Καλησπέρα, και καλήν χρονιά, συναγωνιστές,
*ακολουθεί σεντόνι*
Μετά από καιρό εκτός του σπορ, λέω να ξαναδοκιμάσω (έλειπα καιρό κι από τον χώρο, και από Ελλάδα)
Θέλω: καμιάν ώρα, μόνο ενεργητικό η κοπέλα
(και gfe καταστάσεις)
Budget: ιδανικά, 50, αλλά, κι 70 να είναι, οκ
Ύστερα από έρευνα, κατέληξα στις εξής επιλογές. Κατά βάση, είναι με σειρά:
Ξαναπήγαινα άνετα:
1)
Έλα να μου το ρουφήξεις
2)
AMANDA
Ξαναπήγαινα, μάλλον
3)
Θεσσαλονίκη. Καύλα Τρανς.
Έχω ακούσει καλά:
4)
6987858818 50 μασάζ με εκτόνωση 70 ενεργητικό η παθητικό 100 πρόγραμμα ώρας με μασάζ κι σεξ! Όμορφη με αληθινές φωτογραφίες!! Σε χώρο δικό μου κοντά στο σταθμό.. Περισσότερες πληροφορίες κάλεσε με..!
kanesex.com
5)
Τς Νικόλ Αντωνίου!Από Θεσσαλονίκη ...Για ένα σπέσιαλ ενεργοπαθητικό πρόγραμμα με προσόντα που δεν θα ξεχάσεις! Δεκτές και ιδιαίτερες ερωτικές προτιμήσεις κατόπιν συνεννόησης..... Για ραντεβού καλέστε στο 6.9.3.6.4.9.7.8.2.8. Αποκρ κ sms θα αγνοούνται όπως επίσης και άσκοπες συζητήσεις σε Viber &...
kanesex.com
6)
Μαζι μου θα περασεις με απολυτη ηδονή και παθος φανταστικες στιγμες που δε θα θες να τελειωσουν!!!Τα κανω όλα σε ένα ομορφο κι ακρως αισθησιακο χωρο στο κεντρο της πολης!Σε περιμενω αναμμενη και καυτη!Δεκτα και ζευγαρια που αναζητουν εμπειρια με τρανς! 6986034624 και βαιμπερ 6908404444
kanesex.com
7)
DIANA TR 6945478551
8)
tzeni
Ανάμεικτα σχόλια:
9)
Αν γουστάρεις να ξεκαβλωσουμε παρέα με πολύ ανωμαλία εδώ είμαι 6944410205
kanesex.com
Ίσως, γιατί όχι:
10)
TRANS ΑΛΗΘΙΝΗ.!..!.!.. ΟΧΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ... ΘΥΛΗΚΗ ,ΑΠΟΤΡΙΧΩΜΕΝΗ , ΜΕ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΔΕΡΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ,ΣΤΗΘΟς 8ΝΟΥΜΕΡΟ DD, ΚΟΡΜΑΡΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ KAI ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΑΡΗΔΕΣ. ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΕΣ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.... ΑΝ ΕΙΜΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ...…. ANΩΜΑΛΗ ΚΑΙ...
kanesex.com
11)
Καλησπέρα καυλιαρη....ειμαι η Ρια Ελληνίδα ε.π. τρανς 1,70 υψ..50.κ. με δικο μου διακρητικο καθαρο χωρο από τις 11 μεσημέρι κ μετα συνήθως,.αν βαρεθηκες τα δηθεν κ τις ξεπετες η τις ψευτικες φοτο (οι φοτο ειναι ολες δικες μου Και cyber sex 6982102898
kanesex.com
12)
EIMAI Η ΓΙΩΤΑ…. ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΔΙΠΛΗ ΗΔΟΝΗ............. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΣ… ΕΧΩ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ..... ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΣΙΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...
kanesex.com
13)
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΣΕ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟΥΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ. ΟΧΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ. ΟΧΙ SMS ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΤΗΛ. 6 9 8 8 – 6 9 . 6 9 . 6 9 (Viber) (Αν δεν απαντάω καλέστε ξανά …)...
kanesex.com
Πήγαινα άνετα, αλλά έχω ακούσει...διάφορα
14)
Γεια σας είμαι η Εμη 22 ετών με πλούσια προσόντα δυνατά παίζω ενεργητικό παθητικό σε δικό μου χώρο αν θες να νιώσεις ηδονή Έλα και δεν θα μετανιώσεις παίρνω τέλεια πιπα βαθύ λαρύγγι πάρε με τιλ 6944421946
kanesex.com
15)
KAYTH TRANS ETOIMH GIA OLA Θεσσαλονίκη
16)
Γεια σας μωράκια μου είμαι η μαρηναμία παιχνιδιάρα με ❌πολλές αντοχές και καύλε❌ς θες να ξεφύγεις από κάθε συνηθισμένο τότε κάλεσε με για να περάσεις μία καυτή στιγμή μαζί μου μ❌????ε πολλές αντοχές κ????αι παθιασμένες 6946694216
kanesex.com
17)
Γεια σας είμαι η Άννα 22 χρονών καυλιάρα μελαχρινή όλα τα γούστα με πολλές αντοχές λίγες μέρες στην πόλη σας να με απολαύσεις ενεργώ παθητική Πάρε μου και δεν θα χάσεις 694 604 5755
kanesex.com
18)
Καλησπέρα είμαι η Ραφαέλα 24 χρόνων ενεργοπαθητική έχω δικό μου χώρο στο κέντρο.Αν θέλεις να περάσεις υπέροχα μαζί μου για μία ώρα πάρε με τηλέφωνο και δεν θα μετανιώσεις το 699 924 7176
kanesex.com
Παρακαλώ, διαφωτίστε με και για όποια περίπτωση μού έχει διαφύγει.
Αναμένω με χαρά τις γνώμες σας.
Μέχρι τότε, καλούς μας αγώνες!