Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Johnperkov26

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια κ γω θα ηθελα να ρωτησω για την συγκεκριμενη αν εχει καποιος εμπειρια;;τιμες κ τα σχετικα;;
Επισης ανδιαφερομαι για παθητικη αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε;;
Καλησπέρα φίλε είχα ξαναγράψει πιο πάνω για αυτήν. Μου μοιάζει πάρα πολυ στο σώμα με μια που βγαίνει στην Γιαννιτσών αλλά δεν θυμάμαι αν αυτή έχει βυζιά η όχι. Αυτή στην Γιαννιτσών μου είχε πει ότι είναι κρος οπότε λογικά δεν θα έχει βυζιά αλλά δεν είχα ασχοληθεί και εγώ μου είχε πάρει λίγο πιπα την γάμησα και τέλος. Και το συνδυάζω επίσης γιατί εκείνη μου είχε φανεί καπως 'κλειστη' να το πω και δεν μου φαίνεται τόσο άνετη ώστε να δείχνει πρόσωπο στο κάνε σεξ.

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπέρα φίλε είχα ξαναγράψει πιο πάνω για αυτήν. Μου μοιάζει πάρα πολυ στο σώμα με μια που βγαίνει στην Γιαννιτσών αλλά δεν θυμάμαι αν αυτή έχει βυζιά η όχι. Αυτή στην Γιαννιτσών μου είχε πει ότι είναι κρος οπότε λογικά δεν θα έχει βυζιά αλλά δεν είχα ασχοληθεί και εγώ μου είχε πάρει λίγο πιπα την γάμησα και τέλος. Και το συνδυάζω επίσης γιατί εκείνη μου είχε φανεί καπως 'κλειστη' να το πω και δεν μου φαίνεται τόσο άνετη ώστε να δείχνει πρόσωπο στο κάνε σεξ.
John ευχαριστω ρε φιλε για την απαντηση σου.καμια καλη περιπτωση να προτεινεις-ενδιαφερομαι να ειναι παθητικη.

Johnperkov26

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2023
Like
10
Πόντοι
0
John ευχαριστω ρε φιλε για την απαντηση σου.καμια καλη περιπτωση να προτεινεις-ενδιαφερομαι να ειναι παθητικη.
Αυτή που σου λέω στην Γιαννιτσών (δεν βγαίνει σε μέρη με τραβεστι μάλλον δεν την αφήνουν προς τα εκεί και εγώ τυχαία την βρήκα). Έχει ωραίο πρόσωπο και σώμα για κρος, δεν κάνει τίποτα το ιδιαίτερο που δεν έχεις ξαναζήσει όμως για τρανς-κρος είναι ευγενική κάνει ωραίο τσιμπουκι και γαμιεται μια χαρά και με εμένα μια χρ το πήρε ενώ τον έχω σχετικά μεγάλο και χοντρό. Από εκεί και πέρα εγώ δεν ασχολούμαι με αγγελίες γιατί ζητάνε τρέλα χρήματα. Έχω δοκιμάσει και κάτι γυφτοκρος αλλά έχω ακούσει διάφορα και ξενερώνω να ξαναπαω

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
ρε παιδια ειναι 2 τραβεστι στη γιαννιτσων οπως παμε στα κτελ μακεδονιας εκει που ειναι ερημα και δεν εχει πολλες ειναι αυτες οι 2 . τις εχει δει κανεις? τις εχει παρει κανεις?? 20 ευρω ζητανε

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
311
Πόντοι
21
Καλημέρα παιδιά... Κάποιος να έχει πάει πρόσφατα στην Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου? Σκέφτομαι να τη τιμήσω σήμερα αλλά τα 150 είναι πολλά

Gio94

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Έχει πάει κάποιος στην εν λόγο κοπέλα να μας πει εντυπώσεις?

Voreia

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Like
30
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα στην Μαλεβη. Πολύ καλή στο τηλέφωνο, τέλος τα καλά!!
Μιας και δεν ήταν σπίτι της μου ζήτησε λίγο χρόνο μέχρι να πάει, εγώ ήμουν νωρίτερα εκεί, βλέπω δύο <<αγορακια>> να μπαίνουν στην οικοδομή και ξύνω το κεφάλι μου, λες? Μπα μην είσαι καχύποπτος!! Χτυπάει μετά κάνα 15 λεπτό το τηλέφωνο, ανέβα στον 2 όροφο ανοίγω, περιμένω κάνα 10 λεπτό τίποτα περνώ τηλέφωνο, ναι συγνώμη ανοίγω. Το φως στο χώρο τόσο όσο να μην σκοτωθούμε, ήμαστε μόνοι ρωτάω? Ναι εννοείται, δώσε μου το δωράκι μου βγάλε τα ρούχα σου και έλα να τα πούμε λίγο, και εκεί ανοίγει η πόρτα από το άλλο δωμάτιο και εμφανίζεται το δεύτερο άτομο που είχα δει. Μόνοι μας είπες ότι ήμαστε, ναι μωρέ είναι φίλη μου ξέχασα ότι είναι μέσα!!! Σηκώθηκα να φύγω ζητώντας το λεφτά πίσω τα οποία δεν έδωσε λέγοντας διάφορες μ@λ@κιες, δεν το τράβηξα γιατί δεν ήξερα ποιος άλλος είναι μέσα.
Αν αυτή είναι κυπρια εγώ είμαι λόρδος!!! Για της φωτογραφίες δε ούτε λόγος καμία σχέση με την πραγματικότητα, μόνο η περούκα είναι ίδια!!
Σορυ αν κούρασα, εγώ την πάτησα μην την πατήσουν κι άλλοι!!!

giwrgospap1996

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
42
Πόντοι
0

Freas

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
85
Πόντοι
0
Έχει πάει κάποιος στην εν λόγο κοπέλα να μας πει εντυπώσεις?

Πριν 4 χρόνια και έφυγα τρέχοντας. Τότε ήταν ένας τύπος με περούκα και ελαφρώς αξύριστο γένι.
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε απλά μακριά,

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Μιας και δεν ήταν σπίτι της μου ζήτησε λίγο χρόνο μέχρι να πάει, εγώ ήμουν νωρίτερα εκεί, βλέπω δύο <<αγορακια>> να μπαίνουν στην οικοδομή και ξύνω το κεφάλι μου, λες? Μπα μην είσαι καχύποπτος!! Χτυπάει μετά κάνα 15 λεπτό το τηλέφωνο, ανέβα στον 2 όροφο ανοίγω, περιμένω κάνα 10 λεπτό τίποτα περνώ τηλέφωνο, ναι συγνώμη ανοίγω. Το φως στο χώρο τόσο όσο να μην σκοτωθούμε, ήμαστε μόνοι ρωτάω? Ναι εννοείται, δώσε μου το δωράκι μου βγάλε τα ρούχα σου και έλα να τα πούμε λίγο, και εκεί ανοίγει η πόρτα από το άλλο δωμάτιο και εμφανίζεται το δεύτερο άτομο που είχα δει. Μόνοι μας είπες ότι ήμαστε, ναι μωρέ είναι φίλη μου ξέχασα ότι είναι μέσα!!! Σηκώθηκα να φύγω ζητώντας το λεφτά πίσω τα οποία δεν έδωσε λέγοντας διάφορες μ@λ@κιες, δεν το τράβηξα γιατί δεν ήξερα ποιος άλλος είναι μέσα.
Αν αυτή είναι κυπρια εγώ είμαι λόρδος!!! Για της φωτογραφίες δε ούτε λόγος καμία σχέση με την πραγματικότητα, μόνο η περούκα είναι ίδια!!
Σου κρατησε τα λεφτα χωρις να γινει τιποτα;;;;

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
Πόσα λεφτά σου έφαγε το Βουλγαράκι;80?
Κάτι τέτοια βλέπει η Νίνα και θα θέλουμε ένα μισθό για να την γαμησουμε

Voreia

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Like
30
Πόντοι
0
Σου κρατησε τα λεφτα χωρις να γινει τιποτα;;;;
Όχι τα κράτησε καβα και μπορώ να πάω οπότε θέλω λέει γιατι ακύρωσε δύο ραντεβού επειδή της άρεσεη φωνη μου...... !!! Δεν το τράβηξα γιατί δεν ήξερα αν είχε κι άλλο κόσμο το διπλανό δωμάτιο και που θα κατέληγε η ιστορία. Η καβα υπάρχει οποίος θέλει να εκδικηθεί των εαυτό του κερνάω!!!

Voreia

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Like
30
Πόντοι
0
Ποιος γ@μαει τα λεφτά, όχι ότι περισσεύουν, χάσαμε το χρόνο που είχαμε για διασκέδαση άδικα. Το ότι έγραψα το έκανα καθαρά για να ακούγεται ποια είναι τα τσογλανια στο χώρο!!!

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.171
Κύπρο ακούω ...:2funny:
Βουλγαρία ακούω ....:2funny:
Δενδροποτάμος αγαπες φτάνει το γαμησατε ......
Κάτι τέτοια διαβάζουμε και φοβόμαστε ποιον να ακουμπήσουμε ....έλεος ....

Πάντα με αγάπη προσέχετε πού πάτε ....
Και το λίγοτερο είναι να φύγετε χωρίς λεφτά ....... Ξεβρακοτη και σακατεμενη μην φύγετε είναι το θέμα ...

Johnperkov26

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2023
Like
10
Πόντοι
0
ρε παιδια ειναι 2 τραβεστι στη γιαννιτσων οπως παμε στα κτελ μακεδονιας εκει που ειναι ερημα και δεν εχει πολλες ειναι αυτες οι 2 . τις εχει δει κανεις? τις εχει παρει κανεις?? 20 ευρω ζητανε
Εγω εχω δοκιμάσει την μια από τις δύο την πιο ψηλή και μικρότερη το έχω ξαναπει. Για ένα ξεκαυλωμα είναι μια χαρά και φαίνεται και καλό παιδί δεν σε πρήζει να χυσεις και τέτοιες μαλακίες,επισης κάνει και πλακιτσα.Φαντάζομαι και η φίλη της θα είναι το ίδιο απλα εμένα με χαλάει να φοράει περούκα κάποια για αυτό και δεν έχω δοκιμάσει.

Johnperkov26

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Όπως είπες και ένας φίλος από κάτω προτιμώ να τραβάω μαλακια κάθε μέρα παρά να δώσω έστω και 5 ευρώ να γαμησω έναν γύφτο με περούκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom