Λεπτομέρειες;AΣΤΕΡΙ ια μενα αυτο ειναι ο ορισμος του exotic ._ καθαρη ευγενικη . παθητικη/
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
τις βυζαρες σου ???
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
Θα πάθεις σοκ 6αρι και βάλε.....τις βυζαρες σου ???
steliossol79
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2014
- Like
- 128
- Πόντοι
- 0
AΣΤΕΡΙ ια μενα αυτο ειναι ο ορισμος του exotic ._ καθαρη ευγενικη . παθητικ
Για πες λεπτομέρειες...γιατί ψηνομαιAΣΤΕΡΙ ια μενα αυτο ειναι ο ορισμος του exotic ._ καθαρη ευγενικη . παθητικη/
Δοκίμασε κανείς τλκ.?Λυδία Θεσσαλονίκη
Είμαι η Λυδία, μικρη τρανς 20 χρόνων με κωλάρα και ψωλάρα που χύνει. Εντυπωσιακό και φλογερό κοριτσάκι διαφορετικού τύπου , πειρασμός για κάθε αρσενικό. Καστανομάλλα ,φυσική ομορφιά, με άψογες αναλογίες και καυλωμένη μπρος-πίσω. Ιδανική για girlfriend experience. Συζητήσιμο και κάθε είδους...kanesex.com
Γιαυτο ξέρουμε κάτι ;
thecleverone
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 152
- Πόντοι
- 1
Και γώ περιμένω έστω έναν να πει εμπειρίαΛυδία Θεσσαλονίκη
Είμαι η Λυδία, μικρη τρανς 20 χρόνων με κωλάρα και ψωλάρα που χύνει. Εντυπωσιακό και φλογερό κοριτσάκι διαφορετικού τύπου , πειρασμός για κάθε αρσενικό. Καστανομάλλα ,φυσική ομορφιά, με άψογες αναλογίες και καυλωμένη μπρος-πίσω. Ιδανική για girlfriend experience. Συζητήσιμο και κάθε είδους...kanesex.com
Γιαυτο ξέρουμε κάτι ;
Πάω σε λίγο εγώΠαίδες Σοφιάννα δοκίμασε κανείς συναγωνιστής να μας πει;
Είμαι καθοδόν για τεστ drive θα κάνω ενημέρωση όταν φύγω από το σπίτι της που είναι στην ΚασσάνδρουΠαίδες Σοφιάννα δοκίμασε κανείς συναγωνιστής να μας πει;
τελικα?Είμαι καθοδόν για τεστ drive θα κάνω ενημέρωση όταν φύγω από το σπίτι της που είναι στην Κασσάνδρου
Δεν τον είδε κανένας ποτέ έκτοτε...τελικα?
stelios374
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2024
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Καλησπερα σε ολους....
εκτος απο Νινα και νικολ τα 2 οπλα της θεσσαλονικης...
παιζει τιποτα αλλο για καλο ?
εκτος απο Νινα και νικολ τα 2 οπλα της θεσσαλονικης...
παιζει τιποτα αλλο για καλο ?
salonikios86b
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 699
- Πόντοι
- 1.525
Αθήνα ζητάει 50 εδω 150.. τι φαση έρχονται εδώ κ νομίζουν πήγαν μυκονοAlice
Κάποια γνώμη για την συγκεκριμένη ?
Χρόνια φαντασίωση οι τρανς κοπέλες και σκέφτομαι να την πραγματοποιήσω με αυτήν (αν δεν κωλώσω).
Έχω πάθει πλάκα με το σώμα και τις αναλογίες της, δείτε εδώ μέση.
Daeva2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 1.918
- Πόντοι
- 206
Και κάπως έτσι περιέγραψες απόλυτα γιατί οι Ισπανοί είναι ο πιο ευτυχισμένος λαός της Ευρώπης: όλα τα τραβέλια της Λατινικής Αμερικής στα πόδια τους με πολύ καλύτερες τιμές σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες. Αυτά φέρνει ο υπερκορεσμός.Αθήνα ζητάει 50 εδω 150.. τι φαση έρχονται εδώ κ νομίζουν πήγαν μυκονο
θυλικότατη σε όλα της... για μένα ότι καλύτερο σε κροσακι εχω δει.. στέλνει και φωτό αν ζητήσεις απλα νομίζω λείπει και εκτός συχναΗ μάπα της είναι θηλυκή?
εχω βρεθεί 3 φορές... απλά μου είπε φευγει εκτός λογο δουλειάς συχνα! αργησε να απαντησει παντως κ σε μενα. αξίζει ομως και πεντακάθαρη και παθιάρα πολύΠοτε δεν βρηκα ακρη μαζι της.
Ειτε ειναι πολυ επιλεκτικη, ειτε τρολαρει
Dimis_1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Σαλόνικα σου'ρχομαι σε 7 εβδομάδες.
travelosucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2019
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ⭐ΒΑΘΥ ΛΑΡΎΓΓΙ-ΚΑΥΤΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ-ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΥΛΙ❤️6950559926
❤️ ΚΑΜΙΑ ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ. ♥️ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΣΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΡΥΠΑ ❤️ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΛΗ ΜΕΧΡΙ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ (ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΑΝΕΤΟ ΠΆΡΚΙΝΓΚ) ❤️ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ 60€ *ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΖΑΡΙΑ...
kanesex.com
Εχει κανεις εμπειρια?
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 819
- Πόντοι
- 96
Οι φωτογραφιες είναι τουλάχιστον δεκαετίας. Το πρόσωπο της για κάποιο λόγο έχει αλλοιώσεις .ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ⭐ΒΑΘΥ ΛΑΡΎΓΓΙ-ΚΑΥΤΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ-ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΥΛΙ❤️6950559926
❤️ ΚΑΜΙΑ ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ. ♥️ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΣΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΡΥΠΑ ❤️ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΛΗ ΜΕΧΡΙ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ (ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΑΝΕΤΟ ΠΆΡΚΙΝΓΚ) ❤️ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ 60€ *ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΖΑΡΙΑ...kanesex.com
Εχει κανεις εμπειρια?
Έχει ψιλογερασει και η συμμετοχή της δεν έχει καμία σχέση με αυτά που περιγράφει στην αγγελία.
Δεν συνίσταται γενικά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 156
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K