Καλησπέρα παίδες δεν βρήκα κατι στο forum για την συγκεκριμενη. Ισως βεβαια να μην εψαξα καλα. Κανεις τα φωτα του;
Πολυ ομορφη, με ανυπαρκτο στηθος, αλλα εξαιρετικη τοσο στο ενεργητικο, οσοσ και στο παθητικο. Συστηνεται!
Καλησπέρα παίδες δεν βρήκα κατι στο forum για την συγκεκριμενη. Ισως βεβαια να μην εψαξα καλα. Κανεις τα φωτα του;
Πήγα και γω στη Νικολ, από σεξ μέτρια αλλά γέλασα πολύ με τα διάφορα που είπαμε. Επίσης αν την ακούσεις να γελάει είναι σα ταινία τρόμου. Με το που μπήκα με πότισε με οινόπνευμα, καλά η διπλή καποτα με αποτελείωσε. Μιλάμε για το γέλιο.
Η Αμαντα παιδιά είναι σαν αντρας με περούκα, το δε σκηνικό δε θα το σχολιάσω. Γενικά είναι καλό παιδί οπότε απλά θα πω ότι δεν μου άρεσε και μέχρι εκεί.
Άρα η Άννυ τζίφος.
Βιβη και Janny τις έχασα ο μαλάκας.... πάντως από δέρμα, εμφάνιση, κλπ η Γκλεντα πρέπει να ήταν κοντά.
Είμαι πεπεισμένος ότι τρανς σαν τις Βραζιλιάνες και τις Κολομβιανές δεν υπάρχουν πουθενά, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης.
Η Ιωάννα μου βγάζει κάτι ντεκαβλέ / ντίβα, μένει τουλάχιστον κέντρο ή θα τρέχουμε;
μουτρο μ κάλυψεςΝαι μεν γούστα είναι αυτά αλλά θεωρώ το σχόλιό σου για την Αμάντα το λιγότερο υπερβολικό. Την βρίσκω και θηλυκή και εμφανίσιμη,ίσως το λες επειδή την περίμενες πιο petite,δεν ξέρω. Επίσης, είμαι κι εγώ της άποψης ότι είναι καλό παιδί και έμεινα πολύ ικανοποιημένος απ'την συμμετοχή της και την οικειότητα που δημιουργεί.
Τώρα για την Ιωάννα, εμφανισιακά είναι κορυφή για μένα, ίσως βγάζει αυτό της ντίβας ενίοτε όπως λες αλλά για την συγκεκριμένη οφείλω να πω πως από μακροσκελέστατη κατ'ιδίαν συζήτηση που είχαμε στο παρελθόν,έχω αποκομίσει την καλύτερη εντύπωση και τη θεωρώ πραγματικά ξηγημένο άτομο με συγκεκριμένες ευαισθησίες και πολύ καλό χαρακτήρα. Κι αν αυτό ακούγεται άσχετο με τις υπηρεσίες της,να πω ότι το επισημαίνω ως δείγμα ότι μια χαρά χημεία μπορείς να βρεις μαζί της και να παραμεριστεί εύκολα το όποιο τουπέ μπορεί να φαίνεται ότι έχει.
Ρε συναγωνιστές και σύντροφοι, αυτά εδώ τα δύο τα new entries τα γνωρίζετε?
το ταση εμενα μ μπερδεψε πάντως !!!Εν ολίγοις...εμφανίσιμη, με μεγάλο και λειτουργικο εργαλείο, σχετικά καθαρή, παθητική (μου είπε ότι μπορεί να είναι και ενεργητική),ελαφρώς αδιάφορη, χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή, σε άθλιο διαμέρισμα κοντά στο σταθμό όπου ένας ετοιμόρροπος καναπές παριστάνει το κρεβάτι, με μια άλλη (βαλμένη) κοπέλα να φωνάζει απο τον επάνω όροφο...τελειώνεις;; και γενικά με μια τάση προς ξεπέτα. Τα συμπεράσματα δικά σου :-)
πιστεύω ότι δεν λέει για την δική μας Αμάντα..Ναι μεν γούστα είναι αυτά αλλά θεωρώ το σχόλιό σου για την Αμάντα το λιγότερο υπερβολικό. Την βρίσκω και θηλυκή και εμφανίσιμη,ίσως το λες επειδή την περίμενες πιο petite,δεν ξέρω. Επίσης, είμαι κι εγώ της άποψης ότι είναι καλό παιδί και έμεινα πολύ ικανοποιημένος απ'την συμμετοχή της και την οικειότητα που δημιουργεί.
Τώρα για την Ιωάννα, εμφανισιακά είναι κορυφή για μένα, ίσως βγάζει αυτό της ντίβας ενίοτε όπως λες αλλά για την συγκεκριμένη οφείλω να πω πως από μακροσκελέστατη κατ'ιδίαν συζήτηση που είχαμε στο παρελθόν,έχω αποκομίσει την καλύτερη εντύπωση και τη θεωρώ πραγματικά ξηγημένο άτομο με συγκεκριμένες ευαισθησίες και πολύ καλό χαρακτήρα. Κι αν αυτό ακούγεται άσχετο με τις υπηρεσίες της,να πω ότι το επισημαίνω ως δείγμα ότι μια χαρά χημεία μπορείς να βρεις μαζί της και να παραμεριστεί εύκολα το όποιο τουπέ μπορεί να φαίνεται ότι έχει.
Εν ολίγοις...εμφανίσιμη, με μεγάλο και λειτουργικο εργαλείο, σχετικά καθαρή, παθητική (μου είπε ότι μπορεί να είναι και ενεργητική),ελαφρώς αδιάφορη, χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή, σε άθλιο διαμέρισμα κοντά στο σταθμό όπου ένας ετοιμόρροπος καναπές παριστάνει το κρεβάτι, με μια άλλη (βαλμένη) κοπέλα να φωνάζει απο τον επάνω όροφο...τελειώνεις;; και γενικά με μια τάση προς ξεπέτα. Τα συμπεράσματα δικά σου :-)
Επίσης δηλώνει ψωλαρού αλλά μία φωτογραφία δεν έχει, οι φωτογραφίες με τον κώλο έξω δεν πρέπει να είναι δικές της. Είναι τελείως διαφορετικές απ τις υπόλοιπες.Η ίδια κοπέλα, χωρίς όνομα....με το κινητό 6982193445.
https://kanesex.com/transsexual/transexuals-psaxnoun-gia-antres/psolaroy-eftase-thessaloniki_i639625
Επίσης δηλώνει ψωλαρού αλλά μία φωτογραφία δεν έχει, οι φωτογραφίες με τον κώλο έξω δεν πρέπει να είναι δικές της. Είναι τελείως διαφορετικές απ τις υπόλοιπες.
μουτρο κ γω εχω τρια τηλ για να κανω τις δουλειες μου.παει να πει κατι αυτο????Πάλι η ίδια κοπέλα...αυτή τη φορά με άλλο τηλέφωνο 6982256461
Και άλλοι έχουν πακιστανικά κινητά
...αναφέρω τα διάφορα νούμερα κινητών της κοπέλας ώστε μέσω αυτών να μπορούν οι συναγωνιστές μας να την αναγνωρίζουν, ακόμα και εαν έχει αλλάξει 15 ονόματα.
μπορει ν μην εχει καταλιξει ποιο τις αρεσει ποιο πολυ οποτε μπορει ν δουμε κ αλλα.Αλλοστε δεν ειναι κ η μονη !!!!πολλες τ κανουνΚαι άλλοι έχουν πακιστανικά κινητά
...αναφέρω τα διάφορα νούμερα κινητών της κοπέλας ώστε μέσω αυτών να μπορούν οι συναγωνιστές μας να την αναγνωρίζουν, ακόμα και εαν έχει αλλάξει 15 ονόματα.