Ας πω κι εγώ τη γνώμη/εμπειρία μου για τις χρεώσεις, αν και νέος εδώ. Η καλύτερη εμπειρία μου με τρανς ήταν με μια που έχει τη βάση της στην Αθήνα και έρχεται σχετικά συχνά. Η συνάντηση έγινε πριν 1,5 χρόνο, κάναμε τα πάντα για καμιά ώρα και πλήρωσα 50 Ευρώ. Πέρασα φανταστικά, μάλλον ταιριάξαμε και λιγάκι, και αυτό ακριβώς θέλω να υπογραμμίσω γιατί νομίζω ότι είναι σημαντικό. Εδώ και πολλούς μήνες η κοπέλα ζητάει 150. Πέρα από το αν έχει το "δικαίωμα" (το έχει, αλλά έχει απογοητεύσει πολύ κόσμο και πλέον απευθύνεται σε άλλο κοινό), και πέρα από το αν βρει πελάτες (θα βρει γιατί είναι αστέρι), έχω την εντύπωση ότι οι σεξουαλικές υπηρεσίες δεν είναι ακριβώς μια εμπορική συναλλαγή.
Το "ό,τι πληρώσεις παίρνεις" είναι μια γενικότητα που με εκνευρίζει. Και 500 να πληρώσεις, δεν εγγυάται κανείς ότι θα περάσεις γουάο με οποιαδήποτε, και αν επιλέξεις να τα φας σε ψώνια δεν εγγυάται κανείς ότι θα πάρεις απαραιτήτως τα καλύτερα ρούχα. Όσο κουκλάρα και να είναι η εκάστοτε κοπέλα, το προσωπικό στοιχείο, το ταίριασμα, η χημεία κλπ παίζουν ρόλο. Και η στιγμή παίζει ρόλο. Κάποιες το μπαλώνουν αυτό μέσω του επαγγελματισμού τους (και μπράβο τους) και συνήθως χρεώνουν αντίστοιχη υπεραξία. Εγώ δεν προτιμώ αυτές τις περιπτώσεις. Και φυσικά ούτε όσες δεν συμπεριφέρονται καν αξιοπρεπώς και απλά χρεώνουν πολλά γιατί απλά έτσι αποφάσισαν.
Μην κουράζω, εδώ μιλάμε για ιδιαίτερου τύπου προσωπικές υπηρεσίες. Είναι πιθανό να φας πατάτες χθεσινές από φαστφουντάδικο, ένα αξιοπρεπές πιάτο, ή ένα τέλειο πλήρες γεύμα. Δεν μπορείς να ξέρεις πριν πας γιατί κάθε εμπειρία είναι προσωπική, υποκειμενική και αφορά εκείνη τη στιγμή. Όπως και να'χει, το να ανεβάζεις την τιμή από 50 σε 150 (ξέρω 2-3 που το έκαναν, οι άλλες 2 το ανέβασαν από 80) είναι - νομίζω - εξωφρενικό. Δεν αντέχω να ρισκάρω να φάω χθεσινές πατάτες έχοντας πληρώσει 150. Αλλά το θέμα είναι ευρύτερο. Δεν έχει σημασία αν αντέχω εγώ ή ο καθένας μας, αλλά όπως έγραψαν και άλλοι, ότι δεν ζούμε στην Ελβετία. Δηλαδή εκεί τι ζητάνε; 600 την ώρα;
Θέλω να πω,, Ρε φίλη, με όλο τον σεβασμό.. δεν πουλάς κινητή τηλεφωνία.. δεν είσαι τράπεζα.. δεν είσαι σούπερμαρκετ.. ούτε η ΔΕΗ.. που ανέβασαν τιμές και τις πληρώνουμε αναγκαστικά αλλά κατά βάθος τις μισούμε. Σε σένα ερχόμαστε να περάσουμε καλά. Είναι λογικότατο να υπάρχουν διαφορές στις τιμές αναλόγως προσόντων, εμφάνισης κλπ. αλλά το εύρος θα έπρεπε να είναι από 20 ως 100.. όχι ως 200. Για την Ελλάδα, τη Θεσσαλονίκη, του 2023 μιλάμε!
Σόρρυ αν μακρυγόρησα