Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

19cm_top

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
267
Πόντοι
0

Όντως αυτη εννοω αδερφε.
Γουσταρει να γαμιεται, φουλ παθητικη,
σκοπευει να εγχειριστει
και οπως μο ειπε, δεν εχει γαμησει ποτε στη ζωη της.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Όντως αυτη εννοω αδερφε.
σκοπευει να εγχειριστει
[size=18pt]και οπως μο ειπε, δεν εχει γαμησει ποτε στη ζωη της.[/size]

Καλα μην παιρνεις και ορκο  :) :)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
τι ειναι αυτο το τουμπανο?
αλ,που την βρισκεις αυτην ρε συ?
26ης Οκτωβριου εκει μαζι με Φιονα και Κελλυ αλλα μαλλον μονο Παρασκευη-Σαββατο γιατι δε την πετυχαινω αλλο....Νομιζω δουλευει και barwoman καπου
Αγαπιουνται πολυ με τη Φιονα :rolleyes: :rolleyes:

Και μιας και ανεφερα τη Φιονα που χαθηκε αυτη η ψυχη?Απο το καλοκαιρι και μετα δε την εχω πετυχει ακομα

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
o deker που βρισκετε ρε μαγκες? :think: :think: :think: :think: :think:
τον εχασα εντελως.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
o deker που βρισκετε ρε μαγκες? :think: :think: :think: :think: :think:
τον εχασα εντελως.
εδω ειμαι ρε χαμενε
απλα λογω δουλειας δεν προλαβαινω κ πολυ πολυ να κανω ουτε βολτες ουτε να μπαινω κ να γραφω οπως παλια

alexthes

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά μία Κάρμεν που είναι με τα πόδια εκεί στην στάση οπάπ στο στενό στην Γιαννιτσών την ξέρετε; Μελαχρινή, αδύνατη, κοντούλα γαλάζια μάτια, λίγο μεστωμένη, με μικρό αλλά στητό στηθάκι.

dimitriso211

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια αν και ειμαι χρονια μελος πρωτη φορα γραφω στο σαϊτ.Επειδη θα ειμαι μονο για Παρασκευη βραδυ Θεσσαλονικη μηπως θα μπορουσε να βοηθησει καποιος να μου πει πως να συναντησω την Μαριλενα η την Κελυ(εχω διαβασει καλες κριτικες).Επισης στις φωτο ειναι ωραια και η estellax αλλα εσεις ξερετε καλυτερα.Πρεπει να σας πω οτι ειμαι μονο ενεργητικος για να ξερετε τι να προτεινετε.Αν μπορειτε να απαντησετε μεχρι Πεμπτη για να κανονισω ακομη καλυτερα .Ευχαριστω.

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
Καλησπερα παιδια αν και ειμαι χρονια μελος πρωτη φορα γραφω στο σαϊτ.Επειδη θα ειμαι μονο για Παρασκευη βραδυ Θεσσαλονικη μηπως θα μπορουσε να βοηθησει καποιος να μου πει πως να συναντησω την Μαριλενα η την Κελυ(εχω διαβασει καλες κριτικες).Επισης στις φωτο ειναι ωραια και η estellax αλλα εσεις ξερετε καλυτερα.Πρεπει να σας πω οτι ειμαι μονο ενεργητικος για να ξερετε τι να προτεινετε.Αν μπορειτε να απαντησετε μεχρι Πεμπτη για να κανονισω ακομη καλυτερα .Ευχαριστω.
φουλαρε το ντεποζιτο και ξεκινα βολτες στην 26ης μετα τις 1,30...ολο και καποια θα πετυχεις

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
702
Πόντοι
1.525
Όντως αυτη εννοω αδερφε.
σκοπευει να εγχειριστει
και οπως μο ειπε, δεν εχει γαμησει ποτε στη ζωη της.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ... ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ 26ΗΣ... ΠΟΥ ΚΟΝΤΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΟΝΤΩς ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ... ΤΙ ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ... ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ...

dimitriso211

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
4
Πόντοι
0
θα το φουλαρω αλλα εχω να ερθω Θεσσαλονικη απο το 96-97 που ηταν τοτε το Μαρινα στα καλα του.Ειμαι απο επαρχια βλεπεις και δεν ετυχε να ξαναανεβω μονος μου .

irakleio_psaxnw

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ΡΕ  al βοηθησε μας εμας που δεν εχουμε αυτοκινητο και ζουμε στη πολη τη να κανουμε που θελουμε κατι καλυτερο??Ευχαριστω :)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ΡΕ  al βοηθησε μας εμας που δεν εχουμε αυτοκινητο και ζουμε στη πολη τη να κανουμε που θελουμε κατι καλυτερο??Ευχαριστω :)

Να πάς ποδαράτα!
Και αμα κουραστείς στο δρόμο μπέκα μέσα σε ταξί!!  :grin:

irakleio_psaxnw

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ρε hoty αχχαχ0χ0αχα0χα0χ να πω του ταριφα καλησπερα φιλρακι παμε για τραβελοτσαρκα?????αχχαχαχχααχα

ΑΛ οταν μπεις βοηθεια :)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ΡΕ  al βοηθησε μας εμας που δεν εχουμε αυτοκινητο και ζουμε στη πολη τη να κανουμε που θελουμε κατι καλυτερο??Ευχαριστω :)
παιρνεις ταξι και πας στο city gate στη Γιαννιτσων...δηθεν να δεις ταινια ρε παιδι μου.
Ο δρομος διπλα απο το city gate λεγεται Κωλλετη.Κατεβαινεις την Κωλεττη λοιπον και πριν βγεις στον μεγαλο κεντρικο δρομο(δυτικη εισοδος της πολης δηλαδη)στριβεις στο τελευταιο στενο στα δεξια σου που λεγεται Ρουλια Κωττα.Εκει στηνονται καμια δεκαρια τρανς...
Λιγα μετρα παρακατω οπως περπατας της Κωττα συναντας και την οδο Μαζαρακη που και κει βγαινουν αρκετες.Συνολικα στο τετραγωνο αυτο βγαινουν περιπου 17 τρανς,οι περισσοτερες εχουν αμαξι και το σπιτι τους ειναι καπου εκει κοντα.Οποτε διαλεγεις και παιρνεις και αφου τελειωσεις τη βρωμικη δουλεια οταν σε ξαναγυρισει εκει,βγαινεις παλι στη Γιαννιτσων παιρνεις ενα ταξι και γυρνας σπιτακι σου.

Κατι τετοιο δε θα μπορουσε να γινει στην 26ης Οκτωβριου πρωτον γιατι οι καλες Φιονα,Νανσυ,Κελλυ βγαινουν πεζες και δευτερον εκει εχει ατονησει πολυ η πιατσα.Μπορει σε μια δεδομενη στιγμη να πετυχεις 5 μαζι και μετα να γυρνας κανα διωρο εκει και να μην δεις ουτε μια

Πιστευω να σε καλυψα...

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
:2on1:
θα το φουλαρω αλλα εχω να ερθω Θεσσαλονικη απο το 96-97 που ηταν τοτε το Μαρινα στα καλα του.Ειμαι απο επαρχια βλεπεις και δεν ετυχε να ξαναανεβω μονος μου .
26ης οκτ. με πολυτεχνειου στη γωνια βγαινουν φιλε

photiusg

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως ξέρει κανένας την Ρόζα;

Stories

Νέο!