Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Την έχω δει στη πιάτσα δεν έχω πάει αλλά από εμφανισιακά σκίσει
Επίσης εμφανισιακά σκίζει αυτή εδώ...

Στήνεται στη γωνία απέναντι από το fever και ζητάει 25ε αλλά δεν κάνει γυμνό τσιμπούκι.
Της μίλησα μια νύχτα και αν δεν ήξερα από την αγγελία ότι είναι τρανς, δύσκολα θα την ξεχώριζα.
Φουλ θηλυκή και πολύ ευγενική.
Αυτή και η Εμυ αν βάλουν βυζιά και το γυρίσουν στο ξεκωλέ στυλ στην πιάτσα, θα κάνουν πάταγο πιστεύω

Angelo89

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Η Ιωάννα σταμάτησε; Γιατί δε βλέπω αγγελιες της πλέον;

PazzFuzz

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
64
Πόντοι
0
Πηρα τηλεφωνο σε δυο αφροδισιολογους επειδη φρικαρα λιγο με το θεμα. Ηταν και οι δυο αρκετα χαλαροι και μου ειπαν να μην ανυσηχω! Τους ρωτησα αν ειναι καλη ιδεα να παρω καποια αντιβιωση(προτεινεται στο ιντερνετ) ηταν και οι δυο αρνητικοι σε αυτο. Μου ειπαν να κανω εξετασεις στο μηνα με τριμηνο. Η αληθεια ειναι πως η χαλαροτητα τους μου φανηκε περιεργη επειτα απο οσα διαβασα στο γοογλε.
Ο θεος βοηθος.

PazzFuzz

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
64
Πόντοι
0
εδωσα πρωτη φορα μεσα σε δυο μερες ακα πιπα σε τρανσ και πηρα μια ακα. επισης οταν γυρισα σπιτι θυμηθηκα οτι ειχα δαγκωσει το ουλο μου καποιες ωρες πριν και υπηρχε ενα σκισηματακι αυτο κυριως με τρομαξε.
Νομιζω δε πρεπει να ξανα γινει ετσι..
Αν σου εχει τυχει θεμα υγειας στο παρελθον ξες οτι μπορει να παει πολυ στραβα. Φιλια

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.067
Πόντοι
206
Ε, άμα έχεις αγχωθεί τόσο, πήγαινε ζήτα PEP (post exposure prophylaxis). Μη με ρωτάς λεπτομέρειες, δεν ξέρω, ξέρω μόνο πως υπάρχει, αλλά θα πρέπει να ληφθεί εντός τριημέρου από την ύποπτη επαφή. Ρώτα έναν γιατρό.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
1.336
Επίσης εμφανισιακά σκίζει αυτή εδώ...

Στήνεται στη γωνία απέναντι από το fever και ζητάει 25ε αλλά δεν κάνει γυμνό τσιμπούκι.
Της μίλησα μια νύχτα και αν δεν ήξερα από την αγγελία ότι είναι τρανς, δύσκολα θα την ξεχώριζα.
Φουλ θηλυκή και πολύ ευγενική.
Αυτή και η Εμυ αν βάλουν βυζιά και το γυρίσουν στο ξεκωλέ στυλ στην πιάτσα, θα κάνουν πάταγο πιστεύω
Την πέτυχα πριν δυο εβδομάδες και αλήθεια κ γώ μπερδεύτηκα. Αλλά μετά θυμήθηκα το άλλο… είναι αυτή που πριν ένα χρόνο πήγα μ αυτήν στην καβάτζα εκεί στο φιβερ και εχεζε ζουμιά από το κλισμα που είχε κάνει… όποτε ξενέρωσα και εφυγα. Αλλά πράγματι είναι σα γυναίκα…

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.649
Πόντοι
606
  • Χαχα
Αντιδράσεις: TZOYLI

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Την πέτυχα πριν δυο εβδομάδες και αλήθεια κ γώ μπερδεύτηκα. Αλλά μετά θυμήθηκα το άλλο… είναι αυτή που πριν ένα χρόνο πήγα μ αυτήν στην καβάτζα εκεί στο φιβερ και εχεζε ζουμιά από το κλισμα που είχε κάνει… όποτε ξενέρωσα και εφυγα. Αλλά πράγματι είναι σα γυναίκα…
Τι λες βρε...:buck2::buck2:

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
1.336

Angelo89

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες η Ιωάννα μαντελρι σταμάτησε γιατί έχω να δω αγγελεια της πολύ καιρο αν έχει κανείς το τηλ του της ασ το στείλει ευχαριστώ πολυ

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
760
Πόντοι
81
Καλησπέρα μάγκες η Ιωάννα μαντελρι σταμάτησε γιατί έχω να δω αγγελεια της πολύ καιρο αν έχει κανείς το τηλ του της ασ το στείλει ευχαριστώ πολυ

Angelo89

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2023
Like
8
Πόντοι
0
για εσάς ποιες είναι οι τοπ 2 επιλογές στη πόλη μας από Ελληνίδες ενεργητικές;

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.772
Πόντοι
736

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάποια άλλη στιγμή αλλά αυτή η αγγελία έχει από πίσω έναν άντρα με περούκα. Τίποτα περισσότερο. Σήμερα επισκέφτηκα την φίλη του που είναι γυναίκα και ήταν με το μπουρνούζι του κανονικά ως άνδρας και όταν έφυγα είχε βάλει τα εσώρουχα τα Γυναικεία και μια περούκα. Ένας άσχημος άντρας με περούκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom