευτο πρόσωπο με πανέμορφα μάτια, καλοφτιαγμένο στήθος με απαλή υφή και ένας κώλος ποίημα!!!

Μία κοπέλα άκρως ερωτεύσιμη επικίνδυνη για καρδιακούς!!!
Και παραδόξως πολύ καλύτερη από τις φωτογραφίες της στην αγγελία
Είχα έναν ενδοιασμό και φοβόμουν ότι θα ξενερώσω αν αυτή η ονειρικής εμφάνισης κοπέλα ήταν ενεργητική

Οχι οχι οχι Ευτυχώς! Παθητικότατη
Για μένα φίλοι μου 100 τοις 100 γυναίκα!

Σεξ σε διάφορες στάσεις με μεγάλη συμμετοχή
Με εμένα έδειχνε να το απολαμβάνει αλλά θα πω για ακόμα μια φορά ότι τα όσα γράφουμε εδώ πέρα είναι υποκειμενικά και ότι οι κοπέλες, οι επαγγελματίες κοπέλες, πάνω απ’ όλα είναι άνθρωποι και λειτουργούν και εκείνες πολλές φορές διαφορετικά ανάλογα με τον πελάτη την εμφάνιση και κυρίως την συμπεριφορά του

Αυτό το πλάσμα θα μείνει στην πόλη μας για λίγες μέρες και το προτείνω ανεπιφύλακτα! Αρκεί να να μην της ζητήσετε περίεργα γούστα!

Η συνάντηση με την. Ελίνα ήταν Πραγματικά μοναδική εμπειρία

Τελευταία τροποποίηση:

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
345
Πόντοι
21
Πάνω που θα έμπαινα να ρωτήσω αν έχει κανείς κάτι καλό να προτείνει για το Σκ που θα μείνω στην πόλη.
Πολύ καλή φαίνεται θα προσπαθήσω να την συναντήσω. Ευχαριστώ

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
345
Πόντοι
21
Σοκαριστικά ευχάριστη εμπειρία σήμερα!!!

Ελινα εξ Αθηνών…

Βλέπω στην αγγελία μια πολύ όμορφη κοπέλα και κρατάω πισινή γιατί όλοι ξέρουμε ειδικά σε αυτήν την κατηγορία την Photoshop παίζει…
Κλείνουμε μέσω Viber πολύ εύκολα το ραντεβού
Διαμέρισμα ακριβώς δίπλα στην ρωμαϊκή αγορά. Ανεβαίνω με φόβο Θεου χτυπάω την πόρτα Και έρχομαι αντιμέτωπος με ότι πιο όμορφο έχω δει σε trans Σε όλη μου τη ζωή!
Μία κοπέλα που 110 στους 100 ανθρώπους θα έβαζαν το χέρι του στη φωτιά ότι είναι γεννημένη γυναίκα. Από σώμα από φωνή από τα πάντα!!!
Ένα απίστευτο πρόσωπο με πανέμορφα μάτια, καλοφτιαγμένο στήθος με απαλή υφή και ένας κώλος ποίημα!!!

Μία κοπέλα άκρως ερωτεύσιμη επικίνδυνη για καρδιακούς!!!
Και παραδόξως πολύ καλύτερη από τις φωτογραφίες της στην αγγελία
Είχα έναν ενδοιασμό και φοβόμουν ότι θα ξενερώσω αν αυτή η ονειρικής εμφάνισης κοπέλα ήταν ενεργητική

Οχι οχι οχι Ευτυχώς! Παθητικότατη
Για μένα φίλοι μου 100 τοις 100 γυναίκα!

Σεξ σε διάφορες στάσεις με μεγάλη συμμετοχή
Με εμένα έδειχνε να το απολαμβάνει αλλά θα πω για ακόμα μια φορά ότι τα όσα γράφουμε εδώ πέρα είναι υποκειμενικά και ότι οι κοπέλες, οι επαγγελματίες κοπέλες, πάνω απ’ όλα είναι άνθρωποι και λειτουργούν και εκείνες πολλές φορές διαφορετικά ανάλογα με τον πελάτη την εμφάνιση και κυρίως την συμπεριφορά του

Αυτό το πλάσμα θα μείνει στην πόλη μας για λίγες μέρες και το προτείνω ανεπιφύλακτα! Αρκεί να να μην της ζητήσετε περίεργα γούστα!

Η συνάντηση με την. Ελίνα ήταν Πραγματικά μοναδική εμπειρία
Ξέχασα να σε ρωτήσω αν κάνει και ενεργητικό και τι μέγεθος είναι το καυλι της....

Dgcontroller

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
74
Πόντοι
0

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
712
Πόντοι
81
Φιλε εδω ειναι για αξιολογησεις, προτασεις κλπ. Για συζητηση λογικα θα πρεπει να πας στο νημα που ειναι γενικη κουβεντα τρανς κλπ. Στη τελικη να μη θεωρηθεις γκει σε ποιον δηλαδη στον εαυτο σου? Η σκοπευεις να το συζητας και με την οικογενεια σου??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom