Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Δεν θα διαφωνισω! Σήμερα πάλι το πέτυχα και πάλι μιλούσε....Πρασινο σορτσάκι γύρω στις 00:00 αναμεσα απο το μαγαζι με τα τζάμια αυτοκινητων και ροτόντα με ίσια μακρί (μέχρι τους όμους) μαλλι....
Ε κανε μια αναστροφή μέχρι να το πετύχεις! Αν δεν κανεις κάνα δεκάρι χλμ και περίπου μια ώρα γύρες δε λέγεται πιάτσα!

Haggis

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2020
Like
18
Πόντοι
0
Μάγκες τι προτείνετε?? Θα είμαι στην πόλη και ψάχνω να βρω τρανς για πρώτη φορά..ποια πίστευετε είναι η καλύτερη από τις εμπειρίες σας και από τις διαθέσιμες

Mr Anal-yzed

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Χαιρετώ την παρέα!

Ήρθα από τα εξωτερικά για ένα διβδόμαδο, κι επιστρέφω στο σπορ, μετά από μιαν 5ετή παύση.
Θέλω μόνον παθητικός εγώ, άνεση (καμιάν ώρα), ένα comfy πακέτο. Από θέμα εμφάνισης, όλες είναι οκ, άρα, ας μην είναι κριτήριο. Περισσότερο βάση, η απόδοση στο ματς, το μεράκι, το γουστόζικο. Στο 1ο, είναι επειδή κάτι περίεργα (από θέμα υγείας ή ασφάλειας) είδα να λέγεται. Στα ίσως είναι που τό ψήνω, αλλά θέλω μια ακόμα ματιά. Στο τελευταίο και καλύτερο, είτε ο γύρος του θριάμβου είτε, λογικά, καλή περίπτωση.

Παρακαλώ, όπως μού τονίσατε αν κάπου σφάλλω, ή αν έχετε κάποια δυνατή αντιπρόταση.

Ευχαριστώ σας θερμά εκ των προτέρων, και να βγάζουμε δοξασμένα γούστα!

Μάλλον όχι:

Ίσως:

Μάλλον ναι, ναι:

Ptzthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
367
Πόντοι
291

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Χαιρετώ την παρέα!

Ήρθα από τα εξωτερικά για ένα διβδόμαδο, κι επιστρέφω στο σπορ, μετά από μιαν 5ετή παύση.
Θέλω μόνον παθητικός εγώ, άνεση (καμιάν ώρα), ένα comfy πακέτο. Από θέμα εμφάνισης, όλες είναι οκ, άρα, ας μην είναι κριτήριο. Περισσότερο βάση, η απόδοση στο ματς, το μεράκι, το γουστόζικο. Στο 1ο, είναι επειδή κάτι περίεργα (από θέμα υγείας ή ασφάλειας) είδα να λέγεται. Στα ίσως είναι που τό ψήνω, αλλά θέλω μια ακόμα ματιά. Στο τελευταίο και καλύτερο, είτε ο γύρος του θριάμβου είτε, λογικά, καλή περίπτωση.

Παρακαλώ, όπως μού τονίσατε αν κάπου σφάλλω, ή αν έχετε κάποια δυνατή αντιπρόταση.

Μάλλον όχι:

Ίσως:

Μάλλον ναι, ναι:
από τα ΟΧΙ καλα κανεις, ειναι ολες στη παρεα με τα κοκορετσια... απο τα ΙΣΩΣ θα διαλεγα αυτα τα 2 κροσακια για παρτουζα ετσι για την εμπειρια, απο τα ΝΑΙ, Αμαντα με χιλια

Shemale/Lover

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Χαιρετώ την παρέα!

Μάλλον όχι:

Ίσως:

Μάλλον ναι, ναι:
η αμαντα ειναι εκπληκτικη και πανεμορφη φουλ gf η αναστασια λιγο πιο μεγαλη σε ηλικια αλλα πολυ πολυ ενεργητικη και με καλα προσωντα

Ptzthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
367
Πόντοι
291
Χαιρετώ την παρέα!

Μάλλον όχι:

Ίσως:

Μάλλον ναι, ναι:
Θα συμφωνήσω με τις επιλογές σου όχι/ίσως/ναι. Τώρα στα Ναι , την Ευριδίκη την συνάντησα αλλά δεν προχώρησα μιας και δεν ήταν του γούστου μου ( έχει πιο ανδρικά χαρακτηριστικά από ότι προτιμάω), την δεύτερη αγγελία δεν έχω γνώμη δεν την έχω επισκεφτεί, την Αναστασία την έχω επισκεφτεί μια φορά είχε όρεξη δεν ήταν ξεπετα μέτρια πράγματα όμως κατά την γνώμη και τέλος η Αμάντα όπου την έχω επισκεφτεί πολλές φορές και πέρασα πολύ ωραία μαζί της κάθε φορά.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Χαιρετώ την παρέα!

Μάλλον όχι:

Ίσως:

Μάλλον ναι, ναι:
Μια κ μοναδικη εμπειρια φιλος που εχω ( ως ενεργητικος) ηταν με Αμαντα. Πραγματικα καλο παιδι κ πολυ καλη σε υπηρεσιες.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Μπορεί κάποιος από τους ειδικούς του νήματος να μου εξηγήσει τι λογική υπάρχει, αν υπάρχει βέβαια λογική και εγκέφαλος,μία τρανς να είναι το μόνο άτομο σε όλο το τετράγωνο οπαπ και city gate μαζί και να φοράει μάσκα στο πρόσωπο με 19,5 βαθμούς χθες τη νύχτα ??

Και αν φοράει μάσκα με 19,5 βαθμούς σε ανοιχτό χώρο όταν θα πάει με έναν πελάτη πως ακριβώς θα κάνει τη δουλειά ?θα φορέσει μάσκα και στον πελάτη και θα αφήσει ένα μικρό κενό στο πλάι της δική της μάσκας ώστε να χωρέσει η πουτσα για να κάνει κάτι σαν πίπα αφού προηγουμένως έχει βάλει στην πουτσα του πελάτη 2-3 προφυλακτικά ?...και ίσως στα 5 λεπτά να του πει και τέλος χρόνου ?πολύ πιθανό...

Απλές απορίες έχω κι εγώ σαν μαθητής ακόμα στις πιάτσες...

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Μπορεί κάποιος από τους ειδικούς του νήματος να μου εξηγήσει τι λογική υπάρχει, αν υπάρχει βέβαια λογική και εγκέφαλος,μία τρανς να είναι το μόνο άτομο σε όλο το τετράγωνο οπαπ και city gate μαζί και να φοράει μάσκα στο πρόσωπο με 19,5 βαθμούς χθες τη νύχτα ??

Και αν φοράει μάσκα με 19,5 βαθμούς σε ανοιχτό χώρο όταν θα πάει με έναν πελάτη πως ακριβώς θα κάνει τη δουλειά ?θα φορέσει μάσκα και στον πελάτη και θα αφήσει ένα μικρό κενό στο πλάι της δική της μάσκας ώστε να χωρέσει η πουτσα για να κάνει κάτι σαν πίπα αφού προηγουμένως έχει βάλει στην πουτσα του πελάτη 2-3 προφυλακτικά ?...και ίσως στα 5 λεπτά να του πει και τέλος χρόνου ?πολύ πιθανό...

Αλ, προφανώς θέλει να δείξει ότι είναι προβλεπέ και υγειονομικά σωστή. Τύπου είμαι καθαρή και προσέχω μη φοβάστε
Αυτή την εξήγηση μπορώ να δωσω

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796

Πέρασες και εσύ πιάτσα και από την ξενερα άρχισες να βλέπεις τις λεπτομερείες ... ΧΑ χαχα..γάμησε τα 3 βράδυα τσάμπα βενζίνες

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Πέρασες και εσύ πιάτσα και από την ξενερα άρχισες να βλέπεις τις λεπτομερείες ... ΧΑ χαχα..γάμησε τα 3 βράδυα τσάμπα βενζίνες
Ναι ρε μπρο όπως τα λες είναι! Βόλτες με την ελπίδα να δεις τίποτα της προκοπής! Που είναι τα ωραία χρόνια που δεν ήξερες ποια να πρώτο διαλέξεις!!!

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
λοιπόν επειδη εχω λιγο χρόνο παραπάνω και βαριεμαι λίγο, ας γραψω μια συγκεντρωτική παρουσίαση άπο όσες εχω συναντήσει και πληρώσει τα τελεύταια χρόνια, μπας και βοηθησω λίγο όσους ψάχνονται γενικότερα.
Να ξεκαθαρήσω οτι η εμπειρία μου με τις τρανς ειναι κατα 99% απο την βολτα στις πιάτσες και μια φορά μονο συναντησα μια στον χωρο της μεσω τηλεφώνου.
Επίσης να πω εξ αρχής οττι δεν κανω promotion σε καμια, αλλά ούτε και έχω σαν σχεδιο να βλάψω κάποια προσωπικα για τον οποπιοδηποτε λόγο, απλα αυτα που θα πω είναι αληθειες και ισως κανουν κάποιο κόσμο να ξανασκεφτούν που θα δ΄΄ωσουν τα λεφτά τους την απομενη φορά που θα έχουν καυλες.
Είμαι ενεργητικός, μονο γαμάω, αυτη ειναι η συμφωνια με όσες πάω, αλλά μαρεσει στο τελος να της βλεπω να τελειωνουν. Οπότε για τους παθητικούς δεν μπορώ να εκφράσω άποψη.

Ξεκινάω με Αμάντα. είναι η μόνη που εχω συναντησει σε χωρο ητης μέσω τηλ κλήσης. Μένει κοντά στο one salonika. μικρός χωρος, έχει και ενα σκυλακι μαζι. καθαρή συνάντηση, νομιζω στα 70,πολύ τιμια σε όλα, εμφανιση λιγο γεματούλα, μεγαλα βυζιά, μέτρια πουτσα που καβλωνει αμεσως, πολύ καλες υπηρεσίες, καλη στο γαμησι, φιλια εμενα δεν εδωσε καθως την συναντησα εν μεσω κοβιντ ( αν αυτο παιζει ρόλο) ,χυνει αρκετα. Σιγουρα ειναι απο τα ατομα που θελω να ξαναδω.

Νινα. Η πρωτη μου φορα με τρανς.Πηγαμε στο σπιτι της και μετα ακολουθησαν κανα 2 φορες ακομα στο αμαξι της. Εμφάνιση αλλού, βυζι τεράστιο, σωμα πολυ γυμνασμενο,καποιους μπορει να τους ξενερωσει, πουτσα οσο θυμαμαι πολυ μικρη, δεν νομιζω να γαμαει. αυτο ομως που σου μενει ειναι το τσιμπουκι της που σε συνδυασμο με το υπεροχο προσωπο της σε κανουν να μην κρατιεσαι για πολυ ωρα.
Την γαμησα μονο μια φορά, τις αλλες μόνο πιπα. Φιλια πηρα μονο μια φορά, γενικα ειναι προσεκτικη με την καθαριοηττα. Για εμενα αξιζει και ειδικα για αυους που θελουνα να ξεκινησουν απο κάπου.

Φιονα. 3 φορες την πηρα. Λογικα δεν θα την ξαναπαρω. τρομερο σωμα, βυζια μεγαλα και πανεμορφα, πουττσα μεγαλη και χοντρη, δεν ξερω αν γαμαει, εμενα με ρωτησα αλλα δεν δεχτηκα. δεν την ειδα να χυνει ποτε, την ακουσα που εβγαζε κατι ηχους οσο την πηδουσα στο ορθια αλλα νομιζω οτι επαιζε θεατρο. δεν θυμαμαι ποσο πληρωσα αλλα σιγουρα για πιατσα δεν ηταν κ λιγα. καλο γαμησι, φιλια στο στομα κάμποσα, ο παλευε να μου βαλει δαχτυλο και μου εδινε την πουτσα να την γλειψω οποτε πιστευω οτι οι παθητικοι θα περασουν καλα. με μπριζωνε να παμε σπιτι της για να περασουμε καλα και με καβλωνε με αυτα που μου ελεγε αλλα μονο κ μονο που μενει στην αλλη ακρη δεν με ψεινει. το προβλημα μου ειναι οτι την τελευταια φορα, πανω στο μπαλαμουτι εκανε κ προσπαθειες να σπρωξει τον πουτσο μου μεσα της χωρις καποτα και σχεδον το καταφερε. αν δεν σαματουσα κ δεν ελεγα κάτι, κλαφτα χαραλαμπε. απο τοτε ξενερωσα και δεν την ξανασυναντησα, αλλα την βλεπω συχνα εξω κ με καβλωνει καθε φορα μονο που την κοιταω...

βικτωρια. καλος ανθρωπος, αν σε πιασει στην παρλα για τα ταξιδια της δεν σαφηνει σε ησυχια. εχω παει και σπιτι της, αν και σε εμφανιση χανει πολυ, εχει μερικα κιλακια παραπανω και στο προσωπο δεν λεει κ πολλα, έχει κατι στην συμπεριφορα της που με καβλωνει αμεσως. εχω κανει καλα γαμησια μαζι της. βυζια μετρια προς μεγαλα, πουτσα πολυ μικρη και πολυ σπανια καβλωνει.μονο την πρωτη φορα που συναντηθηκαμε καβλωσε και την αφησα να χυσει πανω μου. κανει καλο τσιμπυκι και δινει και φιλια. περσυ που την πηρα τελευται φορα, της ειπα οτι θελω να τελειωσω πανω σα κωλομερια της, δεχτηκε και καθως τον επαιζα εκανε κινηση να τον βαλω μεσα της. απο τοτε δεν ην ξανασυναντησα, την βλεπω ομως εξω συχνα.

αλεγια ροσι. την εχω πετυχει απειρες φορες, παλια καραβανα, μονο μια φορα εχω παει μαζι της. θυμαμαι λιγα πραγματα γιατι ημουν σε ασχημη ψυχολογια και ελαφρως πιομενος.
προστυχη γκομενα, ελεγε ποσο πολυ θελει να με ξεσκισει. εμφανιση μετρια, μεγαλη ηλικια νομιζω, πουτσα μετρια που καβλωνει, σε πιεζει να την γλυψεις και να σε γαμησει. δεν εχυσα, δεν μπορεσα. δεν εχυσε ουτε αυτη.

ευριδικη. κ αυτη ειναι συνεχεια εξω. καλο παιδι φαινεται, σκληρο βυζι, μετρια πουττσα που καβλωνει, προσωπο αρκετα αντρικο, με τελειωσε με πιπα, πιστευω ειναι πιο πολυ για μερακλιδες.

γιωτα τουρμπο. μετρια εμφανιση,καβλωνει καλα, δεν ξερω αν χυνει, ζηταει εχτρα λεφτα, δεν ημουν σε φαση να δωσω γενικα δεν την προτιμαω αν και βγαζει κατι πολυ προστυχο.

κοκορετσια και λοιπα . λοιπον εκει εχει κατι φατσες που δεν ξερω ποια ειναι ποια, όλες ιδιες μου φαινονται. σκινι σωματα, μεγαλα καυλια, κανα 2 φορες χυσαν σε δευτερολεπτα χωρις καν να το ζητησω, προστυχιες φουλ αλλα μονο κ μονο για το μερος που σε πανε καθως και οι ατακες τυπου κοκορετσι κ τετοια...θελει προσοχή. ειδικα σε θεμα καθαριοτητας δεν ειμαι σιγουρος τι παιζει.

ειναι και 2 ακομα που θυμαμαι αλλα δεν ξερω τα ονοματα τους δεν α εχω συγκρατησει. Η πρωτη εβγαινε στον οπαπ μεχρι λιγο πριν την καραντινα, ην πευχαινα ανα μερικους μηνες, δεν ηταν απο θεσσαλονικη. ομορφη φατσα, πολυ σκινι σωμα με βυζαρες σκληρες και πουτσα ορθια ολη την ωρα. καθε φορα που την συναντουσα εκανε προσπαθειες να με γαμησει και με πιεζε να την γλειψω. αλλα γενικα πολυ γελιο εβγαζα. καποια στιγμη πηγα κ σπιτι της σε ενα που νοικιαζε στην λαγκαδα και απορω πως δεν με βιασε εκει μεσα. γενικα και στο γαμησι πανω εβγαζε κατι φωνες, πολυ προστυχη γκομενα...

η δευτερη ειναι μια αρκετα ηλικιομενη ξανθια κροσ πρεπει να ειναι , βγαινει στις γραμμες του τρενου χρονια τωρα, μαζι με μια ομαδα απο σκυλια που οποτε σταματαω στο φαναρι γαβγιζουν σαν μαλακες, μια φορα μονο την συναντησα, μπορει να την λενε τζενη δεν θυμαμαι, πολυ μεγαλη πουτσα οι μερακλιδες θα περασουν καλα. απο εμφανιση ομως αδιαφορη εντελως σε σημειο ασχημη. απορω κ εγω με τον εαυτο μου ωρες ωρες...

τεσπα αν θυμηθω αλλες θα συμπληρωσω. γενικα θελει αρκετη προσοχη τυποι γιατι παιζουν επικινδυνα αρκετες εκει εξω και σε συνδιασμο με την καυλα πολλες φορες κανουμε μεγαλα λαθη...!
καλα γαμησια και καλες βολτες!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755

n2h