n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ευρωπαικα με κιμα στο ρυζιελληνικα !!!! με αυγολεμονο !!
κινεζικα χωρις κιμα
ευρωπαικα με κιμα στο ρυζιελληνικα !!!! με αυγολεμονο !!
οπως τα μαθα απ τη γιαγια μου με κιμα,ρυζι κ μυρωδικα... :-*ευρωπαικα η κινεζικα τα εκανες τα κολοκυθακια??
τρελα τα κολοκυθακια μμμμμοπως τα μαθα απ τη γιαγια μου με κιμα,ρυζι κ μυρωδικα... :-*
εισαι μακρυα για να σε κανω το τραπεζιτρελα τα κολοκυθακια μμμμμ
και εχω ενα κρασι μωρο μου τρελα!!!εισαι μακρυα για να σε κανω το τραπεζι
ο Ερωτας περναει απ το στομαχι Αλεφαντε...μετα μασαζ κ επειτα τα φλοκια.....και εχω ενα κρασι μωρο μου τρελα!!!
αλλα θα ερχοταν αλεφαντος εκει τωρα δεν το βλεπω να εμενε πανω απο 5 λεπτα στο τραπεζι σε αλλο μερος του σπιτιου θα ημασταν
ο Ερωτας περναει απ το στομαχι Αλεφαντε...μετα μασαζ κ επειτα τα φλοκια.....
στο Βαρδαρη καναμε τα πρωτα μας βηματα χρυσε μου...με τους μερακληδες!!!
και γιατι πηρες μεταγραφη για κατω?στο Βαρδαρη καναμε τα πρωτα μας βηματα χρυσε μου...με τους μερακληδες!!!
δασκαλε να υποθεσω οτι δεν σου αρεσουν τα γεμιστα κολοκυθακια δικε μου???Την τελευταια σελιδα την εχετε γαμησει κυριοι...(και μονο κυριοι) χιουμορακι
Την τελευταια σελιδα την εχετε γαμησει κυριοι...(και μονο κυριοι) χιουμορακι
εκανα αλλα πραγματα μετα...θα μπορουσα ν ανεβω αλλα δεν ξερω γιατι με μελαγχολει η Σαλονικακαι γιατι πηρες μεταγραφη για κατω?
ναι μωρε...τρωει τα παιδια της αυτη η πολη...καλα εκανες και κατεβηκεςεκανα αλλα πραγματα μετα...θα μπορουσα ν ανεβω αλλα δεν ξερω γιατι με μελαγχολει η Σαλονικα
ναι..πριν τη μεγαλη φωτια του '17οταν ηταν ακομη χωματοδρομος (χιουμορ)
ξερεις τι θυμαμαι πολυ εντονα; εκεινη την υγρασια του χειμωνα που δεν μπορεις να σηκωθεις απ το κρεβατι...και συντηριτικουρα του κερατα...ασε τι κανουμε απο πισωναι μωρε...τρωει τα παιδια της αυτη η πολη...καλα εκανες και κατεβηκες
ψεματα δασκαλε σαν τους τραγουδιστες εγιναν και οι τρανς στην αθηνα οι μισες απο εδω ξεκινησανναι μωρε...τρωει τα παιδια της αυτη η πολη...καλα εκανες και κατεβηκες
δοξα τον κυριο απο υγρασια ακομη καλα παμε αλλα συντηριτικουρα τι θελει να πει ο ποιητης εδω??ξερεις τι θυμαμαι πολυ εντονα; εκεινη την υγρασια του χειμωνα που δεν μπορεις να σηκωθεις απ το κρεβατι...και συντηριτικουρα του κερατα...ασε τι κανουμε απο πισω
ναι μωρε ξερω...Παντως ο Παπαγεωργοπουλος εφυγε,μπορεις να γυρισεις τωραξερεις τι θυμαμαι πολυ εντονα; εκεινη την υγρασια του χειμωνα που δεν μπορεις να σηκωθεις απ το κρεβατι...και συντηριτικουρα του κερατα...ασε τι κανουμε απο πισω